XM. 10 887 Opublikowano 12 lutego 2023 Autor Opublikowano 12 lutego 2023 No Zelda to chyba nie jest nawet top3 sprzedaży? Mario, karty i smash o wiele więcej Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Animal Crossing ponad 40mln zaraz za Mario Kart ponad 50, a Zelda dobija do 30. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 8 minutes ago, XM. said: No Zelda to chyba nie jest nawet top3 sprzedaży? Mario, karty i smash o wiele więcej Mario Kart, Animal Crossing, Smash, Zelda, Pokemon Sword&Shield. Pierwsza piatka Cytuj
Daffy 10 560 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 (edytowane) Poksy to marka tylko do nabijania kasy, jakość tych gier to kryminał. Może mu chodziło przez najważniejsza marka nie tyle o samą sprzedaż, a o dopieszczenie każdego detalu, kazdej mechaniki czy czegokolwiek w każdej części, takie wychuchanie i wypolerowanie gierki. Jeśli tak, to za chyuja poksy do tego grona nie należą xddd Edytowane 12 lutego 2023 przez Daffy Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 12 lutego 2023 Autor Opublikowano 12 lutego 2023 Chodziło mi tylko i wyłącznie o sprzedaż. Cytuj
Daffy 10 560 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Mi chodzi o co Harbuzowi chodzi, a nie o co Tobie chodzi Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Ficuś zmień nick na prawdziwy i ustaw sobie avatar bo Cie zbanujemy Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Nie wiem. Napisałem to sobie tak z doopy. Nie róbmy z mojego postu ideologii. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 (edytowane) Jeśli chodzi o serię, o którą najbardziej dbają to tak Zelda jest najważniejsza. Na każdą konsolę jest przynajmniej jedna Zelda, albo dwie. Poświęcają jej najwiecej czasu, tym razem 2x ponad 5 lat. Do tego każda Zelda jest wypchana kontentem na dziesiątki, a nawet setki h grania. 5 miejsce w sprzedaży z taką konkurencją to sukces, przecież zostawiła w tyle SMO. Edytowane 12 lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 1 hour ago, zdrowywariat said: Jeśli chodzi o serię, o którą najbardziej dbają to tak Zelda jest najważniejsza. Na każdą konsolę jest przynajmniej jedna Zelda, albo dwie. Poświęcają jej najwiecej czasu, tym razem 2x ponad 5 lat. Do tego każda Zelda jest wypchana kontentem na dziesiątki, a nawet setki h grania. 5 miejsce w sprzedaży z taką konkurencją to sukces, przecież zostawiła w tyle SMO. Chyba nie. Switch nie dostał żadnej ekskluzywnej Zeldy. Dostał crossplatformowe BOTW i remastery/remake. WiiU to samo, crossplatformowe BOTW i remastery. Przed BOTW nową grą z serii było Skyward Sword na Wii. I to też była jedyna nowa Zelda na tę konsolę. Reasumując: przez dwie ostatnie generacje konsol Nintendo wyszła jedna nowa Zelda (plus worek remasterow) Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 9 minut temu, Homelander napisał: Reasumując: przez dwie ostatnie generacje konsol Nintendo wyszła jedna nowa Zelda (plus worek remasterow) Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda i Hyrule Warriors: Age of Calamity trochę wypełniły tę lukę 2 4 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 (edytowane) Wolałbym rimejk a link to the past zrobiony jak rimejk links awekning niż to - bądź co bądź po prostu bardziej rozbudowane DLC. Edytowane 14 lutego 2023 przez kazuyoshi 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 Kolejny, który już grał. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 Jak można chcieć rimejk ponad całkowicie nową grę? CHORE 1 2 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 (edytowane) @zdrowywariat Wiesz mam nadzieje, że zrobią cos więcej, ale wątpię, bo pewno nadal będą jakieś pizdowate szrajny i króciutkie świątynie nastawione na FIZYKE, a jedyne co w tej odsłonie po raz kolejny będzie naprawdę fajnego, to otwarty piękny urokliwy świt, w którym będzie można się zatracić buszując sobie po pagórkach. W dniu 14.02.2023 o 11:33, Pupcio napisał: Jak można chcieć rimejk ponad całkowicie nową grę? CHORE Całkowicie nową grę powiadasz, grę, która wygląda jak bardziej obszerne DLC - przemysł to jeszcze raz. Edytowane 18 lutego 2023 przez kazuyoshi Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 Na przemyślenia czy to dlc będę miał czas po skończeniu gry. Już pisałem że nawet jeśli to dlc to mam wyebane bo dla mnie botw było świetne a jeśli dwójka poprawi kilka mankamentów to będzie jeszcze lepiej Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 7 minut temu, kazuyoshi napisał: @zerowywariat Wiesz mam nadzieje, że zrobią cos więcej, ale wątpię, bo pewno nadal będą jakieś pizdowate szrajny i króciutkie świątynie nastawione na FIZYKE, a jedyne co w tej odsłonie po raz kolejny będzie naprawdę fajnego, to otwarty piękny urokliwy świt, w którym będzie można się zatracić buszując sobie po pagórkach. Całkowicie nową gra powiadasz, grę, która wygląda jak bardziej obszerne DLC - przemysł to jeszcze raz. Wątp, ja w nich wierzę, tak jak wierzyłem w BOTW, myślę że mapka w wielu miejscach będzie mocno zmieniona, wiem też, że TOTK może już nie dać tyle satysfakcji z odkrywania, jednak będą inne elementy jak swobodne spadanie, czy konstruowanie różnych rzeczy, które będą robiły, a o główne dungeony i świątynie to się nie martw, bo może i mapka będzie „tylko” zmieniona, ale co do reszty elementów to mieli tyle czasu, że na bank coś kozackiego wymyślili. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 No ok poczekamy zobaczymy co tam powklejają - mam głownie nadzieje na lochy z prawdziwego zdarzenia, a nie króciutkie miejscówki nastawione na zabawę FIZYKĄ. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 lutego 2023 Opublikowano 14 lutego 2023 (edytowane) 11 minut temu, kazuyoshi napisał: No ok poczekamy zobaczymy co tam powklejają - mam głownie nadzieje na lochy z prawdziwego zdarzenia, a nie króciutkie miejscówki nastawione na zabawę FIZYKĄ. Przecież miałeś 4 główne dungeony + dodatkowy w DLC, nie były trudne, ale były bardzo pomysłowe i EPICKIE i pasowały to zamysłu BOTW. Spoiler Polewanie się wodą za pomocą trąby, żeby zmienić ruch zębatek w wielkim słoniu, albo ruszanie skrzydłami ptaka, żeby dostać się na lotni w inne miejsca, albo obracanie się jaszczurem, przez co zmieniał się układ pomieszczeń, czy to nie było pomysłowe, oryginalne i epickie? Dla mnie było. Dobrze, że zaryzykowali w każdym aspekcie, bo to zadziałało, a to co nie zadziałało to zmienią, bo już wiedzą, co i jak. Ja poproszę o lepszych szefów, na których trzeba znaleźć stylak. Edytowane 14 lutego 2023 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Wrzucę w spoiler: Spoiler Jest tego więcej. 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Nie mogłem się powstrzymać - grubo. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Chyba potwierdza się, że będzie można craftować bronie z części ciała przeciwników. Świetny design nowych i powracających postaci. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Ten dizajn Linka, ten strój z maską. Tylko ta ruska flaga na warkoczyku... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi