Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Kurwa Ale chociaż będzie czas, żeby przejść jedynkę jeszcze raz. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 4 godziny temu, Rtooj napisał: Przynajmniej Horizon nie przegra głosowania na open-worlda roku ;] No chyba przegra Spoiler 3 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Niech przenoszą nawet na 2026. Nintendo tak bombarduje exami, że ciężko byłoby gdzieś wcisnąć tę gierkę. 2 3 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 No szkoda trochę mocno liczyłem na Zeldę w tym roku. Ciekawe czy przenoszą z powodu chęci rozkraczenia Zeldy na Switcha i jego następcę Cytuj
Rtooj 1 619 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 53 minuty temu, gekon napisał: No chyba przegra Pokaż ukrytą zawartość A fakt, zapomniałem, ciężko nadal myśleć o soulsach jako open-worldach. Ale też nie wiem czy wygra, bo grałem tylko 4 godziny. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 może w zamian zapowiedzą wkoncu porty z wii u wind wakera i twilight Princess. pasowało by wkoncu...Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Albo remake kolejnej Zeldy 2D (A Link To The Past lub Oracle of..) 1 Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 mnie mają day one jak zapowiedzą te porty nie ograłem żadnego bo nie miałem wiiu i gcWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj
okens 541 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Niech zabuduja troche ta kraine i sprawia aby sie w to na serio dlugo i przyjemnje gralo skoro juz musza te terminy przedluzac. Nie zaszkodzil by tez remaster twilight princes, ale jakos ciezko mi w to wszystko uwierzyc Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 IMO, zeby w pelni czerpac przyjemnosc z gry, trzeba miec korok mask - wtedy okazuje sie, ze wszedzie poukrywanych jest mnostwo sekretow. Maska nie psuje frajdy z gry - wiesz tylko, ze gdzies niedaleko jest cos do znalezienia. Mocno polecam. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Oj Soulik, wsiakniesz na setki godzin Ja szykuje powrot niedlugo, DLC chce wymeczyc. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 30 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 marca 2022 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: IMO, zeby w pelni czerpac przyjemnosc z gry, trzeba miec korok mask - wtedy okazuje sie, ze wszedzie poukrywanych jest mnostwo sekretow. Maska nie psuje frajdy z gry - wiesz tylko, ze gdzies niedaleko jest cos do znalezienia. Mocno polecam. Czyli, żeby w pełni docenić gre za 2,5 bomby trzeba jeszcze zapłacic dodatkowo za jebana maske Nintendo nie zmieniaj się nigdy. 1 10 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Dave wie jak zareklamować Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Heh, jak ogłosili datę premiery Xenoblade 3 to dziwiłem się tu, że miałby być tak blisko Zeldy i ogólnie po spojrzeniu na listę wydawniczą na ten okres coś nie pachnie rychłą premierą. Nawet nie wiem co to studio może robić przez 6 lat, skoro nawet pierwszy Breath of the Wild stworzyli w krótszym okresie, mimo że był to tak bardzo nowy tytuł, zmiana planów związana z dodaniem nowej platformy, pierwsza Zelda HD itd. (kurde, jak to dzisiaj brzmi, że nadal powstała tylko jedna Zelda w rozdzielczości wyższej niż 480). A ten sequel, to miało być tylko nieco większe DLC, na jedną, znaną już im doskonale konsolę. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 ej faktycznie, to już tyle lat od premiery jedynki xd długo im to zajęło na tym samym silniku i świecie Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Przecież sami ogłosili, że wzoruja się na RDR2. Między dwiema częściami RDR minęło 8 lat, więc nie rozumiem zdziwienia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Ale RDR2 to nowszy silnik i nowsza generacja ... Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 4 hours ago, Dr.Czekolada said: Ale RDR2 to nowszy silnik i nowsza generacja ... czepiasz się szczegółów A tak na poważnie to Nintendo wydaje tyle tytułów 1st party plus maja tyle w przygotowaniu, że nic dziwnego, że zaczyna im się to wszystko sypać. Czekam tylko teraz na info, że Splatoon 3 też opóźniony Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Mam pewne obawy co do nowej Zeley. Breath of the Wild bylo unikatowym i zamknietym dla mnie doswiadczeniem. Czy sequel zrobiony w tym samym stylu ponownie mnie tak wciagnie? Trudno powiedziec, ale mam nadzieje, ze czyms zaskocza. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Majora's Mask się udało bez problemu. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Gdyby mieli zrobić zwykly sequel bez kombinowania i zaskoczeń, to nie siedzieliby nad nim 6 lat. Jestem pewny, ze mimo podobnego formatu bedziemy sie tu wszyscy jarac rownie mocno, jak przy premierze jedynki 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Ale to jest naprawdę dobre pytanie - co oni robią przez tyle czasu. Chyba zostało to już potwierdzone, że mapa będzie taka sama jak w 1. Ponoć opatentowali gdzieś mechanikę spadania, więc może dojdzie do temu jakaś sekcja w chmurach nad mapą. Ta łapa magiczna z trailera miała też pozwolić na przenikanie przez powierzchnie, więc może pod ziemią też cos będzie. Ktoś coś wie? Anyway, po takim czasie to ja się spodziewam konkretnego (prze/roz)budowania ekwipunku - wywalić tą konieczność zmiany zbroi żeby mieć specjalnego skilla jakiś fajny system walki - to nie musi być Bayo, ale kurdę dajcie coś lepszego niż jeden dwa ataki, unik i parry chciałbym jakieś ofensywne skille/czary jakiejś dużej, nowej mechaniki - może jakaś zabawa czasem np. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi