Gość Rozi Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Kurwa Ale chociaż będzie czas, żeby przejść jedynkę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 4 godziny temu, Rtooj napisał: Przynajmniej Horizon nie przegra głosowania na open-worlda roku ;] No chyba przegra Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Niech przenoszą nawet na 2026. Nintendo tak bombarduje exami, że ciężko byłoby gdzieś wcisnąć tę gierkę. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 No szkoda trochę mocno liczyłem na Zeldę w tym roku. Ciekawe czy przenoszą z powodu chęci rozkraczenia Zeldy na Switcha i jego następcę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Jakiego następcy xD?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 53 minuty temu, gekon napisał: No chyba przegra Pokaż ukrytą zawartość A fakt, zapomniałem, ciężko nadal myśleć o soulsach jako open-worldach. Ale też nie wiem czy wygra, bo grałem tylko 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 może w zamian zapowiedzą wkoncu porty z wii u wind wakera i twilight Princess. pasowało by wkoncu...Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Albo remake kolejnej Zeldy 2D (A Link To The Past lub Oracle of..) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 mnie mają day one jak zapowiedzą te porty nie ograłem żadnego bo nie miałem wiiu i gcWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Niech zabuduja troche ta kraine i sprawia aby sie w to na serio dlugo i przyjemnje gralo skoro juz musza te terminy przedluzac. Nie zaszkodzil by tez remaster twilight princes, ale jakos ciezko mi w to wszystko uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 IMO, zeby w pelni czerpac przyjemnosc z gry, trzeba miec korok mask - wtedy okazuje sie, ze wszedzie poukrywanych jest mnostwo sekretow. Maska nie psuje frajdy z gry - wiesz tylko, ze gdzies niedaleko jest cos do znalezienia. Mocno polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 A gdzie jej szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Trzeba mieć DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Oj Soulik, wsiakniesz na setki godzin Ja szykuje powrot niedlugo, DLC chce wymeczyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 616 Opublikowano 30 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: IMO, zeby w pelni czerpac przyjemnosc z gry, trzeba miec korok mask - wtedy okazuje sie, ze wszedzie poukrywanych jest mnostwo sekretow. Maska nie psuje frajdy z gry - wiesz tylko, ze gdzies niedaleko jest cos do znalezienia. Mocno polecam. Czyli, żeby w pełni docenić gre za 2,5 bomby trzeba jeszcze zapłacic dodatkowo za jebana maske Nintendo nie zmieniaj się nigdy. 1 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Dave wie jak zareklamować Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Heh, jak ogłosili datę premiery Xenoblade 3 to dziwiłem się tu, że miałby być tak blisko Zeldy i ogólnie po spojrzeniu na listę wydawniczą na ten okres coś nie pachnie rychłą premierą. Nawet nie wiem co to studio może robić przez 6 lat, skoro nawet pierwszy Breath of the Wild stworzyli w krótszym okresie, mimo że był to tak bardzo nowy tytuł, zmiana planów związana z dodaniem nowej platformy, pierwsza Zelda HD itd. (kurde, jak to dzisiaj brzmi, że nadal powstała tylko jedna Zelda w rozdzielczości wyższej niż 480). A ten sequel, to miało być tylko nieco większe DLC, na jedną, znaną już im doskonale konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 199 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 ej faktycznie, to już tyle lat od premiery jedynki xd długo im to zajęło na tym samym silniku i świecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Przecież sami ogłosili, że wzoruja się na RDR2. Między dwiema częściami RDR minęło 8 lat, więc nie rozumiem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Ale RDR2 to nowszy silnik i nowsza generacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 4 hours ago, Dr.Czekolada said: Ale RDR2 to nowszy silnik i nowsza generacja ... czepiasz się szczegółów A tak na poważnie to Nintendo wydaje tyle tytułów 1st party plus maja tyle w przygotowaniu, że nic dziwnego, że zaczyna im się to wszystko sypać. Czekam tylko teraz na info, że Splatoon 3 też opóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Mam pewne obawy co do nowej Zeley. Breath of the Wild bylo unikatowym i zamknietym dla mnie doswiadczeniem. Czy sequel zrobiony w tym samym stylu ponownie mnie tak wciagnie? Trudno powiedziec, ale mam nadzieje, ze czyms zaskocza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Majora's Mask się udało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Gdyby mieli zrobić zwykly sequel bez kombinowania i zaskoczeń, to nie siedzieliby nad nim 6 lat. Jestem pewny, ze mimo podobnego formatu bedziemy sie tu wszyscy jarac rownie mocno, jak przy premierze jedynki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ale to jest naprawdę dobre pytanie - co oni robią przez tyle czasu. Chyba zostało to już potwierdzone, że mapa będzie taka sama jak w 1. Ponoć opatentowali gdzieś mechanikę spadania, więc może dojdzie do temu jakaś sekcja w chmurach nad mapą. Ta łapa magiczna z trailera miała też pozwolić na przenikanie przez powierzchnie, więc może pod ziemią też cos będzie. Ktoś coś wie? Anyway, po takim czasie to ja się spodziewam konkretnego (prze/roz)budowania ekwipunku - wywalić tą konieczność zmiany zbroi żeby mieć specjalnego skilla jakiś fajny system walki - to nie musi być Bayo, ale kurdę dajcie coś lepszego niż jeden dwa ataki, unik i parry chciałbym jakieś ofensywne skille/czary jakiejś dużej, nowej mechaniki - może jakaś zabawa czasem np. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi