Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

Opublikowano

Graficznie wygląda jak botw czyli dalej bardzo spoko ale dropy na tych filmikach są spore. Może spatchuja bo oryginał też na premierę cioł, a po kilku patchach jest rocksolid 30fps za wyjątkiem lasu korokow.

Ehhh mogli by już dać tego mocniejszego switcha

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano

Ja pierdole przecież ta gra chodzi w 20fpsach w trakcie walki :kekw: niech ten yebany switch już zdechnie bo nie mogę patrzeć jak dobre gry przez niego cierpią

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:18, Daffy napisał(a):

Graficznie wygląda jak botw czyli dalej bardzo spoko ale dropy na tych filmikach są spore. Może spatchuja bo oryginał też na premierę cioł, a po kilku patchach jest rocksolid 30fps za wyjątkiem lasu korokow.

Hej, ale BOTW to była pierwsza gra na switcha, dodatkowo cross-gen. Ta część powinna wyglądać lepiej, chodzić lepiej. Graficznie nic się nie zmieniło, trudno, dla mnie osobiście BOTW jest piękna nawet na dużym TV, ale ma to chodzić.

Opublikowano

Botw z dropami na premierę dostał 97 na mc ale patrząc na te preview...to nawet chyba na premierę botw tak mocno nie klatkował

Opublikowano

Odnośnie framerate'u:

The Nintendo b-roll (which I use a little of) seems a bit off in terms of framerate. It runs well.

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:25, Bigby napisał(a):

Odnośnie framerate'u:

The Nintendo b-roll (which I use a little of) seems a bit off in terms of framerate. It runs well.

Ale przecież ci co grali sami na framerate narzekają, to nie wina filmiku 

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:21, Pupcio napisał(a):

Ja pierdole przecież ta gra chodzi w 20fpsach w trakcie walki :kekw: niech ten yebany switch już zdechnie bo nie mogę patrzeć jak dobre gry przez niego cierpią

Czego się spodziewałeś? Stabilnych 30fps?

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:28, Daffy napisał(a):

No ja już widziałem ze 4 opinie, że jest spoko:

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:28, Daffy napisał(a):

No właśnie IGN i ten koleś mówi, że wszystko chodzi dobrze tylko ten filmik tak mu wyszedł.

Kto konkretnie narzeka na fpsy? (poza klaunami forumowymi)

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:33, Bigby napisał(a):

No ja już widziałem że 4 opinie, że jest spoko:

a jeśli to opinie pisane przez samych zdrowych wariatów? :) 

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:30, Shen napisał(a):

Czego się spodziewałeś? Stabilnych 30fps?

Tak. To chyba małe wymagania do identycznie wyglądającego sequela 6 lat po jedynce :wujaszek:

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:34, messer88 napisał(a):

a jeśli to opinie pisane przez samych zdrowych wariatów? :) 

No może, ale myślę że 15 FPS każdy by zauważył i narzekał.

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 13:23, Paolo de Vesir napisał(a):

Luzik, Zagrajnik już przygotowuje recenzje gdzie mówi, że może i Zelda śmiga w 15 klatkach, ale to w sumie spoko, bo on lubi w nią grać i jest magia. :kekw: 

Lepiej w 15 niż w 0 :kekw:

Opublikowano

Czaicie, że nowa gra Nintendo na 7 letnim tablecie będzie chodziła w tylu samo klatkach co Redfall na maszynie nowej generacji? 

:kekw::kekw::kekw::wujaszek:

Opublikowano

Przecież gry na potężnych konsolach PS5 i XSX tną tak samo i to bez takiej fizyki i massive draw distance jak w TOTK.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Draw distance jest epicki to fakt, myślałem że na tych wyspach wywalą mgłę pod nimi, a tu widoki na cały świat. Dlatego akurat nie mam pretensji że wygląda to identyko jak botw

Opublikowano

NintendoLife napisali, że jedynie używanie Ultrahand powoduje jakieś tam spadki a poza tym solid.

Opublikowano

Zajebiście, czegoś takiego mi brakowało w botw jeśli chodzi o jedzonko

Opublikowano

W sensie jakieś przepisy? w BOTW też to było, w miastach w budynkach wisiały na ścianach plakaty z przepisami

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 26.04.2023 o 13:18, Daffy napisał(a):

Obstawiam zapowiedź za pół roku i wydanie w premierę wersji HD w 60 klatkach.

Tak będzie.

Opublikowano

ale teraz jeśli dobrze kumam będzie się wyświetlało takie menu przy gotowaniu jak już coś raz ugotujemy. Może kogoś bawiło siedzenie w składnikach i zapisywanie w zeszycie co jakie połączenia dają no ale ja gotowałem same duriany całą gre :doom:

Opublikowano
  W dniu 26.04.2023 o 14:23, XM. napisał(a):

Obstawiam zapowiedź za pół roku i wydanie w premierę wersji HD w 60 klatkach.

Tak będzie.

Ja też obstawiałem, że pod koniec roku nowy Switch :lapka: Takie dziwne przeczucie mam