Figuś 21 169 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Standard w grach wymagających połączenia z siecią że serwery się wywalają na pysk przy premierze, dodatkowo gra ma duże zainteresowanie to nie wiem skąd to zdziwienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Square znowu nie dofinansowało gry zachodniego deva, a to zdziwienie. Ciekawe czy rzucą szmalem na dodatkowe serwery czy pozwola grze zdechnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Głupotą było wymaganie ciągłego połączenia z Internetem w singlu. Wczoraj też mnie z 3 razy wyrzuciło i musiałem wszystko powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 42 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Też sobie gram powoli jak nie wywala z online, chciałem sobie pograć z randomami i jeszcze ani razu się nie udało połączyć no bieda. Aha no i polski dub ssie ale to chyba bez znaczenia jaki jest bo linijki jakie pisał scenarzysta to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Spokojnie, jak na grę onlinowa z premierą 3 dni temu to i tak wszystko działa zaskakująco dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 A ile razy się zdarzyło, że dialog totalnie nie pokrywał się z napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Obejrzałem wczoraj jakąś recenzję i o ile gameplay jakoś wygląda, tak lokacje to jakiś smutny, bezpłciowy zlepek randomowych miejscówek. Cała gra tak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 42 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Dla mnie gra wyglada mniej epicko niz Destiny 2 jesli chodzi o loot shooters, ale jestem dopiero po walce z pajakiem moze pozniej sie ruszy cos w tej kwesti, no I mi brakuje skoku I banku na sprzet no chyba ze jest a ja nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Square zjebało z wykupieniem za małej ilości serwerów. Żal pcf bo to nie oni odpowiadają za infrastrukturę. No niby można było singla dać offline ale to jest grą nastawiona na multi i tak projektowana dlatego tutaj pretensji nie będę miał do pcf. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Takie mdłe pif-paf z masą śmieci do zbierania i wywalającymi co 20 min serwerami. Gram pyromancerem, doszedłem do 3ciej mapki i już chyba wszystko co gra ma do zaoferowania widziałem. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Szkoda serwerow, bo gra sie w pytke. W koncu gra, gdzie nie musze zwiedzac i wachac tysiecy zakamarkow w sztucznie wyolbrzymionym swiecie. Wszystko przede mna, a jak jakims cudem jakis loot mi umknie, to sie automatycznie i tak odnajdzie w ekwipunku. Szczegolnie pomocne w grupie, wtedy nie trzeba samemu kazdej skrzynki otwierac a loot i tak dostaniemy. Skile robia robote i gra zacheca do ich spamowania, krotkimi cooldawnami. Gram tricksterem i co sie dzieje na ekranie czasem, to bajka. Odpalam Borrowed Time za oslona i ruszam na przeciwnika w jakims bunkrze. Gdy juz tam jestem Slow Trap i Cyclone Slice. Pare strzalow z shotguna, klik i juz jestem z powrotem za oslona, 20 metrow dalej. Do tego warto modowac ekwipunek, nawet niebieski, by talenty z armoru polepszaly skille. Raz ze to tanie, a dwa gra bywa trudna i trzeba szukac kazdej szansy. Story nie jest nawet najgorsze, ale kto by sie tym przejmowal w takiej grze. Sa rozne bounty do zrobienia i jakies inne popierolki. Dla mnie to solidne 8/10 i fajna odskocznia, bo loot jest zacny, mozna kombinowac z buildami a drzewko rozwoju mozna dowolnie resetowac, pod kazda sytuacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Zadania poboczne warto robić od razu czy zostawić sobie na end game do farmy jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ja robie w miare na biezaco. 2-3 glowne misje na przemian z pobocznymi. Wszystko sie i tak skaluje do WT, wiec nie sadze by jakies farmienie mialo wiekszy sens na end game. Szczegolnie ze beda ekspedycje dostepne. Ale sam jeszcze tak daleko nie jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Jakoś mnie grafika nie powaliła, gameplay to taki mix Gearsow z Destiny. Nie mam uczucia efektu WOW, szkoda . Czekam na kolejna gre na nową generację licząc na wrażenia jakie kiedyś generowały gry podczas przesiadki z PSX na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ale Outriders to typowy cross-gen, więc nikt nie oczekiwał jakies nextgenowej grafy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Mi graficznie gierka odpowiada. Nie jest to gearsy, ale trzyma poziom. Kojarzy mi się z Mass Effect Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 (edytowane) Dziwne, że najwięcej na grafikę narzekają gracze konsolowi, którzy w poprzedniej generacji grali głównie w full hd i 30 fps. A jakoś nie widać tutaj posiadaczy kompów, którzy mają nowe gpu i ciągle powtarzają gdzie ta next genowa grafika? Ostatnio ogrywam sporo starych gierek, które trzymają poziom dzięki świetnemu gameplayowi. Może czas żeby oceniać gierki bardziej przez pryzmat rozrywki a nie tylko liczby pixeli? A nie panie ja kupiłem konsole za 2k, gdzie te wodotryski i rt? Edytowane 4 kwietnia 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 1 minute ago, lpcl said: Dziwne, że najwięcej na grafikę narzekają gracze konsolowi, którzy w poprzedniej generacji grali głównie w full hd i 30 fps. A jakoś nie widać tutaj posiadaczy kompów, którzy mają nowe gpu i ciągle powtarzają gdzie ta next genowa grafika? Może dlatego właśnie nie narzekam. Dalej mam TV FHD i nie miałem żadnej konsoli PRO, więc graficznie nie widzę ogromnego przeskoku na nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 11 minut temu, Sedrak napisał: Może dlatego właśnie nie narzekam. Dalej mam TV FHD i nie miałem żadnej konsoli PRO, więc graficznie nie widzę ogromnego przeskoku na nowej generacji. Akurat nie pisałem o twojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Moze narzekaja na generyczny i smierdzacy PieCem design? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 (edytowane) 37 minut temu, Plugawy napisał: Moze narzekaja na generyczny i smierdzacy PieCem design? Co znaczy śmierdzący piecem design? I czy to określenie ma coś wspólnego z konsolowym pieprzem? Edytowane 4 kwietnia 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 1 hour ago, lpcl said: Akurat nie pisałem o twojej wypowiedzi. A ja nie biłem piany bardziej mi chodziło o moje podejście w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 8 minut temu, lpcl napisał: Co znaczy śmierdzący piecem design? Bez duszy i pieprzu właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Haaa trafiłeś to prawda jakoś z PC mi to jakoś się kojarzy. Szczegolnie miałem takie poczucie gdy na początku gry taki większy zwierz spłynął po kamieniach jak na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Fajna jest ta gierka? Na ile byscie ocenili? Nie wiem czy sciagac na XOX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi