zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 (edytowane) 35 minut temu, Ken Adams napisał: Ja biegam do Hestu wymieniać ludki gałązki na miejsca na tarcze, żeby mieć jeszcze więcej rakiet. Już pal licho oszukiwanie shrine'ów ale tak bardzo mi brakuje Revali's Gale zwyczajnie do eksploracji. Staminy zawsze mało bo chcę wpierw pierwszy rząd serduszek uzupełnić. A wspinać się trza. Uwielbiam jak można się w gierce oderwać od lądu fabuły i poszybować w takie durnoty. O to chodzi w grach telewizyjnych wideo jakie szanuję. No ale przecież nie można używać części, które mamy przy sobie, oprócz tych, które leżą w świątyniach? O co chodzi z tymi rakietami? Jeśli można jakoś obejść dzięki nim zagadki w świątyniach to i tak mam to gdzieś, wszystkie świątynie ze skrzyniami zrobię uczciwie, bo są w pytę i trzeba pomyśleć Edytowane 17 maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Teraz, Pupcio napisał: Ubiłem pierwszego smoka CIARECZKI Jest satysfakcja c'nie Cytuj
GearsUp 276 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: No ale przecież nie można używać części, które mamy przy sobie, oprócz tych, które leżą w świątyniach? O co chodzi z tymi rakietami? Jeśli można jakoś obejść dzięki nim zagadki w świątyniach to i tak mam to gdzieś, wszystkie świątynie ze skrzyniami zrobię uczciwie, bo są w pytę i trzeba pomyśleć Spoiler Pewnie chodzi o to, że możesz przyczepić do broni i tarczy Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 2 minuty temu, Butt napisał: Jest satysfakcja c'nie nie było tak źle xD te rakiety z tarczą i jazda ale serio są op zawsze i wszędzie, uwielbiam je Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 1 minutę temu, GearsUp napisał: Ukryj zawartość Pewnie chodzi o to, że możesz przyczepić do broni i tarczy No to bez sensu, że można Spoiler wejść do świątyni z tarczą, do której przyczepiona jest rakieta. Powinni to spaczować, nie będę z tego korzystał, bo co to za przyjemność? Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 zdrowywariat można przypiąć rakietę do tarczy tym czarem łączenia i wtedy dziala to jak Revali’s Gale (po fakcie rakieta się niszczy a tarcza zostaje). Oczywiście można przypiąć tyle rakiet ile ma się tarcz w ekwipunku. A rakiety można uzupełniać z tych kulek z automatu ale często leżą sobie też gdzieś, np. u Goronów jest fajne jaskinia gdzie zawsze są Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 1 minutę temu, Ken Adams napisał: zdrowywariat można przypiąć rakietę do tarczy tym czarem łączenia i wtedy dziala to jak Revali’s Gale (po fakcie rakieta się niszczy a tarcza zostaje). Oczywiście można przypiąć tyle rakiet ile ma się tarcz w ekwipunku. A rakiety można uzupełniać z tych kulek z automatu ale często leżą sobie też gdzieś, np. u Goronów jest fajne jaskinia gdzie zawsze są Skoro nie można używać części z ekwipunku, czyli ultrahand zostało w świątyniach ograniczone do tego co tam akurat leży to fuse również powinni ograniczyć do tego co leży w świątyniach, a nie, że sobie wchodzimy z czym chcemy. Mam nadzieję, że to jednak szybko naprawią, choć prawdziwy zagrajmer i tak korzystał nie będzie. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Stawiam, że połowa populacji i tak świątynie robi na swój pokraczny sposób nie mający nic wspólnego z założeniami projektantów 1 1 Cytuj
GearsUp 276 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Dokładnie, w tej grze bawisz się jak chcesz, nie powinni tego blokować. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 (edytowane) 4 minuty temu, GearsUp napisał: Dokładnie, w tej grze bawisz się jak chcesz, nie powinni tego blokować. Może masz rację, zresztą nie we wszystkich ten myk przejdzie, ja na razie zrobiłem 15 po swojemu, choć chyba podobnie do tego jak devi chcieli, bo jeszcze ani razu nie poczułem, żebym oszukał system Edytowane 17 maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Z 15h nabite, a jeszcze nie doszedlem do zadnego dungeona : O PS. Do automatu z kulkami wrzucajce zawsze max rzeczy. Dostaniecie bonusa. Cytuj
GearsUp 276 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Ja wczoraj dopiero ukończyłem głównego questa w Zora Domain, już chciałem stamtąd spyerdalać a tu Spoiler od prawie każdego NPC dostajesz subquesta Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Las koroków nie tnie 6 lat nie poszło na marne! Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 19 minut temu, Basior napisał: Słodki Jezu... Also revealed today is that over four million copies were sold alone in the Americas. It’s the fastest-selling Switch game and the fastest-selling Nintendo game for any system in that territory. The same goes for Europe as well. Another 2.24 million copies were sold in Japan. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Teraz, funditto napisał: Ciekawe ile poszło w Polsce Patrząc na forum, co najmniej 10 kopii :). Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 @Butt odkryłeś Spoiler o chuy chodzi temu posągowi w głównej kopalni? Przeszukałem całe great plateu ale nie wiem o co mu cho Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Nintendo dalej jest obrażone na Polskę za to, że dalej nie chcą lokalizować nam gierek? Cytuj
tlas 440 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 i co fajne czy nie fajne te Spoiler podziemia w końcu? tylko tak szczerze. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Teraz, Faka napisał: Nintendo dalej jest obrażone na Polskę za to, że dalej nie chcą lokalizować nam gierek? Że co? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 A bo chodziły pogłoski, że wkurwili się za piractwo w latach 90-tych, a ile w tym prawdy to chuj wie. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 (edytowane) No ale napisałeś że się obrazili dlatego że nie chcą lokalizować Edytowane 17 maja 2023 przez Rtooj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi