easye 3 333 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Aktualizacja chyba poprawiła framerate, ale dzisiaj latając z lekka się zawiodłem. Wiem ze gra nie może odzwierciedlać wszystkiego, ale poleciałem nad Zakyntos zobaczyć zatokę wraku - nie ma, na Teneryfe zobaczyć 2 największe parki w Europie - nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Gra po patchu mniej zamula https://se7en.ws/all-341-photorealistic-cities-in-microsoft-flight-simulator-2020/?lang=en lista ręcznie robionych miast, brakuje tutaj sporej ilości która doszła w aktualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Jesli ktoś wkręcił się w wirtualną turystykę to Xbox era przygotowała listę ciekawych miejsc na świecie wraz ze współrzędnymi które warto odwiedzić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Jak coś, to zaczęło działać Quick Resume przy tej grze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Działało predzej, tylko kapryśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 O świetna informacja. Można dodawać bezpośrednio współrzędne na mapie? Nawet nie wiedziałem. Jak ktoś się bawi w mega długie przeloty to polecam w opcjach przypisać sobie przyspieszenie symulacji, dałem pod RB i Prawa gałka/LB prawa gałka - dobrze się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Póki co staram się zrobić wszystkie wyzwania z lądowaniem na A. Problem mam z Juancho i mega krótkim pasem startowym, nie udaje mi się idealnie wyhamować, nie jeszcze mam wprawy z ciągiem wstecznym przy przyziemieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Szkoda, że na tych mapach nie można włączyć granic państw wraz z nazwami. Powinni to dodać podczas wybierania lotu swobodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Jedno zrobiłem w marcu 2020 wracając z Hiszpanii a drugie w simie ustawiając tę samą datę 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Symulacja lepsza niż życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 (edytowane) Tutaj też już blisko Edytowane 9 sierpnia 2021 przez Shago 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Kosmita Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 (edytowane) I cyk, kolejna kategoria na 100%. Z każdym lądowaniem na A micha cieszy się i to bardzo. Jeszcze tylko kategoria "Silny wiatr" i można latać zwiedzać świat :). Edytowane 9 sierpnia 2021 przez Shago 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 U mnie gierka właczana za każdym razem jak znajomi wpadają i za każdym razem opad szczeny jak to wyglada i że cały świat i o jezu leciemy nad moim domem. Niesamowicie relaksujące przezycie. Bardzo długo gierka z dysku nie wyleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Wielka szkoda że muzyka załącza się tylko podczas lotow pokazowych. Ostatnio bawie się z odblokowaną kamerą i z zamiarem znalezienia limitu/niewidzialnej ściany poleciałem w górę. No i na takową nie trafiłem. Okazało się że można polecieć w kosmos, zobaczyć krzywiznę planety a konsola dalej będzie pięknie generowała setki kilometrów chmur o lądów Microsoft Space Simulator 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Czyli jednak nie jest płaska... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Jest, ale to gra Microsfotu, a oni są uwikłani w spisek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, Magik napisał: Wielka szkoda że muzyka załącza się tylko podczas lotow pokazowych. Ostatnio bawie się z odblokowaną kamerą i z zamiarem znalezienia limitu/niewidzialnej ściany poleciałem w górę. No i na takową nie trafiłem. Okazało się że można polecieć w kosmos, zobaczyć krzywiznę planety a konsola dalej będzie pięknie generowała setki kilometrów chmur o lądów Microsoft Space Simulator Z ciekawości: jaki samolot na to pozwala? A ok, odblokowana kamera Edytowane 10 sierpnia 2021 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Lecisz tam w trybie drona Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Btw. czekam jak poyebany na dodatek "Top Gun" i mozliwość lądowań na lotniskowcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 11 godzin temu, Magik napisał: Wielka szkoda że muzyka załącza się tylko podczas lotow pokazowych. Spotify sobie zapodaj podczas lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Czego to ludzie nie wymyślą: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ja cały czas nie pojmuję fenomenu tej gry. Nie jestem fanem lotnictwa, nic tu się w sumie nie dzieje, a mimo to ciągle w to gram. Odpalam konsolę z myślą, że pierw sobie zagram z 5 minut w samolociki i obczaję jakieś nowe widoczki, a kończy się tak, że już w nic innego potem nie gram, bo minęło już kilka godzin i wypadałoby się przespać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 No ja nie włączyłem nic innego od dnia premiery, pochłania mnie po całości. I czerpię z tego mega wielki FUN. Każde lądowanie dostarcza emocji. A kiedy jeszcze walczysz z wiatrem.. Relaks, rozmach, grafika, poczucie realizmu definiują dla mnie ten tytuł. Po prostu cieszę się, że MS wydał grę tak odmienną od wszystkiego innego na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 3 minuty temu, Shago napisał: Relaks, rozmach, grafika, poczucie realizmu definiują dla mnie ten tytuł. No i chyba przede wszystkim grywalność. Nie wiem czy to już tak zramolały jestem, ale mało jest obecnie gier, które na tak długo potrafią mnie przykuć do konsoli. Przypominają się czasy PSXa gzie się tłukło bez opamiętania. Tutaj wychodzi też wspaniałość game passa. Gdyby nie ta genialna usługa, to bankowo bym w to nie zagrał. Nic tylko się cieszyć, że mamy tak fajną konsolę "bez gier" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi