Boomcio 4 159 Opublikowano 28 stycznia 2022 Opublikowano 28 stycznia 2022 U mnie klasyka: ściągnięty, nie ruszony. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Pograłem sobie ze trzy godziny w ramach subskrypcji game pass tydzień temu. Gra się w to nawet dobrze, ale brakuje mi czegoś w tej grze, no i od tygodnia gra zajmuje mi tylko miejsce na dysku. Odpalę grę ponownie, gdy dodadzą jakiś nowy kontent. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Po 3 godzinach juz ci brakuje contentu? Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Koledzy krótko i na temat warto wydać 99 zł? Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Stówy bym za to nie dał. Może połowę tego. Tyle że ja cebulak jestem. 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Między Bogiem, a prawda, ta gra w gamepassie to uczciwa cena. 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 2 godziny temu, KT1978 napisał: Koledzy krótko i na temat warto wydać 99 zł? Przecież już wydałeś Moim zdaniem nie. Jak bym chciał sprawdzić tytuł to kupił bym GP na jakiś okres czasu. Jak by się nie spodobało, to zawsze można zagrać w coś innego z GP, a tak to zamroziłeś 99 zł. Ciężko będzie teraz sprzedać grę w tej cenie. IMO lepiej było kupić FC 6 jeżeli jeszcze nie grałeś ale może Ci podejdzie. Wcześniejsza część w konwencji FPSa też mi się nie podbała ale już w The Division się wkręciłem. Swoją drogą jeżeli w GP będą się pojawiać takie gry, to dla mnie żadna rewelacja. Tyle tylko, że w cenie abonamentu będę miał grę której i tak bym nie kupił i nie chciał w nią zagrać Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 9 godzin temu, Elitesse napisał: Przecież już wydałeś Moim zdaniem nie. Jak bym chciał sprawdzić tytuł to kupił bym GP na jakiś okres czasu. Jak by się nie spodobało, to zawsze można zagrać w coś innego z GP, a tak to zamroziłeś 99 zł. Ciężko będzie teraz sprzedać grę w tej cenie. IMO lepiej było kupić FC 6 jeżeli jeszcze nie grałeś ale może Ci podejdzie. Wcześniejsza część w konwencji FPSa też mi się nie podbała ale już w The Division się wkręciłem. Swoją drogą jeżeli w GP będą się pojawiać takie gry, to dla mnie żadna rewelacja. Tyle tylko, że w cenie abonamentu będę miał grę której i tak bym nie kupił i nie chciał w nią zagrać Jeszcze nie wydałem tylko zamówiłem Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 Jak nie masz ziomków do grania w coopie, to nie kupuj. Granie z randomami to katorga musi być. 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 Grałem bez znajomych i różnie to było. Ludzie raz bardziej a raz mniej ogarnięci. Może faktycznie gdyby mieć dobrą ekipę grałoby się w to lepiej jednak wciąż nie na tyle aby za to płacić więcej niż wynosi abonament w GP. 11 godzin temu, KT1978 napisał: Jeszcze nie wydałem tylko zamówiłem A no to ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi