Hanza71 42 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Czy PvP bedzie dodawac jakies dodatki do gry bo po ekspedycjach to juz nie bedzie co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Elegancko gierka działa. Dzisiaj miałem crash i jak włączyłem grę straciłem cały ekwipunek... Odechciało mi się na razie w to grać. Lepiej uważajcie, bo to podobno częsta przypadłość po najnowszym patchu Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 858 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Też gram solo, bo jak dołączyłem do randoma, to gra zaczęła chodzić tragicznie. Lagi, postacie się same przesuwały, dołączył jeszcze jeden random i wywaliło mnie do dasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 (edytowane) Tak niestety działa tutaj multi, a teraz nawet jak solo odpalam to dwa razy wywaliło mnie z gry. A na dodatek ten błąd co mi się przytrafił nawet w trybie solo się zdarza. Poczekam chyba aż to naprawia albo kolejna postać odpalę. Jak nie ogarną serwerów i pomysłu na dalszą grę to czuję, że za kilka miesięcy gra będzie martwa. Edytowane 11 kwietnia 2021 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Szukamy z ziomkiem kogoś kto ma postać na poziomie 8-9 tier i pobiega z nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Cytat Jak nie ogarną serwerów i pomysłu na dalszą grę to czuję, że za kilka miesięcy gra będzie martwa. Pewnie nawet nie planują jakiegoś wielkiego wsparcia w postaci DLC i dodatków, więc gra i tak byłaby martwa za jakiś czas. Jakby nie było, sami upierają się że to nie GAAS. Dla mnie to zaskakująco dobry tytuł, nawet w singlu. Upierałem się, że, mnie nie interesuje i raczej nie sprawdzę, ale jak wsiąkłem to na prawie 20 godzin. Przede wszystkim nie spodziewałem się tak ciekawej fabuły i lore gry. Lokacje i przeciwnicy też dosyć różnorodni, a poziom trudności odpowiednio wyważony (pozostałem bodajże na 7 poziomie świata). Do gameplayu też nie mam większych zarzutów, a wybrana przeze mnie klasa (Trickster) okazała się chyba strzałem w dziesiątkę. Planuje ukończyć historię i większość lub wszystkie side-questy, czyli pewnie czeka mnie kolejne 15-20 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Niektóre side questy to złoto. Żadne tam przynieś-podaj-pozamiataj tylko mini historie z naprawdę fajną fabułą. Ten quest z uwalnianiem porwanej prostytutki xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Kurde quest z outridersami i ich dziedzictwem końcówka to złoto. Widać mieli ubaw robiąc niektóre poboczne questy. Polecam skończyć całość. Jeszcze zwróćcie uwagę na to jak nazywa się main Boss tej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 6 hours ago, dee said: Niektóre side questy to złoto. Żadne tam przynieś-podaj-pozamiataj tylko mini historie z naprawdę fajną fabułą. Ten quest z uwalnianiem porwanej prostytutki xDDD Haha no to było złoto. Ja zrobiłem wszystko co jest z questów i polecam. Kilka z nich przez dwie czy trzy mapy się ciągną Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Karny kutasik za brak skalowania postaci na niższych levelach w grupie jak w dywizji. Kumpel dzisiaj na 3 levelu bił moby po 2 dmg na początku i padał praktycznie na hita(ja i drugi ziomek 18 level world tier 7) No ale przynajmniej szybciej exp mu leci i po 1.5h grania 6 leveli do przodu + dużo lootu(nawet legendarka), więc może szybko nadrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 621 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 18 lvl i ciągle gram, ale te nieustanne ekrany ładowania to mocne xd, każda nawet najmniejsza czynność typu otwarcie drzwi, przeskoczenie przez dziurę w ziemi wymaga wczytywania, pod tym względem to gra z kompletnie innej epoki. W ogóle jak to gram to mam taki vibe starych gierek z PC, przez nieskomplikowaną konstrukcję rozgrywki podlaną jakąś głupią fabułą będącą tylko pretekstem do strzelania, no i ten polski dublaż xd Narzekam i kpie sobie z gierki ale mimo to gram dalej, bo gameplay daje radę i fajnie sobie czasami odpalić taką strzelanke na odmóżdżenie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Grasz na xsx? Ja na XSX nie mam loadingów prawie wcale. Na mapie mam zadanie i jest ten głupi filmik z przejściem przez szczeline czy skokiem ale nawet to mogę wyłączyć przyciskiem b. Zakładam że to dla starej generacji zostawili Dysk ssd robi robotę. Nie zauważyłem nigdzie loadingów poza wejściem do gry a to też krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 621 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 gram, no i te głupie otwieranie drzwi czy skakanie rzeczywiście moge przewijać (co i tak nie zmienia faktu iż takie przerywniki gameplayu są irytujace) ale i tak gra podzielona jest na dziesiątki małych loadingów, fakt że trwają 2-3 sekundy ale i tak są denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 17 minut temu, ASX napisał: gram, no i te głupie otwieranie drzwi czy skakanie rzeczywiście moge przewijać (co i tak nie zmienia faktu iż takie przerywniki gameplayu są irytujace) ale i tak gra podzielona jest na dziesiątki małych loadingów, fakt że trwają 2-3 sekundy ale i tak są denerwujące To kwestia tego że gra jest między generacjami. Niestety tego nie przeskoczymy dopóki gry będą wychodzić na ps4 i xbox one Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Niby można guzikiem B przewijać, ale wtedy przez sekundę albo dwie patrzy się na czarny ekran to już chyba wolę jak skacze przez skałe Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Rozjebał mnie ten początek recki Offliners XD Chętnie ogram mimo wszystko kiedyś tam, na tą chwilę inne gierki mają priorytet. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 6 godzin temu, Figuś napisał: Rozjebał mnie ten początek recki Offliners XD Chętnie ogram mimo wszystko kiedyś tam, na tą chwilę inne gierki mają priorytet. To już nieaktualne. Mam ponad 25h, skończyłem fabule i takich bugów miałem może 3 albo 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Ja utknąłem na tier6 i tym polu walki, gram tricksterem. Gra fajna ale momentami trochę ciężko się gra i trochę odrzuca. Może zacznę nowa postacią? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Lepiej dopakuj gear robiąc poboczne zadania/bounty/hunty i dopiero potem spróbuj pchnąć fabułę dalej. Powinno pomóc. Grasz solo z tego co rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Nie ma też sensu cisnąć na siłę. Po to jest dostępna zmiana poziomów świata, by z niej korzystać. Obniż na Tier5 dopakuj sprzęt, wróć do Tier6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Dla mnie gierka jest sztosik taka akurat żeby przejść ja w coopie nawet z randomami i zapomnieć . Lokacje fajne ciekawe na xsx chodzi jak złoto trochę brakuje grze bo to kilroomy same bez pomysłu ale niektórzy bossowie bardzo fajni Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Nie wiem kim gracie ale ja mam ognistego na 25 lvl a dziś mi wpadł w łapki filmik z klasą co zamraża i się teleportuje. No wydaje mi się dużo mocniejsza od mojej. Ktoś nią gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 1 hour ago, Szymek said: Nie wiem kim gracie ale ja mam ognistego na 25 lvl a dziś mi wpadł w łapki filmik z klasą co zamraża i się teleportuje. No wydaje mi się dużo mocniejsza od mojej. Ktoś nią gra? graj klasa ktora cie sie podoba i nie sugeruj sie filmikami. owszwem trickster (klasa o ktorej mowisz) i techno sa najmocniejszymi klasami, nawet po nerfie techno jest dalej OP ale gra tak naprawde promuje dobrze zlozony gear i skile z nim sparowane, pyro czyli twoja klasa tez jes spoko i mysle ze jak juz ogarniesz gear to bedzie spoko. ja na pierwszy ogien zabralem devastatora i dopiero teraz jak zaczynam dogrywac gear widze potencjal klasy Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Dzis wjechał patch 1.06 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 20 hours ago, sprite said: Lepiej dopakuj gear robiąc poboczne zadania/bounty/hunty i dopiero potem spróbuj pchnąć fabułę dalej. Powinno pomóc. Grasz solo z tego co rozumiem? tak gram solo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi