Skocz do zawartości

Outriders

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Standard w grach wymagających połączenia z siecią że serwery się wywalają na pysk przy premierze, dodatkowo gra ma duże zainteresowanie to nie wiem skąd to zdziwienie :dunno:

• Odpowiedzi 269
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie do końca. Może za krótko jeszcze w demko pograłem, ale przy pierwszym kontakcie zaskoczył mnie nacisk na fabułę. Gierka bardzo ładnie wykłada backstory w prologu, przez co gracz nie ma poczucia za

• Ciekawe kiedy grałeś? Ja wczoraj cały wieczór grałem bez wywalenia. Tak samo w niedzielę chyba wieczorem 2 h. Wywalało w piątek i sobotę wieczorem to po errorze przy próbie wejścia olałem temat i inną

• Ja już odinstalowałam, a wy?

Opublikowano

Square znowu nie dofinansowało gry zachodniego deva, a to zdziwienie. Ciekawe czy rzucą szmalem na dodatkowe serwery czy pozwola grze zdechnąć.

Opublikowano

Głupotą było wymaganie ciągłego połączenia z Internetem w singlu. Wczoraj też mnie z 3 razy wyrzuciło i musiałem wszystko powtarzać.

Opublikowano

Też sobie gram powoli jak nie wywala z online, chciałem sobie pograć z randomami i jeszcze ani razu się nie udało połączyć no bieda. Aha no i polski dub ssie ale to chyba bez znaczenia jaki jest bo linijki jakie pisał scenarzysta to porażka. 

Opublikowano

Spokojnie, jak na grę onlinowa z premierą 3 dni temu to i tak wszystko działa zaskakująco dobrze. 

Opublikowano

A ile razy się zdarzyło, że dialog totalnie nie pokrywał się z napisami. :whyyy:

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj jakąś recenzję i o ile gameplay jakoś wygląda, tak lokacje to jakiś smutny, bezpłciowy zlepek randomowych miejscówek. Cała gra tak wygląda? 

Opublikowano

Dla mnie gra wyglada mniej epicko niz Destiny 2 jesli chodzi o loot shooters, ale jestem dopiero po walce z pajakiem moze pozniej sie ruszy cos w tej kwesti, no I mi brakuje skoku I banku na sprzet no chyba ze jest a ja nie znalazlem.

Opublikowano

de2a2ea.jpg

Square zjebało z wykupieniem za małej ilości serwerów. Żal pcf bo to nie oni odpowiadają za infrastrukturę. No niby można było singla dać offline ale to jest grą nastawiona na multi i tak projektowana dlatego tutaj pretensji nie będę miał do pcf. 

Opublikowano

Takie mdłe pif-paf z masą śmieci do zbierania i wywalającymi co 20 min serwerami. Gram pyromancerem, doszedłem do 3ciej mapki i już chyba wszystko co gra ma do zaoferowania widziałem. 6/10

Opublikowano

Szkoda serwerow, bo gra sie w pytke. W koncu gra, gdzie nie musze zwiedzac i wachac tysiecy zakamarkow w sztucznie wyolbrzymionym swiecie. Wszystko przede mna, a jak jakims cudem jakis loot mi umknie, to sie automatycznie i tak odnajdzie w ekwipunku. Szczegolnie pomocne w grupie, wtedy nie trzeba samemu kazdej skrzynki otwierac a loot i tak dostaniemy.

Skile robia robote i gra zacheca do ich spamowania, krotkimi cooldawnami. Gram tricksterem i co sie dzieje na ekranie czasem, to bajka. Odpalam Borrowed Time za oslona i ruszam na przeciwnika w jakims bunkrze. Gdy juz tam jestem Slow Trap i Cyclone Slice. Pare strzalow z shotguna, klik i juz jestem z powrotem za oslona, 20 metrow dalej. Do tego warto modowac ekwipunek, nawet niebieski, by talenty z armoru polepszaly skille. Raz ze to tanie, a dwa gra bywa trudna i trzeba szukac kazdej szansy.

Story nie jest nawet najgorsze, ale kto by sie tym przejmowal w takiej grze. Sa rozne bounty do zrobienia i jakies inne popierolki. Dla mnie to solidne 8/10 i fajna odskocznia, bo loot jest zacny, mozna kombinowac z buildami a drzewko rozwoju mozna dowolnie resetowac, pod kazda sytuacje.

Opublikowano

Zadania poboczne warto robić od razu czy zostawić sobie na end game do farmy jak to wygląda?

Opublikowano

Ja robie w miare na biezaco. 2-3 glowne misje na przemian z pobocznymi. Wszystko sie i tak skaluje do WT, wiec nie sadze by jakies farmienie mialo wiekszy sens na end game. Szczegolnie ze beda ekspedycje dostepne. Ale sam jeszcze tak daleko nie jestem.

Opublikowano

Jakoś mnie grafika nie powaliła, gameplay to taki mix  Gearsow z Destiny. Nie mam uczucia efektu WOW, szkoda :(. Czekam na kolejna gre na nową generację licząc na wrażenia jakie kiedyś generowały gry podczas przesiadki z PSX na PS2. 

Opublikowano

Ale Outriders to typowy cross-gen, więc nikt nie oczekiwał jakies nextgenowej grafy.

Opublikowano

Mi graficznie gierka odpowiada. Nie jest to gearsy, ale trzyma poziom. Kojarzy mi się z Mass Effect

Opublikowano

Dziwne, że najwięcej na grafikę narzekają gracze konsolowi, którzy w poprzedniej generacji grali głównie w full hd i 30 fps. A jakoś nie widać tutaj posiadaczy kompów, którzy mają nowe gpu i ciągle powtarzają gdzie ta next genowa grafika? 

Ostatnio ogrywam sporo starych gierek, które trzymają poziom dzięki świetnemu gameplayowi. Może czas żeby oceniać gierki bardziej przez pryzmat rozrywki a nie tylko liczby pixeli? A nie panie ja kupiłem konsole za 2k, gdzie te wodotryski i rt?

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Dziwne, że najwięcej na grafikę narzekają gracze konsolowi, którzy w poprzedniej generacji grali głównie w full hd i 30 fps. A jakoś nie widać tutaj posiadaczy kompów, którzy mają nowe gpu i ciągle powtarzają gdzie ta next genowa grafika? 

Może dlatego właśnie nie narzekam. Dalej mam TV FHD i nie miałem żadnej konsoli PRO, więc graficznie nie widzę ogromnego przeskoku na nowej generacji.

Opublikowano
11 minut temu, Sedrak napisał:

Może dlatego właśnie nie narzekam. Dalej mam TV FHD i nie miałem żadnej konsoli PRO, więc graficznie nie widzę ogromnego przeskoku na nowej generacji.

Akurat nie pisałem o twojej wypowiedzi. 

Opublikowano
37 minut temu, Plugawy napisał:

Moze narzekaja na generyczny i smierdzacy PieCem design?

Co znaczy śmierdzący piecem design? I czy to określenie ma coś wspólnego z konsolowym pieprzem? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 hour ago, lpcl said:

Akurat nie pisałem o twojej wypowiedzi. 

A ja nie biłem piany :) bardziej mi chodziło o moje podejście w tej kwestii.

Opublikowano

Haaa trafiłeś :) to prawda jakoś z PC mi to jakoś się kojarzy. Szczegolnie miałem takie poczucie gdy na początku gry taki większy zwierz spłynął po kamieniach jak na PC :)