KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 (edytowane) No no fajny ten leak, to będzie złoty standard tego, jak robi się duże DLC . 5 godzin temu, Daffy napisał: Najbardziej cieszy że będą unikalne lokacje (dungeony?) i nic z artów nie wygląda jak kalka shrinow Oj tak, to była największa bolączka "jedynki". Teraz będzie się dużo więcej się działo pod ziemią i nad ziemią :D. Edytowane 20 lutego 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Nie dość, że będzie: Spoiler latanie w wingsuicie, piraci, konkretne dungeony w ilości większej niż 4, może nawet z jakimś kolosami do ujarzmienia na końcu każdego to jeszcze Spoiler podwodne lokacje? 1 Cytuj
Plackus 412 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 (edytowane) Gdzieś była informacja o ilości dungeonòw? Czy tylko tak sobie wróżysz z trailerów i grafik ? Faktycznie przydałoby się więcej takich lokacji . W ogóle totk według mnie zapowiada się na bardziej skondensowaną odsłonę w porównaniu do botw. Chyba się lekko odetną od masywnej eksploracji a delikatnie powrócą do old School Zelda style xD Edytowane 20 lutego 2023 przez Plackus Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 20 lutego 2023 Autor Opublikowano 20 lutego 2023 48 minut temu, zdrowywariat napisał: Nie dość, że będzie: Ukryj zawartość latanie w wingsuicie, piraci, konkretne dungeony w ilości większej niż 4, może nawet z jakimś kolosami do ujarzmienia na końcu każdego to jeszcze Ukryj zawartość podwodne lokacje? Kurwa gościu, TO SA ARTY, to jest artbook, połowy tych rzeczy może nie być w finalnym produkcie... Widziałeś kiedyś jakikolwiek artbook? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 (edytowane) 19 minut temu, Plackus napisał: Gdzieś była informacja o ilości dungeonòw? Czy tylko tak sobie wróżysz z trailerów i grafik ? Faktycznie przydałoby się więcej takich lokacji . W ogóle totk według mnie zapowiada się na bardziej skondensowaną odsłonę w porównaniu do botw. Chyba się lekko odetną od masywnej eksploracji a delikatnie powrócą do old School Zelda style xD Wróżę z trailera i artbooka, że jako głowni bossowie mogą być (bo taki się pojawił w trailerze): Spoiler kolosy z 2 razy więksi od Linka. Jeśli chodzi o Spoiler swobodne spadanie (w wingsuicie) to o tym pisałem niedawno. Jeśli chodzi o Spoiler statek na którejś grafice to jest szansa na wyspy dookoła głównej mapki (jak w WW), na co liczyłem, a i o czym też już pisałem. Jeśli chodzi o Spoiler główne dungeony to więcej, niż pewne, że będzie więcej, niż 4, myślę że będzie nawet więcej, niż zwykle w Zeldach (7-9), stawiam że 12. Nie, nie odetną się od eksploracji, bo oprócz zmienionej mapki, nie całej - miejscami, będą jeszcze: Spoiler podniebne wyspy, wyspy dookoła głównej mapki (wnioskuje po grafice ze statkiem), no i liczę jeszcze na podziemia (wielce prawdopodobne) i podwodny świat (grafika z ostatniego mojego postu nie daje mi spokoju). Będzie 97% na mecie. 3 minuty temu, XM. napisał: Kurwa gościu, TO SA ARTY, to jest artbook, połowy tych rzeczy może nie być w finalnym produkcie... Widziałeś kiedyś jakikolwiek artbook? Czas pokaże, później pogadamy Edytowane 20 lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 7 minut temu, XM. napisał: Kurwa gościu, TO SA ARTY, to jest artbook, połowy tych rzeczy może nie być w finalnym produkcie... Widziałeś kiedyś jakikolwiek artbook? Może i arty, ale jednak coś musieli te kilka lat robić, rdzeń rozgrywki i silnik już zrobili, to dungeony itp. powinno być dodane do tej gry (i zapewne będą). Ale nie ma jeszcze potwierdzonego info, jedyny leak ot ten artbook i masa domysłów. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Zdrowy dech wydech dech wydech, fajny chłopak z ciebie ale jak się odpalisz na coś to masakra xdddd Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 7 godzin temu, Donatello1991 napisał: Warto przejść zelda breath of the wild przed premierą? Czy to będzie za dużo. No wiadomo, że warto. Grę można przejść w kilkanaście minut :P. Ale lepiej poświęcić te minimum 50 godzin, warto :D. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 To tak na szybko, odnośnie moich wróżb. Będzie pozamiatane! 1 Cytuj
Plackus 412 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 @zdrowywariat Chyba faktycznie masz jakąś kryształową kule na chacie Już po premierze botw przebłyski ruszyły XD 1 Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Jesli chodzi o te samą mapę to liczę na niej na duże zmiany. Np. w Breath of the Wild był wulkan, to niech teraz będzie wygasły, niech będzie tam duża osada, niech będzie można wejść w głąb wulkanu. Pustynia niech będzie zalana itp. Takie zmiany akceptuje + plus te wszystkie wyspy w chmurach. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 (edytowane) Spoiler Takie akcje będzie odwalał Link w TOTK, ależ to będzie miazga. Edytowane 20 lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 066 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 To teraz tylko spokojnie czekać 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Będzie też jakiś twist z Spoiler master swordem Cytuj
Plackus 412 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Spoiler Miecz wygląda bardziej mrocznie... Będzie skalany jakąś czarną/demoniczną magią Takie mam odczucia jak na niego patrze 77 dni... Cytuj
Bzduras 12 451 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Te spoilery tutaj, że miecz będzie mroczny, a w grze będzie wingsuit to jest trolling wyższego rodzaju czy o co chodzi? 1 Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Ktoś się prosi o bana za spoilery Cytuj
Pupcio 18 389 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Skoro twórcy nie chcą tego pokazywać to jest to spoiler Cytuj
Plackus 412 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Dałem w spoiler bo ktoś nawiązał w spoilerze . A tak to czyste zgadywanie ...co w tym złego Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 11 minut temu, Bzduras napisał: Te spoilery tutaj, że miecz będzie mroczny, a w grze będzie wingsuit to jest trolling wyższego rodzaju czy o co chodzi? Gdy nie jestem pewien to wolę dać w spoiler, bo niektórzy są uczuleni nawet na najmniejsze szczegóły. Ja mam to gdzieś i nakręcam się trailerami gier itp., ale szanuję to, że są i tacy co nie chcą wiedzieć za wiele. Cytuj
Bzduras 12 451 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 A można pisać, że Link ma nogi i na nich chodzi czy to też już pod bana podpada? Widzę, że Elden Ring ma więcej punktów wspólnych z Zeldą niż myślałem, tam w temacie przed premierą też trzeba było się pilnować żeby nie napisać, że w grze są miecze, a ataki wykonuje się R1. 1 Cytuj
Pupcio 18 389 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 to wiadomo po trailerach więc nie świruj jarząbka Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Master Sword wyglada na uszkodzony, takze jesli wedlug plotek, przeciwnikow mozna przerabiac na bron to strzelam, ze trzeba bedzie pokonac jakiegos bossa/bossow, by pozyskac z nich materialy potrzebne do odbudowy miecza. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 12 minut temu, bebbop napisał: Master Sword wyglada na uszkodzony, takze jesli wedlug plotek, przeciwnikow mozna przerabiac na bron to strzelam, ze trzeba bedzie pokonac jakiegos bossa/bossow, by pozyskac z nich materialy potrzebne do odbudowy miecza. Myślę, że znowu będzie opcjonalny jak wiele rzeczy w BOTW, tyle że tym razem to będzie jakiś większy quest do zrobienia. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 (edytowane) A widzieliscie amiibo Linka z nowej Zelduni? Bedzie sie dzialo Spoiler Edytowane 23 lutego 2023 przez bebbop Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi