Pupcio 18 610 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 46 minut temu, Butt napisał: Zbudowałeś już Ukryj zawartość własny domek w Tarrey Town? No będąc precyzyjnym to koło Tarrey Town. hehe Spoiler Tylko te 2 podstawowe moduły bo bieda panie ale jaranko w chuy bo już się wkurzyłem że ta c0rwica zelda zakosiła nam dom w hateno i ta wystawa potworków Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 10 minutes ago, madhunt3r said: https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-wireless-usb-adapter-2/ Takie coś? Tak dokładnie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Fajne są te jaskinie - każda dosłownie jakiś tam mniejszy większy reward daje. Jak nie Amber, to bronie, mięso, matsy. Tyle, że czasami więcej zużywam, żeby tam dojść, niż to warte :D. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 (edytowane) A jak ekipo wasze wrażenia z Hyrule i efektem deja vu? Botw zarzucano czasem że ten cały świat to tak naprawdę z ciekawych rzeczy jedynie: Spoiler Wieże z asasyna, shriny na jedno kopyto, cztery bestie z identycznym bossem na końcu, las z mieczem, fajny quest z odbudowa wioski, dwa labirynty, robinson crusoe na wyspie i tyle Jestem ciekaw jak odbieracie obecne Hyrule, zwłaszcza Ci którzy w Botw spędzili miliony godzin lub Ci co narzekali na to co dalem w spoilerze. Wszak z grubsza gra narzuca dość podobny schemat eksploracji Edytowane 16 maja 2023 przez Daffy Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: Jestem ciekaw jak odbieracie obecne Hyrule, zwłaszcza Ci którzy w Botw spędzili miliony godzin lub Ci co narzekali na to co dalem w spoilerze. Wszak z grubsza gra narzuca dość podobny schemat jego eksploatacji. Ja po 10 godzinach nie mam żadnego deja vu . Odkrywam świat na nowo z bananem na twarzy . Oszołomiony wielkością i ilością rzeczy do roboty Zagubiony w świecie, który myślałem że znam ... Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 W końcu odblokowany sensor śledzenia shrinow/przedmiotów. Warto to zrobić bo są jeszcze dwie rzeczy do odblokowania w Purah Padzie Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 45 minut temu, Daffy napisał: A jak ekipo wasze wrażenia z Hyrule i efektem deja vu? Botw zarzucano czasem że ten cały świat to tak naprawdę z ciekawych rzeczy jedynie: Ukryj zawartość Wieże z asasyna, shriny na jedno kopyto, cztery bestie z identycznym bossem na końcu, las z mieczem, fajny quest z odbudowa wioski, dwa labirynty, robinson crusoe na wyspie i tyle Jestem ciekaw jak odbieracie obecne Hyrule, zwłaszcza Ci którzy w Botw spędzili miliony godzin lub Ci co narzekali na to co dalem w spoilerze. Wszak z grubsza gra narzuca dość podobny schemat eksploracji No ja grałem gdzieś w okolicach końca 2017 w BoTW i część rzeczy pamiętam, ale jest dużo mniej monotonii właśnie przez zmiany w świecie, dodanie góry i dołu, zmiany w lokacjach itp. nie mam uczucia Deja Vu, w BoTW miałem za to uczucie nudy xD, tutaj na razie po 17h w 3 dni nie mam tego w ogóle. Na pewno gra się w to lepiej i jest ciekawiej. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Mnie na razie totalnie ta gra rozwala na łopatki jeśli chodzi o to jak zapełnili tą krainę w treść i zadania. Nie ma nawet pół momentu w którym sobie myślę, że Botw podobało mi się lepiej. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Trochę Wam zazdroszczę, bo ja w sumie mam 2-3h dziennie na granko, chyba skończę grę w 2024. Na pewno chcę zrobić wszystkie świątynie ze wszystkimi skrzyniami tak jak w BOTW. Cieszy fakt, że nagrody lepsze się trafiają z tego co tu piszecie. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Skończyłem 2 razy botw a i tak nie odczuwam mocnego deja vu. Wiadomo nie ma tu już aż takiego efektu zagubienia bo jednak w miare się kojarzy co większe lokacje ale i tak praktycznie każde miejsce jest zmienione, coś spaniałego ta gra, oj ciężki będzie powrót gier od tych wszystkich parobasów branży wyciętych z szablonu Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Ja tam właśnie dużo się wspinam i musiałem już 2 razy mocno się wspierać dopłakami, bo nie mailem innego pomysłu jak się dostać w dane miejsce (np wioska ptaków) dlatego postanowiłem na początku w staminę ładować. Co do uczucia dejavu to nie mam praktycznie w ogóle, ale fakt że BOTW męczyłem od day1, więc zdążyłem większość zapomnieć. Aaaa jeszcze to co Pupcio mówił, że mają amnezję. Mnie właśnie dużo osób pamięta. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 @Butt gdzie się ulepszać te moce? Mam wrażenie że gdzieś to widziałem ale wyleciało mi z głowy gdzie Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Normalnie tam gdzie serduszka i staminę, tylko musisz najpierw Spoiler znaleźć 4 kuleczki Sage's Will. 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 37 minut temu, balon napisał: Aaaa jeszcze to co Pupcio mówił, że mają amnezję. Mnie właśnie dużo osób pamięta. Właśnie, dobrze że przypomniałeś bo miałem pisać o tym jakiś czas temu. @Pupciokto cię nie pamięta? Podobnie jak Balon co chwilę mnie ktoś zaczepia i cieszy się że mnie widzi, ani jednej na razie postaci nie spotkałem co ewidentnie byłoby widać że ma amnezję Cytuj
GearsUp 281 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Mnie w jednym miejscu kojarzą (Zora), w innym już nie. Gra wszechczasów póki co. Pusty świat stał się jeszcze bardziej pusty. Ogólnie 6/10 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Imo sporo pobocznych ncpów nas nie kojarzy, kiedy w BOTW robiliśmy jakiegoś questa dla nich. No, ale to questy poboczne, które pewnie nie każdy robił. Chyba byłoby bez sensu trochę, jakby ktoś zagadywał do nas o tych 10 jabłkach, które od nas dostał, czy na czym tam dany quest polegał. 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 27 minut temu, Daffy napisał: Właśnie, dobrze że przypomniałeś bo miałem pisać o tym jakiś czas temu. @Pupciokto cię nie pamięta? Podobnie jak Balon co chwilę mnie ktoś zaczepia i cieszy się że mnie widzi, ani jednej na razie postaci nie spotkałem co ewidentnie byłoby widać że ma amnezję No gadają że mnie znają ale tak od niechcenia nic nie wspominają o tym co się działo w botw, średnio to wygląda i też pisze o postaciach pobocznych, trudno żeby główni bohaterowie nas nie pamiętali xD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Pupcio chyba czuje się niedoceniony za wykazanie się bohaterstwem w BOTW Cytuj
GearsUp 281 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Pupcio skipował dialogi dlatego go nie pamiętają Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 16 maja 2023 Autor Opublikowano 16 maja 2023 Pupcio- od amnezji, teraz po wyjebanie w rozmowie. Po prostu cię kurwa nie lubili i wola zapomnieć takiego bohatera, innych użytkowników pamiętają bo był szacunek braci Nintendo. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Pewnie myśli że jak nie dostaje plusikow w grze to go nie pamiętają Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Oni wiedzą, że gardziłeś na początku Nintendo. 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Na początku? Gardzę nimi tak samo od zawsze na zawsze Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Pierdolisz tak, bo pewnie trafiłeś do tej jaskini z trzema Lynelami i już z niej nie wyszedłeś. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 https://youtu.be/lpFXlkjAurc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi