Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 dokaldnie, questy te glowne daja nowe skille, wiec warto sie za to zabrac a potem bawic sie jak juz wszystko bedzie dostepne Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Ogólnie to mam już 3 skille i każdy jeden ssie pauke przy tych z botw+ mega niewygodnie się ich używa Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Te też można ulepszyć, ale nie wiem na ile to je poprawia, bo żadnej nie udało mi się ulepszyć. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Brolin napisał: Napierniczacie strony aż miło. U mnie dopiero sam początek i pierwsze proste konstrukcje, natomiast co już wiem, to że dawno nie grałem w tak odprężającą grę. Może nawet nigdy. Jak oni to zrobili, nie wiem. Czy to ta muzyka, dźwięki, kierunek artystyczny, czy wykreowany świat, nie jestem w stanie określić. Ale na pewno chmury podobają mi się bardziej niż te w Horizonie Burning Shores, a tam przecież jest chyba szczyt możliwości PS5 Zelda zawsze taka właśnie była, pamietam pływanie w Wind Waker, relaks i jeszcze raz relaks, łowienie skarbów i po prostu płynięcie z wiatrem, coś pięknego. Wracając jednak do samego tytułu, to jest magia. Nikt nie doszukuje się grafiki 4k, suwaków itd. Liczy się fun, gameplay i przygoda, taka gra to perła i dlatego mimo wszystko zasługuje na to 10/10. Mój przykład, kupiłem switcha w premierę z Breath bo Zelda, po dwóch latach sprzedałem, teraz pokazał się nowy Switch z motywem Zeldy i nowa Zelda i od razu kupiłem wiedząc ile będzie funu z tej gry. Nadrobiłem od razu kilka tytulow jak Bayo3, Metroid R (jako wspomnienie wersji z GCN która mam do tej pory), wpadł Kirby mega grywalny. Bajeczka Edytowane 15 maja 2023 przez Whisker Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Ilość dungeonów, czyli więcej, niż ktoś tu wcześniej pisał: Spoiler 7 Ilość świątyń: Spoiler 152 Cytuj
Pierre Deck 634 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 @zdrowywariat tak czytam te twoje wysrywy (w roznych tematach) i ostro masz nawalone. By do ust ci nas*ali, a ty bys mowil, ze nutelle na styl wykwintny dostales. Modl sie, by PiS wygral, to ci zrefunduja leki na ten twoj wylew mózgownicy 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 25 minut temu, maniekboy napisał: @zdrowywariat tak czytam te twoje wysrywy (w roznych tematach) i ostro masz nawalone. By do ust ci nas*ali, a ty bys mowil, ze nutelle na styl wykwintny dostales. Modl sie, by PiS wygral, to ci zrefunduja leki na ten twoj wylew mózgownicy Ale możesz kurwa nie zaśmiecać wątku? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 39 minut temu, zdrowywariat napisał: Ilość dungeonów, czyli więcej, niż ktoś tu wcześniej pisał: Pokaż ukrytą zawartość 7 Ilość świątyń: Pokaż ukrytą zawartość 152 Które to są te dungeony? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Które to są te dungeony? Lista: Spoiler Wind Temple Fire Temple Water Temple Lightning Temple Hyrule Castle Construct Factory Forgotten Foundation Ponoć gra jest OGROMNA i sami zaznaczyli na stronie, że będzie updetowana i może to jeszcze nie wszystko Cytuj
GearsUp 287 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 W tym shrine poczułem, że twórcy trollują. Spoiler Ten blok kamienny teoretycznie powinien wybić kulkę na drugą stronę ale zrobiłem ładną rampę i nie dolatywała, nie wiem jak miałem tutaj to zrobić no ale na szczęście jest recall, przyczepiłem kulkę do platformy i w ten sposób ją przetrasportowałem zamiast się pyerdolić jak matka z łobuzem Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Cytat Around 500,000 physical sales for Zelda TOTK in France for its first week. This is a significantly higher start than the last Pokémon. It's more than the launch of Red Dead Redemption II or the latest FIFAs. god damn, 500 tys pudelek w samej francji w pierwszy tydzien Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Kurła Spoiler Te randomowe łapy, co wyłaniają się z ziemi co jakiś czas to zjebane chujstwo XDD Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Można nawet dołączyć incognito do Spoiler Yiga Clanu zbierając wszystkie części stroju i robiąc misję na blademastera. W środku ich HQ można kupować różne przydatne rzeczy. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 14 minut temu, Figaro napisał: god damn, 500 tys pudelek w samej francji w pierwszy tydzien Kozak wynik biorąc pod uwagę, że to dane po 3 dniach. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 (edytowane) Zajebista gra, warto było brać switcha tylko dla niej, pierwsze po wstaniu to jest odpalenie Zeldy czego już dawno nie miałem z grami beczunia jak sprzęt o mocy 1,5 x360 dostarczył grę która miażdży generyczne assassyny z horizonami na pokładzie Wspaniałe jest odkrywanie tego świata z jego wszystkimi mechanikami i możliwościami. Edytowane 15 maja 2023 przez Daddy 2 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, zdrowywariat napisał: Lista: Pokaż ukrytą zawartość Wind Temple Fire Temple Water Temple Lightning Temple Hyrule Castle Construct Factory Forgotten Foundation Ponoć gra jest OGROMNA i sami zaznaczyli na stronie, że będzie updetowana i może to jeszcze nie wszystko Kurwa co to jest sir pytam a nie lista. Pierdole te grę za takie momenty Spoiler Jak w to chujstwo kręcące trafić Edytowane 15 maja 2023 przez Donatello1991 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 C0rwa miała być gra o latających wyspach i dlc na tej samej mapce a ja cały dzień w yebanych podziemiach mega uzależniająca gra, jutro już lecę na wyspy! 14 minut temu, Donatello1991 napisał: Kurwa co to jest sir pytam a nie lista. Pierdole te grę za takie momenty Pokaż ukrytą zawartość Jak w to chujstwo kręcące trafić Skaczesz sobie z góry źebyś miał zwolnienie czasu i na strzałe dajesz efekt wody 1 Cytuj
GearsUp 287 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Te check marki przy jaskiniach na mapie to oznaka, że wyjęliśmy z niej Bubbul Gema z żaby. Tylko czy można go wyjąć z każdego cave czy są takie, których nie odznaczymy tym ptaszkiem nigdy? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Myślałem że każda spadająca skala będzie prowadzić do jakiejś sky island, a tu każda na jaką się na razie zapakowałem po prostu gdzies tam wraca w górę i tyle Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 10 minut temu, Pupcio napisał: C0rwa miała być gra o latających wyspach i dlc na tej samej mapce a ja cały dzień w yebanych podziemiach mega uzależniająca gra, jutro już lecę na wyspy! Skaczesz sobie z góry źebyś miał zwolnienie czasu i na strzałe dajesz efekt wody Tempy łeb nie ogarnął. Dzięki. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 18 minut temu, Pupcio napisał: C0rwa miała być gra o latających wyspach i dlc na tej samej mapce a ja cały dzień w yebanych podziemiach Toć pisałem kilka dni temu, że podziemia to haj lajt gry. Tylko trzeba je odpowiednio odkryć. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Nie byłbym też sobą gdybym nie spróbował wejść do podziemi pod zamkiem powiem tak dla gracza. Jak myśleliście że zamek w botw był przeyebany to zobaczycie co tam się odc0rwia Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Da się w ogóle zrobić jakieś sterowanie pojazdem? XD No kurwa zrobiłem sobie samochodzik, żeby grubasa z plecakiem zawieźć do kolegi, bo to kawał drogi był, ale problem taki, że nie było jak sterować takim pojazdem Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 15 maja 2023 Opublikowano 15 maja 2023 Panowie, trochę na temat samej gry, ale nie do końca - czy tylko mnie drażni fakt, że pomimo szlacheckiego pochodzenia Zelda ma facjatę jak typowe polskie karynisko? 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi