Homelander 2 037 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Majora na trailerach też by wygladała jak dlc do Ocariny. A jak było wszyscy wiedza. Ja mam pełne zaufanie do Nintendo w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Wygląda to na pierwszy rzut oka dość odtwórczo. Jakbym oglądał jakieś mody Breath of the Wild. Ale zapewne to tylko mylne pierwsze wrażenie. Jutro zaczną pojawiać się 20-minutowe analizy tego 2-minutowego trailerka, które mi to wyklarują Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Czuję, że będzie grubo z fizyką, masa zabawy, będzie swobodne spadanie i latanie, dużo większa różnorodność przeciwników, wrócą też starzy zupdatowani, a pewnie to nie wszystko, bo jeszcze czymś zaskoczą, do tego będzie mroczniej, nie mogę się doczekać. Edytowane 9 Lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Pierdolicie… gra znowu zabije inne produkcje i prawdopodobnie będzie kolejnym kamieniem milowym branży gier wideo. Czekam, jedynka dała mnie ogromne pokłady radości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Też się nie przejmuje i jestem pewien, że gierka bardzo dowiezie. Baaaa nawet dość powtarzalna miejscówka jakoś bardzo mnie nie irytuje, bo na bank będzie w huu urozmaiceń, a samo Hyrule ograłem na premierę i już mało je pamiętam. Ludzie chcieli aby, to była premiera na next genie, ale ja tam się cieszę, że nie będzie, to cross gen jak poprzednia część, i technicznie powinna być wylizana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 No ja też liczę że dowiezie bo jakoś nie chce mi się wierzyć że przez 6 lat robili kilka wysp na górze mapki i budowanie pojazdów z desek Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Osobiście uważam, że teraz jeszcze nie chcieli dużo pokazywać, bo przed premierą wpadnie mini Zelda Direct i tam będzie trailer w stylu jedynki. Nie wiem czy pamiętacie, ale przed ostatnim trailerem BoTW o poprzednim też były średnie opinie i gadka, że zrobili fajną piaskownicę (opinie po ogrywaniu początku na E3), ale nic więcej i że raczej nie osiągnie poziomu poprzednich Zeld Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Też tak myślę. Do premiery jeszcze daleko. Przez 4 kolejne miesiące zdradzili by za dużo szczegółów i niespodziewajek z gry. Hajp nie utrzymałby się przez tak długi okres na tak wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 10 godzin temu, Damk napisał: Jutro zaczną pojawiać się 20-minutowe analizy tego 2-minutowego trailerka, które mi to wyklarują Zeltik wrzucił już dwugodzinne omówienie Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 shieeet, chyba znowu muszę słicza kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W trailerach Breath of the Wild było może z 10% tego co faktycznie gra oferowała (pamiętam, ze do premiery nikt nawet nie wiedział czy w grze będą jakieś miasta/wioski czy NPCe). Diabeł tkwi w szczegółach, bo to znowu odkrywanie będzie grało główną role, tylko teraz zamiast "ciekawe co tam jest" będziemy pchani ciekawością co się zmieniło w danym miejscu i jak wykorzystali stare miejscówki w nowy sposób. Ja nie mam zadnych obaw, Nintendo ma swoje za uszami, ale Zelda i Mario to dla nich świętość i nie ma szans, żeby odwalili fuszerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 To że mało pokazali to jedno. Mnie martwi ze poza tym co w powietrzu to cała reszta z gatunku "już to chyba widziałem, co oni robili te 6 lat?". Bardzo mocno licze na to, że gra dowiezie. Uwielbiam jedynke chociaz było kilka rzeczy które mi sie nie podobały (za szybko niszczące sie bronie i nudne shriny). Czekam ale nie mam hypu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 5 minut temu, pawelgr5 napisał: To że mało pokazali to jedno. Mnie martwi ze poza tym co w powietrzu to cała reszta z gatunku "już to chyba widziałem, co oni robili te 6 lat?". Bardzo mocno licze na to, że gra dowiezie. Uwielbiam jedynke chociaz było kilka rzeczy które mi sie nie podobały (za szybko niszczące sie bronie i nudne shriny). Czekam ale nie mam hypu. Myślę, że to wszystko zostanie poprawiane, bronie będą się wolniej niszczyć, świątynie będą wszystkie z zagadkami w środku, a nie tylko 30%, różnorodność oponentów wzrośnie conajmiej 2 razy, będą starzy, ale zmienieni i nowi, system walki będzie dużo bogatszy, fabuła pewnie też nie będzie już tak szczątkowo podana, jednak co najważniejsze to myślę, że jeszcze bardziej postawili w sequelu na fizykę i tu może być wielkie WOW, nie to co w generycznych wydmuszkach AAA, chyba nawet będzie można coś tworzyć - pojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ja to bym chciał jakieś zabawy z czasem jak w tych starych zeldach Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Wydaje mi się czy w tym trailerze w 0:26 zasugerowali, że będą też podziemia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Hmm może masz racje jak się teraz przyjrzałem. Do tej pory myślałem że to ten obszar niedaleko zamku z tymi pseudo grzybowatymi drzewkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Tak, było w plotach że świat rozrośnie się na górze i na dole. Zresztą pierwszy trailer to też sugerował jak maszerowali w jakiejś jaskini z pochodniami, choć równie dobrze wszystko może pochodzić z jednego dungeonu z jaskini wielkości 10x10m Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Nie pokazali w trailerze przechodzenia przez ściany, na które bardzo czekam. No i nie wierzę że jedynym sposobem na latanie będzie tworzenie jakichś krzywych statków. Liczę na zeldowego jetpacka albo jakiś rodzaj katapulty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 No będą jeszcze te windy z kamieni xD Pewnie jeszcze rzucą jakiś gameplay przed premierą i pewnie nie wytrzymam i obejrze ale wole sobie dozować informacje i chwała im za te chuya mówiące trailery bo botw to mi mogli dać logo sequela i date premiery a i tak bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 32 minuty temu, funditto napisał: Wydaje mi się czy w tym trailerze w 0:26 zasugerowali, że będą też podziemia ? Na to liczę, bo w kontynuacji bardzo chciałbym aby wróciły klasyczne dungeony. Teraz gram w Zeldę SS na Switcha i jednak ta formuła ma mega pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ja tam chciałbym jeszcze podwodny świat, ale wiem, że dużo ludzi nie lubi w grach nurkować Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Fajnie by było. Ja bym wolał więcej wysepek bo wspaniale było sobie tratwą popływać po tych kilku które były w botw. Już nie wspominając że wyspiarskie wyzwanie było jedną z lepszych rzeczy w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ciekawe, czy będzie więcej rodzajów wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 godziny temu, Pupcio napisał: Fajnie by było. Ja bym wolał więcej wysepek bo wspaniale było sobie tratwą popływać po tych kilku które były w botw. Już nie wspominając że wyspiarskie wyzwanie było jedną z lepszych rzeczy w tej grze Tak, wyzwanie na wyspie było mega, szkoda właśnie że tylko jedno z takim pomysłem w całej grze. Co do większej ilości wysepek, niby fajnie, ale jak pomyśle że miałbym co chwilę włazić na tratwę i machać tym liściem to jednak podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz można sobie samemu zbudować pojazd więc na luziku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi