messer88 6 424 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Będzie więcej wysp niż planet w Starfield. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Masz linka do tego leaka? Tak myślałem, że oprócz zawieszonych wysp będą też…, ale nie że aż tyle? Liczyłem również na wyspy dookoła głównej mapki i miałem nadzieję na nurkowanie, w co wątpię, może będą w BOTW3:WW2 na „tej samej mapce”. @Homelander jak tam, dalej twierdzisz, że będzie tylko kilka wysp? Bo ja podtrzymuję swoje zdanie, że będą ich setki, małe, średnie, duże, różne. Człowieku, daj kurwa żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 30 minut temu, LiŚciu napisał: Człowieku, daj kurwa żyć. Ale weź Ty się odjebaj ode mnie. Od trailera napisałem 5 postów, mniej niż większość. Przypierdoliłeś się dla samego przypierdolenia, nawet w statusach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zdrowy, masz jakąś trawę przed domem? Jak tak to wyjdź, dotknij, sztachnij się jej zapachem i może zjedz jakiegoś osikanego przez wiewiórkę poziomka czy coś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Godzinę temu, zdrowywariat napisał: Masz linka do tego leaka? Tak myślałem, że oprócz zawieszonych wysp będą też…, ale nie że aż tyle? Liczyłem również na wyspy dookoła głównej mapki i miałem nadzieję na nurkowanie, w co wątpię, może będą w BOTW3:WW2 na „tej samej mapce”. @Homelander jak tam, dalej twierdzisz, że będzie tylko kilka wysp? Bo ja podtrzymuję swoje zdanie, że będą ich setki, małe, średnie, duże, różne. Post zostal szybko usuniety, ale chyba ktos zrobil kopiuj-wklej i wrzucil ponownie po obejrzeniu wczorajszego trailera: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki bebbop, przeczytałem, zapowiada się grubo. Odnośnie dungeonów (w telegraficznym skrócie - ilość): Spoiler Trochę tego jest, 4 główne podobnej wielkości do divine beasts, później 3 kolejne duże, które trzeba już przejść w odpowiedniej kolejności + ostatni z głównym bossem, do tego 4 opcjonalne, dzięki którym otrzymany nowe umiejętności i tylko 36 „świątyń”, ale większych i ciekawszych, niż w BOTW. Odnośnie nowych umięjętności: Spoiler Ponoć 4 stare zostały zupgreadowane, do tego dojdą 4 nowe z ostatniego directu i 4 opcjonalne, z tego jedna coś na wzór czapki z SMO - morph (będzie można przejąć kontrolę nad niektórymi wrogami), descend (czyli odwrotny ascend), glide (ptak z trailera do szybszego zwiedzania przestworzy) i grapple (linka). Odnośnie („starej mapki”): Spoiler Samych podziemi ma być 1/4 mapki BOTW, a do tego od chuja wysp w powietrzu. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 27 minut temu, zdrowywariat napisał: Dzięki bebbop, przeczytałem, zapowiada się grubo. Odnośnie dungeonów (w telegraficznym skrócie - ilość): Ukryj zawartość Trochę tego jest, 4 główne podobnej wielkości do divine beasts, później 3 kolejne duże, które trzeba już przejść w odpowiedniej kolejności + ostatni z głównym bossem, do tego 4 opcjonalne, dzięki którym otrzymany nowe umiejętności i tylko 36 „świątyń”, ale większych i ciekawszych, niż w BOTW. Odnośnie nowych umięjętności: Ukryj zawartość Ponoć 4 stare zostały zupgreadowane, do tego dojdą 4 nowe z ostatniego directu i 4 opcjonalne, z tego jedna coś na wzór czapki z SMO - morph (będzie można przejąć kontrolę nad niektórymi wrogami), descend (czyli odwrotny ascend), glide (ptak z trailera do szybszego zwiedzania przestworzy) i grapple (linka). Odnośnie („starej mapki”): Ukryj zawartość Samych podziemi ma być 1/4 mapki BOTW, a do tego od chuja wysp w powietrzu. Teraz modlitwa, by to wszystko okazalo sie prawda. Ale gosc np. trafil, ze bedziemy kolekcjonowac tears'y. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, bebbop napisał: Teraz modlitwa, by to wszystko okazalo sie prawda. Ale gosc np. trafil, ze bedziemy kolekcjonowac tears'y. Zobaczymy. Z tymi umiejętnościami wygląda bardzo wiarygodnie, więc raczej to prawda, tylko dlaczego Spoiler tak mało „świątyń”? 36 większych i ciekawszych, no ok, ale mapka jest ogromna, ciekawe jak bardzo ją zmienili i czym wypełnili, bo o wiszące wyspy i podziemia jestem spokojny. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 5 godzin temu, zdrowywariat napisał: jak tam, dalej twierdzisz, że będzie tylko kilka wysp? Na ostatnim materiale widać tych wysp znacznie więcej niż na tym gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) 35 minut temu, Lukas_AT napisał: Na ostatnim materiale widać tych wysp znacznie więcej niż na tym gameplayu. Na trailerach jest ich trochę, takie skupiska wysp będą rozłożone po całej mapce mniemam, może też być dużo więcej wyżej i wyżej, do tego niektóre budynki itp. z BOTW poszybowały w górę, a w ich miejscu będą pewnie zejścia do podziemi, albo coś innego. Będzie eksplorowania nie mniej, niż w BOTW, przecież nie pierdzieli w stołki przez ponad 5 lat. Jesli chodzi o nowe umiejętności to Spoiler mamy 4 naprawdę kozackie: ultrahand, fuse, recall i morph, bo pozostałe będą chyba głównie służyć do szybszego przemieszczania się: ascend, descend, glide i grapple, choć kto wie co tam z nimi wymyślili. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Ciekawe czy coś ciekawego będziemy robić na starym terenie, w niezmienionych miejscówkach, czy cały czas poświęcony będzie wyspom i podziemiom. Nie chciałbym by ta stara mapa sobie tak była bez celu, jak New Austin w RDR2. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Przecież już ten trailer pokazuje że będzie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Mnie ciekawi fragment z trailera ze spadaniem tunelem pomiędzy laserami. Za kija nie da się tego przypasować do jakiegokolwiek miejsca na mapce, o których wiemy co faktycznie sugeruje że może będzie jakaś forma świata pod mapką, a którą oficjalnie się nie chwalą Zelda elfica też mnie ciekawi, zabawa timelinem, która była już w age of calamity? No i tytułowe tearsy ma każda ważniejsza postać fabularna jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Hmm warto dla tej gry kupić jakaś używkę switcha oled hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 061 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja sobie różne filmiki pooglądałem i zapowiada się cudo. Ten trailer jednak dostarczył. Jedno mnie tylko zastanawia. Czy warto ograć albo znać Age of Calamity. No grałem trochę, ale mnie zmulilo... Ew. Może obejrzeć filmik podsumowujący. To jest w kanonie historii? Czy to fanfik bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Historia w AoC to opowieść alternatywna "what if". Nie ma nic wspólnego. Czy watro zagrać? ja się nie będę rozgadywał, bo ja Age of Calamity kocham na równi z BotW, ale oczywiście tak warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ciekawe czemu nie ma tego gorona na artach i trailerze Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 dziękuję nintendo, że dalej robisz gierki. pojebane japońce wciskają chore ficzery z fizyką i ogromnymi możliwościami bazującymi na twojej kreatywności do małego, biednego switcha. potem odpalasz horizona na ps5, gdzie możesz ledwo zbić dzbanek 2 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Nie mogę się doczekać sequelu filmiku z porównaniem zeldy i horizona. Akurat znowu wychodzą obok siebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 170 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 27 minutes ago, Figaro said: dziękuję nintendo, że dalej robisz gierki. pojebane japońce wciskają chore ficzery z fizyką i ogromnymi możliwościami bazującymi na twojej kreatywności do małego, biednego switcha. potem odpalasz horizona na ps5, gdzie możesz ledwo zbić dzbanek Dziękuję sony, że dalej robisz gierki. Pojebane guerrila games wyciskają chore ficzery z grafiką do biednej konsoli za 2,5k. potem odpalasz zeldę na switchu, gdzie gra wygląda jak 2014 Do czego zmierzam: dlaczego fizyka>grafika? Macie jakąś oficjalną chronologię składowych? Zelda robi dobrze tam gdzie Horizon leży i vice versa. 2 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Fizyka wpływa na gameplay grafika nie więc to chyba oczywiste co będzie wyżej w hierarchii prawdziwego zagrajmera 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Świat stworzony na konsolę z przedpotopowymi podzespołami wciągnął mnie na 150h, gdzie chciało mi się zaglądać w każdy kąt. Najnowszego Horizona na PS5 chciałem jak najszybciej zmęczyć i świat w ogóle mnie nie zaciekawił, wydając się plastikową makietą. Co mi po grafice? Więcej razy podziwiałem widoki z Zeldzie niż w Horizon Forbidden West ze wzgłedu na ciekawszą oprawę artystyczną. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Lukas_AT 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi