Opublikowano 28 marca 20232 l 1 minutę temu, Homelander napisał: Kutaragi mówił o nadgodzinach Możliwe, że też, ale ja zapamiętałem to: https://www.gram.pl/news/2006/05/15/ken-kutaragi-playstation-3-za-tania.shtml
Opublikowano 28 marca 20232 l 5 hours ago, Bigby said: Dla mnie śmieszne jest udzielanie w temacie dotyczącym gry, która kogoś ewidentnie nie interesuje. No ale może i taki sposób spędzania wolnego czasu jest ciekawy dla niektórych. Właśnie chodzi o to, że wszystkich ta gra interesuje, ale jak się udzielać to trzeźwo i uczciwie na podstawie tego co już wiadomo, a czego nie. A zdrowy z ekipą wiadomo: brandzlowanie się w każdym poście i rozdawanie nagród wszechczasów jeszcze przed jakimkolwiek pokazem i premierą. A kto nie idzie za tym ten klaun. Co to w ogóle za podejście?
Opublikowano 28 marca 20232 l Miałem spytać zdrowego w jakiej innej grze można przenikać przez sufit, ale odpowiedz znam. Zeldowy OLED śliczny
Opublikowano 28 marca 20232 l Bez urazy, bo sam uwielbiam Breath of the Wild, ale gdyby ktoś mi powiedział że to gameplay z DLC to uwierzyłbym bez problemu
Opublikowano 28 marca 20232 l 13 minut smaczków tarmoszących siusiaka bez zbytniego spoilowania gry. Idealny pokaz imo OLED i Pro Controller przewidziany przeze mnie
Opublikowano 28 marca 20232 l Autor Wygląda to niestety żałośnie. Może w innym świecie, ale recykling jest kurwa przytłaczający, grafika i rozmazanie to temat na książkę, pierdy w stylu zrobienie z kłody wibratora etc. Niestety na razie moje wszelkie obawy się ziściły.
Opublikowano 28 marca 20232 l Co tu można dodać? Wygląda genialnie. W końcu developer kory popycha do przodu pomysły z fizyką.
Opublikowano 28 marca 20232 l Pytanie, To DLC do Zeldy, ktore dzis pokazali to samodzielny dodatek (jak z Xeno2), czy wymaga do odpalenia podstawki Breath of The Wild?
Opublikowano 28 marca 20232 l Autor 2 minuty temu, maniekboy napisał: Pytanie, To DLC do Zeldy, ktore dzis pokazali to samodzielny dodatek (jak z Xeno2), czy wymaga do odpalenia podstawki Breath of The Wild? Podobno ma być na karcie za jedyne 289pln
Opublikowano 28 marca 20232 l Fuzja wygląda super, budowanie pojazdów jednak nawet wydaje się troche zabawne, nowe umiejętności też miłe. Przez cały czas jednak towarzyszyło uczucie oglądania dlc chociaż nie oczekiwałem że wyprują się z każdej niespodzianki na 10min filmiku jak jakiś dev dla niższej klasy. Jaranko utrzymane, będzie fajnie
Opublikowano 28 marca 20232 l 6 minut temu, bartiz napisał: Kurwa GOTY Ale będzie możliwości z tym fuse i budowaniem pojazdów Tym razem beda przez lata tysiace filmow typu: rzeczy ktorych nadal nie wiesz o TOTK System rozjebany, wreszcie prawdziwy sandbox!
Opublikowano 28 marca 20232 l 2 minuty temu, Figaro napisał: Co tu można dodać? Wygląda genialnie. W końcu developer kory popycha do przodu pomysły z fizyką. Tylko że to na razie prezentuje się jak rozbudowany o trzy nowe możliwości wielki edytor fizyki z jedynki plus sky islands nad Hyrule i tyle... Dalej nie widzę tu nic co by tłumaczyło tyle lat developingu, chyba że tyle walczyli nad tym by switch się nie stopił wczytując w losie świat z dość dobrym draw distance podczas spadania w dół z wysepki Co gorsze dla mnie ja tu dalej nie widzę niczego co by zwiastowało naprawienia rzeczy które mi się nie podobały w jedynce tylko jeszcze większą piaskownice fizyki i tyle.
Opublikowano 28 marca 20232 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Ten skok z wysepki i lot Jest kurwa dobrze. Jeszcze jak dojdzie wing suit Ciekawe jak wysoko beda te najwyzej polozone. Lot z orbity
Opublikowano 28 marca 20232 l 1 minutę temu, Daffy napisał: Dalej nie widzę tu nic co by tłumaczyło tyle lat developingu Ludzie już zapomnieli o covidzie. Plus zrobienie takiej skomplikowanej gry na switchu z tyloma opcjami też musi kosztować dużo pracy.
Opublikowano 28 marca 20232 l Mechaniki interesujące, swobodne spadanie też, ale znowu chuja pokazali xD Jednak w DLC nie wierzę, to że skąpo promują grę nic nie znaczy. Edytowane 28 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 28 marca 20232 l Lepsze, większe botw więc na froncie będzie bez zmian. Szykujcie się na kolejne 5 lat czytania tego samego pyerdolenia dwóch stron
Opublikowano 28 marca 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: Mechaniki interesujące, swobodne spadanie też, ale znowu chuja pokazali xD Ale w DLC nie wierzę, to że skąpo promują grę nic nie znaczy. Ale serio to wygląda jak yebane dlc z trzema dodatkowymi możliwościami na zabawę fizyka i światem i dodanymi wyspami w powietrzu Gdzie prawdziwe dungeony, ciekawe postacie, przeciwnicy, bossowie? Jeszcze bym to przezyl jakby dali zupełnie nową mapkę ale tutaj ordynarnie pachnie dlc
Opublikowano 28 marca 20232 l Super pokazówka! Czyli będzie GOTY razem z RE4 i Spider-Man 2 Ten Pro Controller... Konsolka też śliczna.
Opublikowano 28 marca 20232 l Wygląda jak duże DLC do BOTW, czyli jak fun. Akurat zdążę się nacieszyć tegoroczną grą roku i wjedzie Zeldziocha.