PanKamil 1 108 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 W tej gierce idzie grac z randomami? Czy bardziej destiny gdzie na rady czlowiek jest zmuszony do ustawek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 14 godzin temu, danielskii napisał: graj klasa ktora cie sie podoba i nie sugeruj sie filmikami Tak jak piszesz tylko tak jakoś wydawał mi się mocniejszy od mojej a sam posiadam bulid pod wzmocniony magazynek choć jeszcze 3 perkow nie odblokowałem a myślę że te mogą namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 10:19, Kaczi napisał: Ja utknąłem na tier6 i tym polu walki, gram tricksterem. Gra fajna ale momentami trochę ciężko się gra i trochę odrzuca. Może zacznę nowa postacią? Kwestia setupu. Dobrze wybrane drzewko + perki i 10 lvl nie będzie Ci straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Skończyłem grę na 12 lvl świata. Nie powiem było ciężko ale da radę. Często ginalem ale z mojej winy. Dobrze dobrane perki i zmodowany sprzęt na lvl 39 swoje robił. Ostatni Boss jednak lekkie przegięcie ponad godzinę biłem czułem się jak w dark souls na tym lvl świata . Tak do odblokowania 8 levelu szło bez potknięć ale wyżej już gra mnie wyjaśniała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Ogarnelem filmiki z gameplayu i delikatnie mowiac zostaje przy Warframe Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Bardzo podoba mi się, że gra nie sypie jak z rękawa legendarkami. Pierwszą dostałem dopiero po skończeniu wątku "Dziedzictwo Outriderów", ale giwera, która mi wypadła naprawdę jest game-changerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Ale w tej gierce dobry bulid ma znaczenie. Ostatnio gralem coopa z chlopakim i byla sciana na pewnych ruinach. Walka trudna a pozniej jeszcze dwojka bossow. Zeszlismy chyba do 7. Wczoraj ten sam lvl przeszedlem na 10 lvl. Troszke pobawilem sie perkami zmienilem drzewko i mobki doslownie plona. Sam mam obecnie 12 poziom swiata. Dawac teraz te exotyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
KT1978 4 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Mam pytanie znalazłem na olx Grę w dość fajnej cenie tylko brak oryginalnego pudełka i pytanie jak sprawdzić czy gra posiada wersję PL Gosc nie ma możliwości sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Kiedyś byly oznaczenis cus na płycie jaki region.Chyba nadal są.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 15 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Ależ ta gra ma zmarnowany potencjał. Gunplay i skille fajnie ogarnięte, zabijanie kolejnych fal wrogów daje mega frajdę, ale ta korytarzowość, nijakość npców itd trochę boli, bo jak się znudzi napierdalanka, to już nie ma po co tam wracać. Może dokończę chociaż wątek fabularny Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Ja skończyłem grać po wbiciu max lvl i zrobieniu paru tych misji. Strzela się super ale za dużo grindu. Już masz dobry gear to zaraz wchodzisz na misję gdzie ten sam typek kopiuj wklej miał 3 X hp więcej i znowu farmisz... Możliwe że na dodatku dodali nowe moby i bajery ale gry grałem cena nie zachęcała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Ależ ta gra ma zmarnowany potencjał. Gunplay i skille fajnie ogarnięte, zabijanie kolejnych fal wrogów daje mega frajdę, ale ta korytarzowość, nijakość npców itd trochę boli, bo jak się znudzi napierdalanka, to już nie ma po co tam wracać. Może dokończę chociaż wątek fabularnyPrzecież tu gra zaczyna się po fabule : D.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 domyślam się, pytanie tylko, czy gra nie zamuli do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 E tam. Ja przeszedłem fabułę i moim dobra jest. Nic wybitnego, ale ciekawie mi się to oglądało do tego twist na końcu no i przyjemne strzelanie. Chciałem wrócić po wyjściu dodatku, ale szczerze nie chce mi się czasu inwestować w grind. Jednak polecam nawet dla samej fabuły i strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2023 Ktoś w to jeszcze gra czy produkcja jest martwa? Mam na liczniku 4h i po przetrwaniu pierwszej godziny która jest wujowa jestem zaskoczony co na powitało po tej "długiej przerwie". Chce tylko wiedzieć czy spodziewać się fajnego ruchu w endgame czy po skończeniu fabuły można usunąć grę z dysku bo nie ma ruchu. Z randomami idzie grać? W tej wersji ps+ jest zawarty ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 9 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2023 Ja w weekend wreszcie zerwałem folię ze swojego "Day One" egzemplarza, bo jakoś nigdy się za to nie zabrałem, mimo że beta nawet mi się podobała. No i pograłem chwilkę, ale jakieś to takie generyczne jest. Sama historyjka jest nawet fajna, pomysł, setting, ale wszystko jest jakieś takie plastikowe, sztywne... Nie wiem, czy jeszcze wrócę, bo chciałem przynajmniej singla przejść - dla mnie ta gra nie ma zupełnie potencjału na granie endgame z ludźmi - to nie Destiny. A! I jeszcze jedno - sound design w tej grze jest fatalny, dawno czegoś tak "płaskiego" nie słyszałem, a do tego nasze kroki słychać gdzieś zza pleców, przez co ma się wrażenie, że ciągle ktoś nas goni. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 9 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2023 11 hours ago, PanKamil said: Ktoś w to jeszcze gra czy produkcja jest martwa? Mam na liczniku 4h i po przetrwaniu pierwszej godziny która jest wujowa jestem zaskoczony co na powitało po tej "długiej przerwie". Chce tylko wiedzieć czy spodziewać się fajnego ruchu w endgame czy po skończeniu fabuły można usunąć grę z dysku bo nie ma ruchu. Z randomami idzie grać? W tej wersji ps+ jest zawarty ten dodatek? Niestety zmarnowali potencjal endgame szybciutko sie nudzi i klepanie ekspedycji to raczej nie jest cos co utrzyma cie dluzej niz pare tygodni. To juz nawet stare destiny ma duzo ciekawszy endgame Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2023 (edytowane) Kurcze, jestem zaskoczony jak tutaj fajna historia się zrobiła, wlasnie spotkalem kolejna nacje. Nie spodziewałem się po tej grze za dużo ale nawet spoko. Widać, że budżet mocno ograniczał nasze polskie studio ale mają naprawdę potencjał i czuć, że pracowali nad gearsami. Loot się zbiera z przyjemnością. Niestety im dłużej gram tym bardziej widze, że ta gra to bardziej nastawiona na płytki coop, a nie rozbudowany endgame. Po skończeniu zapewne poleci z dysku bo do roboty za dużo nie będzie, a w kolejce jest masa gier. Edytowane 1 czerwca 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi