Faka 3 992 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Jednak motyw z ultrahandem jest fajniej zrobiony, niż tablet z botw. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Kolejna Zelda z wyspami w chmurach. Zupełna nowość nie było tego w Skyward Sword Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Wstawi ktoś proszę fotkę awersu i rewersu tej monety która dostajecie do zamówienia? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wstawi ktoś proszę fotkę awersu i rewersu tej monety która dostajecie do zamówienia? 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 2 godziny temu, falcon87pl napisał: Patrze, 4 nowe strony komentow, super, poczyta sie wrazenia! Czytam - 20 fps, zdechnijcie, Switch 2, szpreje na dupe Ot kolejne wspaniałe święto dla prawdziwych zagrajmerów 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Ja chuja dostalem. I w Media Markt i u Suzi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 13 minut temu, Czoperrr napisał: Kolejna Zelda z wyspami w chmurach. Zupełna nowość nie było tego w Skyward Sword Robaku, wracaj pod kamień z którego wypełzłeś. Co się odkurwia w tej tutorialowej miejscówce Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Gruby wracaj do grania bo takie przygody to masz tylko przed telewizorem 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Ciężko się oderwać, ale niestety praca. Bardziej mi się podoba niż początek botw. No i po botw człowiek ogarnia lepiej i wie co działać. Mega przygoda się zapowiada. Na razie dwa shrine i te dwie pierwsze zdolności genialne. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Fantastyczne pierwsze wrażenie gierka sprawia. Gracze przyzwyczajeni do tempa BotW będą się czuli jak w domu i jak w niebie. Nigdzie się nie spieszę, zaglądam w kazdy kąt, robię przerwę na ugotowanie posiłku. Woda jakaś taka ładniejsza… Nic no należy opuścić temat, na jakieś 100+h czasu Hyrule, to tyle o tym. Z pewnością będzie tu co poczytać za jakiś czas życzę wszystkim miłej zabawy a najlepszy sposób na dobrą zabawę to dobra zabawa TOTeK ps. spoiler nie otwierajcie ale muszę to napisać Spoiler Są ludki liście misie koroki znalazłem pierwszego skurczybyka Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Jestem gotowy, czas zaczynać przygodę 4 2 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Po pierwszych dwóch godzinach - czuję się jak w domu. GOTY Został mi ostatni tutorialowy shrine, a biegam po wyspach, bawię się i wracają mi wspomnienia z 2017, kiedy to ostatni raz byłem tak podjarany grą. Gram z hudem Pro i trochę szkoda, że w podczas ultrahanda nie wyświetlają się wszystkie prompty sterowania (przynajmniej jeden raz). Krzywo połączyłem rzeczy ze sobą i trochę mi zajęło ogarnięcie tego, jak coś obrócić albo od siebie odczepić xD Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Pobiera jakiegos pacza na dzien dobry? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Teraz, bebbop napisał: Pobiera jakiegos pacza na dzien dobry? Tak. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Kto tak jęczał, że podnieśli cenę za gry? BOTW 69e i Smash 69e to nadal 2 wyjątki: xD 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Ja zaplacilem 269zl czyli jakies 20 mniej niz za jedynke. Cyfrowo w nastepnej generacji Nintendo pewnie wjedzie na 3 i pol bomby. Na razie jest elegancko. Gierka dotarla. Skoncze prace i moze cos pykne chwile. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 25 minut temu, pawelgr5 napisał: Ja zaplacilem 269zl czyli jakies 20 mniej niz za jedynke. Cyfrowo w nastepnej generacji Nintendo pewnie wjedzie na 3 i pol bomby. Na razie jest elegancko. Gierka dotarla. Skoncze prace i moze cos pykne chwile. Czyli jednak mają trochę sumienia chłopaki z big N, bo nie podnieśli ceny do poziomy next-genów. Idę odebrać swoją kopię, zagram w czerwcu, może w lipcu, brak hype. 46 minut temu, bountyhunter napisał: Po pierwszych dwóch godzinach - czuję się jak w domu. GOTY Został mi ostatni tutorialowy shrine, a biegam po wyspach, bawię się i wracają mi wspomnienia z 2017, kiedy to ostatni raz byłem tak podjarany grą. Gram z hudem Pro i trochę szkoda, że w podczas ultrahanda nie wyświetlają się wszystkie prompty sterowania (przynajmniej jeden raz). Krzywo połączyłem rzeczy ze sobą i trochę mi zajęło ogarnięcie tego, jak coś obrócić albo od siebie odczepić xD Ile gdzieś mniej więcej % gry to teraz budowanie z klocków? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Pierwsze odpalenie gry ze wstępem i muzyką, to jest chyba jeden z najlepszych momentów growych wszech czasów (puszczone od tyłu dźwięki, ja pierdole, miazga jak to dobrze brzmi). Cała tutorialowa miejscówka jest znakomicie zaprojektowana, żeby nauczyć gracza nowych mechanik i umiejętności. Zbudowaliście wiszący wagonik, żeby zjechać po szynie na dół i nie macie jak wrócić? Luz, używamy przenośnych wiatraków, podczepiamy, siła wiatru pcha wagonik po szynie do góry. Chcecie wykopać trochę rudy i surowców w skałach, a nie macie młota? Luz, łączycie kij z leżącą skałą, voila, można kuć kamienie (póki gorące, hehe). Widzicie wysoką skałę, na którą nie da się wspiąć, bo jest z lodu? Luz, używacie Ultrahand do przeniesienia kłody drewna (którą zdobyliście zcinając drzewo), połączenia ją z drugą, położenia ich na górze, po czym za pomocą Ascend wskakujecie (wypływacie) na górę. A może nie potraficie trafić skurwysyna ptaka? To nic, łączycie strzały z okiem Keese'a - macie strzały samonaprowadzające. Jak BOTW miażdżyło worek mosznowy możliwościami improwizacji, to tutaj te możliwości spenetrują Wasz odbyt, niczym telefon Pipolina. A ile tu jest mechanik tarmoszących susiaka, oh booooy. Nie będę Wam mówił o wszystkich, ale plusk wody i spadające jej krople po skoku z wysokości, no tego jeszcze nigdy nie było, niesamowicie to wygląda. Gdyby nie to, że mam pilny wyjazd weekendowy, celem spożywania alkoholu, to grałbym jak pojeb non stop. Zbudowanie pierwszej lotni i lot na niej? S Z T O S I N G E R: Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 A jak nie chcę wam się wspinać albo macie mało staminy, to można połączyć rakietę (jeśli macie oczywiście) z tarczą i wystrzeli nas w górę jak przytrzymamy ją do obrony. Można wtedy poszybować do skałki skracając sobie czas wspinaczki. Jednorazowa akcja, bo rakieta się zużywa, ale czasami dość przydatna. Szczególnie na początku jak nie mamy wiele opcji. Cytuj
mcp 2 016 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 o matulu, przeczuwam kolejny wysyp miliona filmików z cyklu "100 things you still didn't know in TOTK" Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 @Texz co się nie chwalisz tłitem Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ten wstępniak i muzyka Co, robi wrażenie dla młodego zagrajmera? Jak ja Ci zazdroszczę, cała przygoda przed tobą. Żeby tak zapomnieć, ze się grało i móc zacząć jeszcze raz. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 A jak wjeżdża logo to pobili samych siebie tyle D U S Z Y ale na ten moment samouczkowy etap lepszy w botw chociaż dużo tam robiło to poczucie obcowania z czymś nowym bo tu to wiadomo, dlc yebane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi