messer88 6 479 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Ale początek tej gry wygląda jak wyjęty z Dishonored tylko że są jeszcze samochody zaparkowane Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Nie gram zadałem wcześniej pytanie jak singiel jak ktoś gra. Ale do tego co napisałem to wystarczy parę minut filmiku z yt żeby to stwierdzić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 30 minut temu, HiS napisał: To jak to się ma do jełopów z Sony, którzy twierdzą że tworzenie gier jest coraz droższe? 3,5 bomby za gry klepane z gotowych narzędzi i assetow? Duża część ludzików to zawsze będą życiowe naiwniaki. Ta gra nie kosztuje 350 złotych. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Wykorzystanie dualsense wygląda cacy zacinajaca się broń fajnie się zapowiada. Kusi kusi a tyle gier na dysku do ogrania Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Czemu tej gierki nie ma w sklepach? Na Media Expert nawet nie da się przez neta zamówić, wtf. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Początek to taki długi, trochę trzymający za rękę wstępniak. Mamy konkretne zadania, w swoim tempie poznajemy lokacje, czytamy notatki, podsłuchujemy ludzi, oswajamy się z pierwszymi upgrade'ami. Z tego co wiem później gra bardzo się otwiera i zaczyna się prawdziwa zabawa. Podoba mi się taki drobny szczegół, że Colt z poprzednich pętli zostawia sobie różne wskazówki i polecane ścieżki, chociaż oczywiście gra zachęca do eksperymentowania i obierania innych dróg do celu. Kolejny duży plus za humor i relacje Colta z Julianną. Przypomina mi to filmy Tarantino i Coenów. Poza tym, nie brakuje tego co w grach Arkane najlepsze, czyli świetnego level designu i dużej wertykalności lokacji. Muzykę już słyszeliście w zwiastunach, więc wiecie że gniecie. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do głupiego AI, które nie zauważa że właśnie skręcamy komuś kark czy przebijamy maczetą. Chociaż czasami mam wrażenie, że celowo są tak tępi, rzucając sobie pod nogi granat i kwitując to śmiesznym komentarzem. Nie należy zatem nastawiać się na wyzwanie jeśli chodzi o walkę. 5 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 A walczyłeś z Julianną sterowaną przez gracza? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 A jak się w tej grze strzela? Wiadomo, że nie jest to Call Of Duty, ale chodzi mi o to czy nie ma tego swoistego drewna w tym względzie jak we wszystkich grach tego developera. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Lepiej niż w Preyu czy Dishonored. Drewna nie stwierdzono. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Pobrałem grę od nowa i dalej nie chce się uruchomić. Dalej crashuje przy starcie jak trzeba x nacisnąć ;/ 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 42 minuty temu, Czezare napisał: A jak się w tej grze strzela? Wiadomo, że nie jest to Call Of Duty, ale chodzi mi o to czy nie ma tego swoistego drewna w tym względzie jak we wszystkich grach tego developera. Właśnie to mnie zniechęca. Każda gra arkane to drewno. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Jak ktoś lubił poprzednie gry Arkane, to na pewno się nie zawiedzie. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 (edytowane) Cudem doszedłem do menu wyłączając internet w konsoli i szybko klikając, ale zawsze się zawiesza jak colt i juliana zbilżają się do siebie XD Serio nikt więcej nie ma problemów, czy tylko dwie osoby grę kupiły? XD Toż to CP się nawet potrafił uruchomić xd Edytowane 14 września 2021 przez Donatello1991 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Patrzałem po różnych forach i jedyne co widziałem to że kilka osób miało raz czy dwa crasha na PS5. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 23 minuty temu, Donatello1991 napisał: Cudem doszedłem do menu wyłączając internet w konsoli i szybko klikając Ty ale dlc do Dishonored 2 na xbox też jest tak skopane że gra się włącza tylko jak jesteś offline xd Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Udało mi się już nawet uruchomić i na pierwszej scence po 2 sekundach crash XD Także już trochę gry doświadczyłem. Po 2 sekundach grania, dubbing wydaje się, że będzie dobry. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Polecam angielski VA. Dla samego Colta warto. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Jestem ciekaw kto jest taki odważny, żeby grać z polskim dubbingiem? Jest możliwość odpalenia polskich napisow i angielskiego głosu @Bigby? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Tak jest. Właściwie to w opcjach widziałem tylko ustawienia głosu. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Myszy pewnie bardziej chodzi o PS5, a tam z tym bywa różnie Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Jakieś 3h za mną. Początek spokojny, ale z czasem wszystko się rozkręca. Druga i Trzecia mapa już pokazują pazur, świetna grafika i świetny dizajn. Muzyka w tle czasami super, a czasami mi nie podchodzi. Po zdobyciu mocy ala Blink to już bardzo poczułem Dishonored ale jednak tutaj jest inny klimat i nie tak epicki jak w dwóch częściach Dishonored, ale nie dlatego, że gorszy - to już zależy od gustów graczy. Świetnie się strzela i chyba łatwiej tak grać niż się skradać, bo zachodząc raz przeciwnika od tyłu finisher na nim zwrócił reakcję całego otoczenia i musiałem spierdzielać. Chce się grać i czuć miód, więc jeśli ktoś się zastanawia to brać. Dobre dialogi i aktorzy podkładający głosy, no jest szaleństwo. Wkurza mnie jedynie hackowanie kamer - mogłoby tego nie być. Brakowało mi takiej gry, bo chce się do niej cały czas wracać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi