Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

@Butt odkryłeś 

Ukryj zawartość

o chuy chodzi temu posągowi w głównej kopalni? Przeszukałem całe great plateu ale nie wiem o co mu cho :/

A jak

Spoiler

na Great Plateu są 4 chasmy. Przy każdym jest jedno oko posągu, które trzeba wrzucić do chasmu i potem zabrać z dołu, zanieść do posągu i je w nim umieścić.

• Dzięki 1
Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Ty to jednak masz łeb jak sklep młody :boomer:

Nie wiem tylko czy nie trzeba najpierw odblokować questa, odkrywając

Spoiler

jego figurkę pod wodą na great plateau. Ja tak odkryłem, pomnik w kopalni odkryłem jak zaniosłem pierwsze oko. Ale może jak się najpierw trafi do kopalni to nie trzeba.

Opublikowano
2 minuty temu, Butt napisał:

Nie wiem tylko czy nie trzeba najpierw odblokować questa, odkrywając

Ukryj zawartość

jego figurkę pod wodą na great plateau. Ja tak odkryłem, pomnik w kopalni odkryłem jak zaniosłem pierwsze oko. Ale może jak się najpierw trafi do kopalni to nie trzeba.

No właśnie mi mówi że jest

Spoiler

pod wodą za metalowymi drzwiami

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

No właśnie mi mówi że jest

Ukryj zawartość

pod wodą za metalowymi drzwiami

Spoiler

Trzeba zejść z great plateau i rozwalić skałki w pewnym miejscu, żeby spłynęła woda z great plateau. Wtedy będzie dostęp do figurki. Przypadkowo to odkryłem. Wprawdzie ta wielka figura bogini na great plateau sprzedaje hinta, że trzeba go znaleźć, ale nie wiedziałem o co jej chodzi.

Tak patrzę na mapę o i to chyba będzie gdzieś

Spoiler

przy ścianie bocznej great plateau przy north chasm, ewentualnie przy east chasm. 

• Dzięki 1
Opublikowano
Spoiler

przy north na dole rzeczywiście odkryłem jakąś jaskinie ale figurki to ja tam nie widziałem :wujaszek: ide sprawdzić jeszcze raz

Tam tylko kapliczka była jednak

Dobra znalazłem :wujaszek: jestem ciekawy ile rzeczy omine bo nawet z pomocą forumowiczów jest OSTRO

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:
  Ukryj zawartość

przy north na dole rzeczywiście odkryłem jakąś jaskinie ale figurki to ja tam nie widziałem :wujaszek: ide sprawdzić jeszcze raz

Tam tylko kapliczka była jednak

Dobra znalazłem :wujaszek: jestem ciekawy ile rzeczy omine bo nawet z pomocą forumowiczów jest OSTRO

Teraz baw się dobrze przy noszeniu tego gruzu. hehe Nagroda imo bardzo dobra, więc warto.

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

A bo chodziły pogłoski, że wkurwili się za piractwo w latach 90-tych, a ile w tym prawdy to chuj wie. 

Ja tam miałem Nintendo od wójka z oryginalnym Duck Tales xD.

Ale ten egzemplarz był z DE więc nie byłem jednym z 5ciu, co kupili oryginał w Pewexie :/. 

Opublikowano

Musze się dojebać o taką jedną pierdołe ale bardzo mnie denerwuje. Jakim cudem skrzaty z hyrule posprzątały guardiany z każdego yebanego zakątka mapy?? Strasznie mnie kłuje to w oczy bo to strasznie głupia decyzja designerów 

• Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

Musze się dojebać o taką jedną pierdołe ale bardzo mnie denerwuje. Jakim cudem skrzaty z hyrule posprzątały guardiany z każdego yebanego zakątka mapy?? Strasznie mnie kłuje to w oczy bo to strasznie głupia decyzja designerów 

W sumie to spoiler bo odkryłem 1/8 mały i cały czas czekałem na ich "zwłoki"

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Brakuje mi tych skurwysynow guardianskich xd

Jaka najlepsza zbroja? Już wiadomo?

Tak, zapewne jest w milionach poradników na necie, popatrz sobie i nie spoiluj tutaj.

Rysław właśnie strimuje gierkę :)

W ogóle najlepiej byłby założyć drugi temat dla tej gry a tu zostawić same ogólne wrażenia itp a w tym drugim ostre spoilery jak ktoś sobie przechodzi i na bieżąco wymienia się spostrzeżeniami, coś takiego jest na reseterze.

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

I naprawdę nie widziałeś chociaż jednego w grze?

Opublikowano (edytowane)

Mam nowe hobby - oglądam co można zbudować w TotK. Za każdym razem jestem pod wrażeniem i gry, i pomysłowości ludzi.

Nie licząc kreatorów, czy jakaś gra dawała tyle kreatywnej wolności?

(mogą być lekkie spoilery z lokacji)

Edytowane przez _mike
  • Lubię! 1
Opublikowano
8 godzin temu, McDrive napisał:

Są jakieś fajne strony na których ludzie dzielą się swoimi screenami z gry? Chętnie pooglądam zanim sam kupię.

Masz moje:

DE1AE188-27C5-415B-84D0-DD5E0C72648E.jpeg

7271B86F-8EDA-48ED-A217-CF7455DAB7F3.jpeg

0B45BFC0-21B2-45F7-877F-846457FDD894.jpeg

• Plusik 1
  • Lubię! 1