Opublikowano 7 sierpnia 20195 l te koziołki piłki na trawie, te koślawe przyjęcie zbyt szybko podanej piłki ajej day fakin łan
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l ale imo te takie balansy ciała takim Messim wchodzą po prostu, za często bez ingerencji zbytniej z strony gracza, nie kumam tego trochę
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Po ograniu dema XOne pierwsze wrażenie jest takie, że na animacjach, relacja z tunelu, kibice, czy pokazanie stadionu z perspektywy stadionu wygląda strasznie plastikowo i badziewnie. Z kolei tutaj: No trochę lepiej. Chociaż ci skamieniali reporterzy z aparatami to jest jakiś blamaż xd Edytowane 7 sierpnia 20195 l przez krupek
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Mi się lepiej grało na krzyżaku gdzie było 8 kierunków i 0 zwodów no ewentualnie markowanie strzału, a wszystko wykonywało się na zasadzie objechania obrońcy, czasy PSX. Te dryblingi od czasów PES2017 to mi się nie podobają, jakieś takie dziwaczne i trzeba być bardzo wyczulonym na gałce - lol. Wiadomo skilla nie mam i nie skupiam się, żeby ten element poprawić - dla mnie za dużo tego i łapie mnie nostalgia, że na PSX jakoś mi to dawało więcej frajdy. Kupowało się w ML typa z 9 speed czyli: Ronaldo, Owen czy Shevę i leciało z tematem : ) ścinanie do środka ala Robben wchodziło pięknie ; )
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: ale imo te takie balansy ciała takim Messim wchodzą po prostu, za często bez ingerencji zbytniej z strony gracza, nie kumam tego trochę No zawodnicy z wysokim balancem i ball control tak maja. Jak masz jeszcze takiego typa jak neymar albo messi ze strzalka do gory to trzymasz na pale sprint a on i tak mija obroncow balansem ciala czy zwodem.Troche zje,bane no ale casuale tez chca pocieszyc sie gra w pro evo
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Chciałem sobie odpalić demo 2020 na Steam i podczas uruchamiania zaczęła się pobierać aktualizacja gry dema. Od dnia premiery wersji demonstracyjnej zdarzyło się to drugi raz. Sprawdziłem, co się pobiera i okazało się, że plik PES2020.exe, więc najprawdopodobniej KONAMI grzebie w balansie rozgrywki. Fajnie.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Konami jak zwykle... Na PC jest juz dostepny unlocker - pozwala na odblokowanie w Exhibition Mode 134 drużyn. Otrzymamy dostęp m.in. do takich składów jak: Liverpool, Chelsea, West Ham, Newcastle, Valencia, Boca Juniors, Everton, Tottenham czy Sevilla FC. Wszystkie ekipy mają aktualne składy z roku 2019, zatem znajdziemy w nich obecne gwiazdy futbolu. Jednak – jak zaznacza wspomniany portal – ze względu umów na wyłączność z EA, niektóre zespoły nie mają swoich prawdziwych nazwisk. (134 drużyny - 15 na licencji xD) Unlocker to nie tylko dodatkowe drużyny w demo PES 2020. Mod odblokuje również rzuty karne oraz dodatkowy czas (Extra Time) podczas meczów. Oprócz tego będziemy mogli wybrać, jaką piłką chcemy pokopać po boisku. Edytowane 13 sierpnia 20195 l przez easye
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Kurwa no nawet idzie pograć i sklejac fajne akcje ale poczekam na lite. Jebac Osrami.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Ja mam nadzieje ze zmienia jakos wyszukiwanie przeciwnikow w online division Jestem w 3 dywizji a przez szybkie przeskakiwanie sezonow mam rating 900 wiec nieduzo i losuje mi takich pajacow z 7 dywizji nic nie reprezentujacych soba no ale brajacych barcelona. Tworzysz akcje, masz 100% sytuacje a oni je,bia. Typ przebiegl sobie messim pol boiska bo takiemu zawodnikowi zawodnik 3 gwiazdkowej druzyny odebrac pilki przeciez normalnie nie moze oddaje strzal z doopy i strzela bramke. No nie chce sie grac po takich meczach.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Darmowy update EURO 2 godziny temu, kanabis napisał: Typ przebiegl sobie messim pol boiska bo takiemu zawodnikowi zawodnik 3 gwiazdkowej druzyny odebrac pilki przeciez normalnie nie moze oddaje strzal z doopy i strzela bramke. przecież to jest sam realizm, myslisz że messi by nie rozyebał cardiff city? Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez _Be_
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Wiesz to juz nie chodzi o skutecznosc i magiczna aure pilkarzy jak messi ale zenujace jest bardziej wykonczenie pilkarzy takiego cardiff. Gra robi wszystko zeby tylko nie strzelic tej bramki. Slupek na pusta bramke, a to jakas parada zycia bramkarza a to strzal prosto w bramkarza mimo ze odslonieta jest cala bramka. No slabe i zenujace to jest.. A zeby sie utrzymac w takiej 3 lidze musze zdobyc 3500 punktow , i co mam je zdobywac w takich meczach? Bez sensu. Gosc bierze taki liverpool i jego mega efektowny styl gry w postaci lagi na mane i biegniecia polowe boiska wzdluz linii i on z tego strzeli gola a ty probujesz jakos grac kombinacyjnie tymi patalachami tworzysz im suoer dogodna sytuacje a on na 5 takich sytuacji zje,bie 4. No spoko slabsza druzyna ale cardiff to tez nie cks troszyn z ligi okregowej
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Kanabis marne 3 strzały oddałeś w światło bramki - a przeciwnik po prostu nie chciał się wywyższać (i tak wystarczy, że grał dużo lepszym zespołem) więc oddał tylko 1 ale skuteczny. Ja bym mu po meczu napisał "dzięki, że mnie oszczędziłeś" : ) Ja przez takie mecze przestałem grać online, szkoda zdrowia : D
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Zagrałem ostatnio znowu w demo. I w demie na ten przykład 95% przeciwników gra jedno i to samo: 1-2 pass i trójkąt na chama. A co lepsze są tacy, którzy wychodzą z meczu po 2 lub 3 bramce.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 19 minut temu, michu86- napisał: Kanabis marne 3 strzały oddałeś w światło bramki - a przeciwnik po prostu nie chciał się wywyższać (i tak wystarczy, że grał dużo lepszym zespołem) więc oddał tylko 1 ale skuteczny. Ja bym mu po meczu napisał "dzięki, że mnie oszczędziłeś" : ) Ja przez takie mecze przestałem grać online, szkoda zdrowia : D Teraz typ gral juventusem. Gosc 3 strzaly, ja 8. Wynik uratowane w koncowce 2:2 z mojej strony. Jeszcze gosc na czas gral , czaicie gosc gra na czas majac juventus przeciwko poteznemu cardiff. Ryje to leb strasznie. Dobrze ze chociaz w my club mi dobrze idzie grajac na 4 gwiazdki. Ide zaparzyc meliske bo dzisiaj to mi siadlo na leb strasznie pontych meczach
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Czyli pisanie co bysmy chcieli zmienic i zobaczyc w nowym jest nie na temat. Aha ok dzieki ze powiedziales
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l No wypowiadacie sie o grze online z 2019 w temacie nowego PESa trochę bez sensu.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Dlatego właśnie przestałem grać w piłkarki. To momentum jest tak żenujące, że o ja pyerdolę. Nawet w singlu są momenty, gdzie cpu za chuya nie da ci wygrać. To jest totalnie bez sensu.
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l W dniu 21.08.2019 o 16:07, _Be_ napisał: Ale wiecie, że to temat o nowym Pesie nie? Technicznie rzecz biorąc pisanie o pes19 w temacie pes20 jest już bardziej produktywne niż samo zwracanie uwagi o pisaniu nie na temat.
Opublikowano 7 września 20195 l a co to nikt nie gra ? Miałem w tym roku nie kupować żadnej piłki, ale znudził mnie days gone, więc zabrałem fifę 19 i days gona dopłaciłem 40 zł i wziąłem skuszony obietnicą euro 2020. No nawet jakoś się tam gra nie najgorzej, dużego progresu względem 19 nie ma, ale raz na jakiś czas można będzie meczyk pyknąć.
Opublikowano 8 września 20195 l Gra jest świetna, czym dłuzej sie gra tym bardziej czuć ten feeling, dla mnie w porównaniu do 2019 jest duzo lepsza pod kazdym wzgledem, to juz nie odcinanie kuponu a postawienie na bardziej symulacyjną część, wiecej kontroli czuć wolność i te boisko takie duże. Kapitalna jest fizyka piłki, animacje ładna grafika, podobają mi się walki w powietrzu o piłkę przemodelowanie przyjęcia piłki i strzały które mają różną trajektorię lotu, ja jestem jak narazie zachwycony i jesli ktos juz ma link do ściagniecia option file free do pesa 2020 to będe rad
Opublikowano 8 września 20195 l A jak my club? Zmienili coś czy nadal ci gracze za coiny maja kosmiczne ovr?
Opublikowano 8 września 20195 l Szkoda, że tak "amatorsko" podchodzą do przyznawania statystyk piłkarzom. Nie mam jeszcze gry, ale na YT są już nagrania ze statsami i po pierwsze na ten moment niewiele różnią się od 2019 w większości + tradycyjnie też u KONAMI nieaktualne składy, no ale nie było jeszcze oficjalnie premiery i Live Update, a po drugie te, który są zmienione, wzrosły bardzo zachowawczo, tak jakby bali się przyznawać je młodym, zdolnym zawodnikom.