Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I Zelda, i God of War mają ogromny budżet i są bardzo trudne do zrobienia. Gra która statycznie wygląda jak God of War ale ma interaktywność tego wszystkiego jest kompletnie nierealna technologicznie oraz budżetowo. 

Opublikowano

Ja znowu mam dość otwartych map w wyścigach, kocham forzy horizon ale tesknie za dobrymi wyścigami arcade na torach jak driveclub, stare burnouty, Pacific Rift czy pgry, gdzie człowiek uczy się i zyluje te trasy. W racerach open world niby tras pełno ale to całkowicie nie to, nie są unikalne.

• Plusik 7
  • Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Moje plucie na tę grę to chyba coś w rodzaju żalu, że jednak nie zasmakowałem tego o czym się zachwycacie. Bo szczerze mówiąc jako gracz to powinienem być, i w sumie jestem, szczęśliwy, że niektórzy wciąż potrafią tchnąć życie w skostniałe schematy. Godne jest to podziwu.

a drugą Zeldę oczywiście kupię, bo do niektórych gier muszę podejść kilka razy, aż zaskoczy - miałem tak z Horizonem, The Last of Us i może będę miał tak z Zeldą

Wezyr jaka metamorfoza. Też tak myślę, masz jeszcze trochę czasu przed premierą TOTK :)

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał:

Ja znowu mam dość otwartych map w wyścigach, kocham forzy horizon ale tesknie za dobrymi wyścigami arcade na torach jak driveclub, stare burnouty, Pacific Rift czy pgry, gdzie człowiek uczy się i zyluje te trasy. W racerach open world niby tras pełno ale to całkowicie nie to, nie są unikalne.

Akurat jest przecena na fajną arcadówkę na Switcha:

https://www.dekudeals.com/items/rise-race-the-future

Oceny od użytkowników na meta słabe ale większość nich była wystawiana przed patchami, teraz hula w 60fps. Fajny hidden gem

Spoiler

image.thumb.jpeg.5184236570cf0436aaa44baf8c4bbdbf.jpeg

image.thumb.jpeg.f87381e57af9b713cb0902a02c2f39a4.jpeg

image.thumb.jpeg.ed2cc959da920f46d65b37a1cc7f8838.jpeg

image.thumb.jpeg.fe41dccb2fa3081b7d5706a16e1c4866.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał:

Ale jak wychodzisz albo wyjeżdżasz ze Switchem to nie musisz brać worka gier. Dlatego na Switchu tylko cyfra. No, jedna gra może sobie w konsoli siedzieć :)

Przecież karty są malutkie, trzymam je w specjalnie przeznaczonym pudełku na 48 gier, a pudełka z gier leżą sobie na półce, więc jeśli miałbym brać coś w cyfrze to tylko grę typowo pod online.

Opublikowano
23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Lol w czym zabieracie konsole na podróż? W reklamowce z biedronki?

Myślałem że większość posiada to co ja. 8 miejsc plus jedno w konsoli.

20230419_153256.jpg

Posiadam + pudełko na gry, które bardzo polecam:

https://www.amazon.co.uk/HEIYING-Nintendo-Switch-Portable-Slots/dp/B09SZ31NW8/ref=mp_s_a_1_2_sspa?crid=1GZ4K7E0KWUEB&keywords=switch+games+case+48&qid=1681912760&sprefix=48+switch+games%2Caps%2C134&sr=8-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1

Mam na 48 gier, ale widzę, że jest też na 72 i chyba widziałem na 96. Mnie wystarcza, mam ledwo połowę zapełnioną :)

Opublikowano

Ta pościel w Zeldę + figurki z gry to idealny zestaw, żeby zniechęcić potencjalną kandydatkę na dziewczynę jak odwiedzi ciebie w mieszkaniu. :laugh:

A tak poważnie o grze - chciałbym, żeby w grze było więcej dungeonów + na końcu każdego z nich inny boss, pasujący tematycznie. Powinni pójść w większą różnorodność, bo w BotW jej właśnie brakowało - i to w wielu kwestiach, zresztą samych przeciwników (jeżeli chodzi o rodzaje) też było mało.