Emtebe 2 524 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Ściągaj, gra się przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 15 godzin temu, Sven Froost napisał: Fajna jest ta gierka? Na ile byscie ocenili? Graj śmiało, ściągaj jak lubisz przeciwników gąbeczki, crashe serwerów oraz freezy w czasie grania. Jeśli uwielbiasz powyższe aspekty to gra jest dla ciebie, miłego grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Dzieki za info, nie wiedzialem ze ta gra jest pecetowa w takim sensie. Jednak podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Coop looter shooter z przeciwnikami gąbkami? Bardzo podejrzane. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 No najlepiej zeby wszystko padalo od strzala. Co ci gracze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Gierka jest dojebana fest. Mamy już z ziomkiem postacie na 25 lvl. Z poziomu poziomu na poziom gra się rozkręca. Gameplayowo i graficznie jest coraz lepiej. Zabawa jest świetna, mam nadzieję tylko, że ogarną te serwery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Ja właśnie też nie kumam tych narzekań. Spodziewałem się szajsu totalnego, a gram nie przerwanie od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Dla mnie samo strzelanie mocno kasztanem wieje, nie czuć mocy broni, słabe dźwięki, ot takie pierdzenie. Strzela się dużo, więc nie czuję podjarki. Po 3 godzinach nie wiem czy znowu to uruchomimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Gra zdecydowanie się rozkręca od 15 lvlu postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Ja ściągnę jeszcze raz demo bo poprzednio spędziłem w nim 3 minuty ale o grze mówi się tyle dobrego że spróbuje ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 W coopie fajnie się lata, mamy z @CoATI chyba 10 lvl. Giera ma ładne momenty, ma brzydsze, ogólnie bardzo solidny średniak, w którego przyjemnie się łupie. Idealne do GP Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Ogólnie to nie przepadam za destiny czy the division ale tutaj przyjemnie mi się łupie. Może z uwagi na podobieństwo do gearsów (w sumie nie dziwota bo pcf robili GoW judgment). Z mobów fajnie robi się krwawą miazgę, te moce też niczego sobie, w coopie pewnie jest jeszcze przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Skończyliśmy kampanie, zrobiliśmy 2 ekspedycje. Można sobie regulować poziom trudności. Ekspedycje są na czas, im szybciej tym lepszy Loot. Generalnie gra się świetnie. Te misję endgame to coś na wzór strikeow z Destiny. Kontentu starczy jeszcze na sporo grania, liczę, że będą dodawać nowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Przyjemnie się grę. Gram w pojedynkę i niektóre starcia na lvl świat 7 już potrafią być nieco wymagające. Fajnie. Już zaczynam pomału grzebać w sprzęcie i dostosowyc pod starcia. Troche tylko te loadingi wytrącają z wczuwy mimo że sekundowe. Po usłyszeniu polskiego dub była to pierwsza opcja jaka zmieniłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 8 hours ago, Voytec said: Ja ściągnę jeszcze raz demo bo poprzednio spędziłem w nim 3 minuty ale o grze mówi się tyle dobrego że spróbuje ponownie. Mnie demko nie porwalo wrecz odrzucilo, jednak po graniu przez ostatnie kilka lat tylko w destiny potrzebowalem czegos innego i dalem szanse Outridersom. Musze przyznac ze to byl strzal w 10 - mam radoche z strzelania i uzywania mocy, fabula moze dosc przewidywalna ale calkiem spoko ale teraz najwazniejsze : loot i skille. Loot daje radoche, w destiny egzotyki i legendy sypalo i sypie jak chore przez co nie bylo czuc poza paroma wyjatkami ze gramy egzotyczna bronia - tutaj dostslem pierwszy egzo na 24 lvl i od razu poczulem kopa ze ten przedmiot jest rzeczywiscie czyms mocnym. Tak samo z skillami - poczatkowo nie czulem mocy postaci z czasem kiedy skille i mody zaczynaja wspolpracowac czujesz ze masz pod komenda koksa dojebanego a nie popierdołke. Moim zdaniem warto dac szanse grze bo naprawde miodnie sie gra. Pozatym naprawde licze ze SE i PCF ogarna temat i beda rozszerzac gre mimo ze na poczatku mowili o 40h. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Wczoraj wbity 12 lvl. Ktoś chętny aby razem przechodzić kampanię? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Kolejne kilka ekspedycji za mną. Gra się mega przyjemnie, kombinowanie z buildem/perkami daje fun i od razu widać skutki w postaci szybkiego mielenia hord przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Po kilku próbach w końcu na 3 dzień połączyło mnie z serwerami. Dobrze, że było za free w game pass to mogłem się utwierdzić, że nie dla mnie takie giereczki. Deko genetycznie, deko drewno, broń ze słabym powerem. No nie będę fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 43 minuty temu, creatinfreak napisał: Wczoraj wbity 12 lvl. Ktoś chętny aby razem przechodzić kampanię? Jestem na 15lvl i z chęcią pogram. Mowa o XSX jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Czy was też tak w okolicach 15lvl przytkało w progresowaniu grając samemu ? Czy w coopie HP wrogów się zwiększa ? Żądają większy dmg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Panowie, dobrze mi sie wydaje ze wiekszosc gra w Outriders na PS4/5? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 1 minutę temu, Sven Froost napisał: Panowie, dobrze mi sie wydaje ze wiekszosc gra w Outriders na PS4/5? xD Biorąc pod uwagę, że na Xbox masz w game pass a na PS za 3 bomby to pewno jak zwykle źle ci się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Większość to kupiła w pudełku na PS4/5. Na Xboxie, dzięki GP, gra bardzo dużo osób. UK US Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 8 minutes ago, balon said: Biorąc pod uwagę, że na Xbox masz w game pass a na PS za 3 bomby to pewno jak zwykle źle ci się wydaje. Spoko i dzieki, popularnosc na danej platformie wiele znaczy a jest duzo konkurencji na XO Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 1 hour ago, Bielik said: Czy was też tak w okolicach 15lvl przytkało w progresowaniu grając samemu ? Czy w coopie HP wrogów się zwiększa ? Żądają większy dmg? mnie przytkalo w dwoch momentach - 3ci boss i teraz 25lvl - albo zmien na nizszy WT albo dolacz do kogos. wczoraj meczylem sie ponad godzine w jednym miejscu - bylo to bez sensu bo exp dostaniesz ten sam. obniz przejdz etap wroc na swoj WT i tak do 30lvl;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi