Bzduras 12 490 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Fajnie, że trochę gamifikują ten symulator - będzie faktyczne poczucie celu i "czegoś do roboty". Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 21 września Autor Opublikowano 21 września porównanie oprawy z poprzednią odsłoną MFS2020 MSF2024 MFS2020 MFS2020 MFS2024 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września ciekawe jak to bedzie chodzic na xbox series x Cytuj
Chewie 146 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października To chyba tego 2020 nie będę nawet zaczynał jak zaraz wychodzi upgrade. Ciekawe czemu w apce xboxa podaje taką datę premiery Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano wczoraj o 06:20 Opublikowano wczoraj o 06:20 Rewelacyjna premiera. Grę ściągnąłem na szybkości, potem godzina pierwszego loadingu (który jest po prostu ładniej zakamuflowanym downloaderem pakietów jak w poprzednicze... czyli rzecz, której pozbycia się chciałem najbardziej) który według Asobo jest "całkowicie normalnym zachowaniem", potem już tylko zwieszka na etapie wklepywania danych i przy następnym odpaleniu gry stanie w kolejce do serwera, bo za dużo ludzi Jak tak ma wyglądać to całe POWERED BY CLOUD to ja się wypisuję. Straciłem ponad dwie godziny i zagrałem całe zero minut, gratulacje dla ekipy, super giereczkę żeście zmontowali. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano wczoraj o 07:40 Opublikowano wczoraj o 07:40 Mnie się udało trochę pograć, widać spory progres względem poprzedniej części, od oprawy po rzeczy do zrobienia. Fajnie, że dodali język polski dla pilotów, ale w samej grze akurat nic nie słyszałem. Polatałem trochę po Egipcie i Nowym Jorku, wygląda to naprawdę świetnie, ale widać było też rwanie obrazu. Niech się sytuacja trochę ustabilizuje z serwerami tylko. Dla takiej gry, gdzie dużo rzeczy dzieje się w chmurze, powinni jednak wcześniej zrobić jakieś open stress testy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi