Donatello1991 1 414 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Wczoraj przebrnąłem przez prolog bo myślę, a dam szansę. Graficznie lipa na początku. Dzisiaj pogram już normalnie to będę miał lepszy obraz tego wszystkiego. Lootshotery lubię, a tu się skupi dużo na fabule, więc powinno być oki. No, ale mogli się graficznie postarać bardziej. Dubbing to porażka i synchronizacja szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Wy gracie na ps4 fat czy co?Ja wiem że to nie horizon 2 ale grafika ładna i śmiga uber płynnie.Beton 60klatek i dynamika łeb urywa.Do tego efekty przy odpaleniu skillow wyglądają bdb.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Dobra skończyłem demo i misje poboczne. Meh nic specjalnego nie ma startu do Division czy Destiny a fakt skupienia się na fabule, cóż może ze znajomymi fajnie będzie pograć ale póki co i tak za dużo gier mam takich do pokończenia. Graficznie jest poprawnie ale te zakamuflowane loadingi i korytarze ... Sam gameplay takie lekko upośledzone Gearsy z naciskiem na moce naszej klasy ale gore i mielenie wrogów na kawałeczki szanuje. Z jakiegoś powodu matchmaking mi nie działa, a że ze znajomych nikt nie gra to poleciało z dysku. Może kiedyś się obada pełną wersję ale nie mam żadnego ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 przebiłem się ze znajomym przez całość i... Outgenericers? Genericriders? Samo strzelanie jest spoko, jest jakiśtam feeling tych broni, w coopie coś się dzieje (solo bym nie zdzierżył), crossplay PS5-PC działa pięknie tylko co z tego jak to wszystko takie nijakie. Grafika jest paskudna, loadingi są co kawałek, techniczny potworek. I jeszcze ta fabuła przeładowana kretyńskimi cutscenkami co chwila i dubbing który nadaje się na r/cringe. Widać tu kalkę kilku gier (Gears, Destiny) i zero własnego ja...po co to powstało? szkoda prądu na to, srsly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Nieintuicyjny interfejs, dialogi nie zgrywają się z tekstem, nie mogłem zmienić języka mówionego na angielski. Poleciało z dysku szybciej niż się pobrało Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 https://news.xbox.com/en-us/2021/03/15/outriders-coming-to-xbox-game-pass/ Gra trafia do gamę passa na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Przynajmniej nie umrze od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Myślałem, że będzie średniak, ale jak wskakuje do GP to się jaram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Jak dali to do gemepass to znaczy,że można się spodziewać jakości jak w "demo" Za miesiąc za 50 zł z ps5 z bundlem będzie latać xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 15 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Nie rozumiem czemu niektórzy jadą po tej grze. Ja widzę w niej spory potencjał z dobra i płynna grafika, gunplay tez ok. Czekam i będę grał day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Wygląda naprawdę solidnie jak na nowe IP. Dzisiaj rano słyszałem na yt, że ma wpaść tylko na 30 dni do gpu, czy było jakieś info o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 (edytowane) Jakiś czas temu ograłem trochę demko(chwilę po tym jak strzelili w łeb temu wąsaczowi poszedł uninstal) i gierka to raczej bieda. Szybka odbitka. Pierwsze skojarzenie to the division. Edytowane 16 marca 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 20 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Jak dali to do gemepass to znaczy,że można się spodziewać jakości jak w "demo" GAAS, więc generalnie gdzie nie trafi to przez pierwszy rok będzie to demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 47 minut temu, lpcl napisał: Wygląda naprawdę solidnie jak na nowe IP. Dzisiaj rano słyszałem na yt, że ma wpaść tylko na 30 dni do gpu, czy było jakieś info o tym? Gierki w GP wpadają na minimum 3 miechy, o ile się nie mylę i nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 3 minuty temu, Hum napisał: Gierki w GP wpadają na minimum 3 miechy, o ile się nie mylę i nic się nie zmieniło. OK, więc to jakiś fake. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Ja nie wiem jak ogarnąć to konto Square Enix. Nie mogę zresetować hasła, przy próbie założenia nowego konta wysypuje się. Jakieś pro tipy? Chcemy ruszyć z ziomkiem od premiery i mile widziane byłoby przeskoczyć prolog w demku Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Jakby co to na Xboxie w nowej Zelandii działa. Wydaje mi się, że wygląda troszkę lepiej niż demo, ale grałem chwilę na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Też mam wrażenie, że gierka odrobinę wyładniała. Na pewno zniknął problem z synchronizacją napisów i audio w scenkach. Wydaje mi się, że przyklejanie do osłon działa nieco lepiej - postać przyciąga z większej odległości. Poziom trudności jakby został trochę do góry podciągnięty. Mam 11 lvl i gierka momentami jest bardzo wymagająca - pyromancerem killroomy powtarzam po kilka razy. Podoba się dla mnie system modyfikacji broni i armoru oraz ogólna łatwość z jaką można sobie nawet na niskim levelu konfigurować buildy. Nie ma tego durnego zmieniania itemków zwracając uwagę jedynie na power lvl, który towarzyszy przez całe Destiny 2, aż do dobicia do aktualnego capa sezonowego. Ogólnie ekwipunek jest bardzo dobrze przemyślany i po prostu przyjemnie się z niego korzysta w każdej sytuacji: czy to sprzedając/rozmontowując itemki, czy to modyfikując je. Zaznaczanie grup danego koloru ekwipunku to jedno kliknięcie. Wszystko przejrzyste, czytelne. A wszystkie te zmiany później automatycznie i znacząco wpływają na gameplay. A skoro już mowa - gunplay z każdym nowym skillem się bardzo rozkręca. Mam tu podobne odczucia, które były w GOW. Na początku ot machanie toporkiem, ale im dalej w grę, tym Kratos i gówniak mieli coraz więcej możliwości i robił się konkretny rozpierdol. Tutaj na początku tylko strzelamy, po chwili jakieś skille zaczynają wpadać, z biegem czasu zaczynamy je jakoś układać, by ze sobą współgrały. Dochodzą nowe, których nie było w demie. Dodatkowo punkty do drzewka pasywów szybko wpadają, gierka aż zachęca do eksperymentowania. Do tego historia, która bardzo tu pasuje i jest wciągająca. No i walka, gdzie ciągle wisimy nad krawędzią - moby mocno biją, skille mają dość długie cooldowny, ale trzeba napierdalać, bo jak nie, to zaraz się padnie Zastanawiam się, czy za kilka godzin schemat: killroom, rozmowa, killroom, scenka, killroom z bossem, scenka, teleport, jazda do nowej lokacji nie zacznie nużyć. Niemniej jest tu nadal duży potencjał i mam nadzieję, że tak samo dobrze będę się bawił przez całą grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Też macie problem z czytaniem tych opisów misji na srebrnym tle? To jest dla mnie kompletnie nieczytelne. Niby detal, ale wkurzający. Tryb wysokiego kontrastu niewiele pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Mam to samo. Powinni również dołożyć możliwość zwiększenia czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Jest wybór większej czcionki, chociaż i tak wciąż jest dość drobna. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Chce ktoś razem na x pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Pawciu, ściągnąłem, ale czekam na nowy zestaw słuchawkowy. Będę gierczył po świętach już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi