junioru2 12 Opublikowano 29 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2022 Czy ktoś ma problemy z zaliczeniem zadania z dodatku Maveric? Chodzi mi konkretnie o Dark Star. Już trzy razy wywaliło mnie z gry w momencie końcowego podejścia do lądowania. Gram na XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Skusiłem się wczoraj na taki zestaw bo był do kupienia w Euro za 449zł, więc żal było nie skorzystać z przeceny weekendowej. Zastanawiam się, czy nie dokupić od razu: ale nie jest to pierwszej potrzeby, skoro joystick ma zapas przycisków. Wracam do latania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 To działa z xboxem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Te randomowe crashe mnie wykończą. Lądujesz po kilkudziesięcio minutowym locie, a tu cyk. Ekran startowy konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 (edytowane) Edytowane 12 czerwca 2022 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 mozesz zbombardowac Bełchatów? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 przyznam się że odbiłem się od tej gry, ale gdy zobaczyłem szybowce nad tymi górami to zapragnąłem spróbować raz jeszcze. Latanie szybowcem powinno też być prostsze, bo nie wymaga kontrolowania tylu urządzeń więc chyba spróbuje wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Ludzie tu katują gry typu Dark Souls, a przy nich MFS jest naprawdę prosty :). Widać po prostu ten format gier nie jest dla Ciebie. Jak i również dla przytlaczajacej większości. Dodatek TopGun i wyzwania niskiego przelotu , zajebiste uczucie śmigać F-18 tuż nad ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2022 Mam problem z gra niby net w miare szybki bo utrzymuje stabilnie ~90mb/s a jak chciałem pobrać aktualizacje swiata i ten dodatek z topgun to sciaga mi po 2-3mb/s da sie jakos obejść siaganie w grze czy trzeba sie w cierpliwość uzbroić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2022 7 minut temu, kudlaty88 napisał: Mam problem z gra niby net w miare szybki bo utrzymuje stabilnie ~90mb/s a jak chciałem pobrać aktualizacje swiata i ten dodatek z topgun to sciaga mi po 2-3mb/s da sie jakos obejść siaganie w grze czy trzeba sie w cierpliwość uzbroić? Przy włączonej grze zawsze wolniej pobiera. Spróbuj wyłączyć ją całkowicie i zobacz czy gra pobiera się w samym dashboardzie. Jeśli tak to powinno lecieć już na pełnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 21 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Przy włączonej grze zawsze wolniej pobiera. Spróbuj wyłączyć ją całkowicie i zobacz czy gra pobiera się w samym dashboardzie. Jeśli tak to powinno lecieć już na pełnej. No właśnie problem w tym że pobiera tylko w grze nie mam opcji pobrania w dashu chyba że jestem slepy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Od world update X lub IX gra zrobiła się znacznie płynniejsza, samo latanie jak i te zamulone menusy, jak ktoś dawno nie grał warto wrócić. Dalej czekam na ulepszenie Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 1 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2023 Ściągnąłem i ja. Nigdy nie byłem fanem symulatorów ani samolotów. Nawet w złotej erze. Jasne, odpalało się czasem żeby zobaczyć śliczną grafę w takim F16 Lightning na przykład, ale 30 min i do kosza. Od Ace Combat też się odbijałem. W zasadzie na nic innego nie liczyłem po Flight Simulator, no ale skoro mogę "za darmo" to czemu nie. Było dokładnie tak jak przypuszczałem. Polatałem nad Himalajami, trochę nad piramidami, pooglądałem widoczki i powoli zacząłem rozglądać się za sznurem na którym mógłbym się powiesić. Doceniam piękno gry, jej złożoność i zapewne wierność realiom, jednocześnie jest ona tak bardzo nie dla mnie, że więcej nie odpalam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 9 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2023 Witam. Zakupiłem sobie A-10C Thunderbolt 2 na Xboxa ale nie mam go w samolotach do latania. Ma ikonkę PC i X ale nie mam go w hangrze. W sklepie jest informacja zainstalowane zaktualizowane. Miał ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 lutego Udostępnij Opublikowano 14 lutego Widze, że temat umarł ale odkopuje Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lutego Udostępnij Opublikowano 14 lutego Szkoda ze MS nie wypusci podobnej produkcji ale calkowicie w trybie arcade. Ja wiem ze to gra dla pasjonatow i oni jaraja sie realizmem itd. Dla mnie samo latanie jest mega przyjemne ale jak juz chce pobawic sie blizej ziemi czy ladowanie to juz trzeba umiec grac, pamietac o miliardzie rzeczy itd. Odrzuca mnie to bo gdybym dzis mial wrocic do tej gry to caly tutorial od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Glinkov Jeździ 0 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Kurde, co jest? Od pewnego czasu nie widzę innych samolotów SI. Jedynie widzę ich światła pozycyjne oraz słyszę silniki oraz gadkę na radio. Macie też tak? Może coś nieopatrznie przestawiłem w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 537 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Misje to coś fantastycznego bo wreszcie gra będzie miała jakiś szybki cel, a nie będzie tylko chwilowym benchmarkiem do sprawdzenia jak wymodelowali ulubione okolice dla kogoś kto nie jara się tak samolotami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Byle nie zrobił się z tego Snowrunner w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Nie bedzie, te misje to własnie dla ludzi którzy widząc poprzednią odsłonę pytali "No dobra ale to gdzie mam lecieć i po co?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca No, to spoczko. Sam pewnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 290 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Dodają po prostu jakąś tam warstwę gry - cel, od do itp. żeby zainteresować nowych graczy, chociaż na takim Steam gra jest baaardzo popularna, peak dzienny na poziomie 8-10k w zależności od okresu, to wiele typowych gier by chciało mieć tyle czasu od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca MFS żyje i ma się świetnie. Na twichu masa filmików jak ludzie latają. Sam regularnie sobie włączam by polatać jakieś krótkie dystanse. Relaksująca gra dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi