Skocz do zawartości

Outriders

Featured Replies

• Odpowiedzi 269
  • Wyświetleń 35,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie do końca. Może za krótko jeszcze w demko pograłem, ale przy pierwszym kontakcie zaskoczył mnie nacisk na fabułę. Gierka bardzo ładnie wykłada backstory w prologu, przez co gracz nie ma poczucia za

• Ciekawe kiedy grałeś? Ja wczoraj cały wieczór grałem bez wywalenia. Tak samo w niedzielę chyba wieczorem 2 h. Wywalało w piątek i sobotę wieczorem to po errorze przy próbie wejścia olałem temat i inną

• Ja już odinstalowałam, a wy?

Opublikowano
15 godzin temu, Sven Froost napisał:

Fajna jest ta gierka? Na ile byscie ocenili?

Graj śmiało, ściągaj jak lubisz przeciwników gąbeczki, crashe serwerów oraz freezy w czasie grania. Jeśli uwielbiasz powyższe aspekty to gra jest dla ciebie, miłego grania :devil:

Opublikowano

Coop looter shooter z przeciwnikami gąbkami? Bardzo podejrzane. xd

Opublikowano

Gierka jest dojebana fest. Mamy już z ziomkiem postacie na 25 lvl. Z poziomu poziomu na poziom gra się rozkręca. Gameplayowo i graficznie jest coraz lepiej. Zabawa jest świetna, mam nadzieję tylko, że ogarną te serwery. 

Opublikowano

Ja właśnie też nie kumam tych narzekań. Spodziewałem się szajsu totalnego, a gram nie przerwanie od kilku dni

Opublikowano

Dla mnie samo strzelanie mocno kasztanem wieje, nie czuć mocy broni, słabe dźwięki, ot takie pierdzenie. Strzela się dużo, więc nie czuję podjarki. Po 3 godzinach nie wiem czy znowu to uruchomimy.

Opublikowano

Ja ściągnę jeszcze raz demo bo poprzednio spędziłem w nim 3 minuty ale o grze mówi się tyle dobrego że spróbuje ponownie. 

Opublikowano

W coopie fajnie się lata, mamy z @CoATI chyba 10 lvl. Giera ma ładne momenty, ma brzydsze, ogólnie bardzo solidny średniak, w którego przyjemnie się łupie. Idealne do GP :xboss:

Opublikowano

Ogólnie to nie przepadam za destiny czy the division ale tutaj przyjemnie mi się łupie. Może z uwagi na podobieństwo do gearsów (w sumie nie dziwota bo pcf robili GoW judgment). Z mobów fajnie robi się krwawą miazgę, te moce też niczego sobie, w coopie pewnie jest jeszcze przyjemniej. 

Opublikowano

Skończyliśmy kampanie, zrobiliśmy 2 ekspedycje. Można sobie regulować poziom trudności. Ekspedycje są na czas, im szybciej tym lepszy Loot.  Generalnie gra się świetnie. Te misję endgame to coś na wzór strikeow z Destiny. Kontentu starczy jeszcze na sporo grania, liczę, że będą dodawać nowy  

Opublikowano

Przyjemnie się grę. Gram w pojedynkę i niektóre starcia na lvl świat 7 już potrafią być nieco wymagające. Fajnie. Już zaczynam pomału grzebać w sprzęcie i dostosowyc pod starcia. Troche tylko te loadingi wytrącają z wczuwy mimo że sekundowe. Po usłyszeniu polskiego dub była to pierwsza opcja jaka zmieniłem xD

Opublikowano
8 hours ago, Voytec said:

Ja ściągnę jeszcze raz demo bo poprzednio spędziłem w nim 3 minuty ale o grze mówi się tyle dobrego że spróbuje ponownie. 

Mnie demko nie porwalo wrecz odrzucilo, jednak po graniu przez ostatnie kilka lat tylko w destiny potrzebowalem czegos innego i dalem szanse Outridersom. Musze przyznac ze to byl strzal w 10 - mam radoche z strzelania i uzywania mocy, fabula moze dosc przewidywalna ale calkiem spoko ale teraz najwazniejsze : loot i skille. Loot daje radoche, w destiny egzotyki i legendy sypalo i sypie jak chore przez co nie bylo czuc poza paroma wyjatkami ze gramy egzotyczna bronia - tutaj dostslem pierwszy egzo na 24 lvl i od razu poczulem kopa ze ten przedmiot jest rzeczywiscie czyms mocnym. Tak samo z skillami - poczatkowo nie czulem mocy postaci z czasem kiedy skille i mody zaczynaja wspolpracowac czujesz ze masz pod komenda koksa dojebanego a nie popierdołke. Moim zdaniem warto dac szanse grze bo naprawde miodnie sie gra. Pozatym naprawde licze ze SE i PCF ogarna temat i beda rozszerzac gre mimo ze na poczatku mowili o 40h.

Opublikowano

Kolejne kilka ekspedycji za mną. Gra się mega przyjemnie, kombinowanie z buildem/perkami daje fun i od razu widać skutki w postaci szybkiego mielenia hord przeciwników. 

03442b56-9ec7-4d15-94f1-5d1e93d855ef.png

Opublikowano

Po kilku próbach  w końcu na 3 dzień  połączyło mnie z serwerami. Dobrze, że było za free w game pass to mogłem się utwierdzić, że nie dla mnie takie giereczki. Deko genetycznie, deko drewno, broń ze słabym powerem. No nie będę fanem. 

Opublikowano
43 minuty temu, creatinfreak napisał:

Wczoraj wbity 12 lvl. Ktoś chętny aby razem przechodzić kampanię?

Jestem na 15lvl i z chęcią pogram. Mowa o XSX jak coś :)

Opublikowano

Czy was też tak w okolicach 15lvl przytkało w progresowaniu grając samemu ? Czy w coopie HP wrogów się zwiększa ? Żądają większy dmg?

Opublikowano
1 minutę temu, Sven Froost napisał:

Panowie, dobrze mi sie wydaje ze wiekszosc gra w Outriders na PS4/5? xD

Biorąc pod uwagę, że na Xbox masz w game pass a na PS za 3 bomby to pewno jak zwykle źle ci się wydaje. 

Opublikowano

Większość to kupiła w pudełku na PS4/5. Na Xboxie, dzięki GP, gra bardzo dużo osób.

UK

ukrakcg.png

US

us54jcr.png

Opublikowano
8 minutes ago, balon said:

Biorąc pod uwagę, że na Xbox masz w game pass a na PS za 3 bomby to pewno jak zwykle źle ci się wydaje. 

Spoko i dzieki, popularnosc na danej platformie wiele znaczy a jest duzo konkurencji na XO

Opublikowano
1 hour ago, Bielik said:

Czy was też tak w okolicach 15lvl przytkało w progresowaniu grając samemu ? Czy w coopie HP wrogów się zwiększa ? Żądają większy dmg?

mnie przytkalo w dwoch momentach - 3ci boss i teraz 25lvl - albo zmien na nizszy WT albo dolacz do kogos. wczoraj meczylem sie ponad godzine w jednym miejscu - bylo to bez sensu bo exp dostaniesz ten sam. obniz przejdz etap wroc na swoj WT i tak do 30lvl;)