Butt 3 423 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: @Butt odkryłeś Ukryj zawartość o chuy chodzi temu posągowi w głównej kopalni? Przeszukałem całe great plateu ale nie wiem o co mu cho A jak Spoiler na Great Plateu są 4 chasmy. Przy każdym jest jedno oko posągu, które trzeba wrzucić do chasmu i potem zabrać z dołu, zanieść do posągu i je w nim umieścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 1 minutę temu, Faka napisał: A bo chodziły pogłoski, że wkurwili się za piractwo w latach 90-tych, a ile w tym prawdy to chuj wie. Jesteśmy pyłkiem w porównaniu do reszty krajów, które drukują im pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Ty to jednak masz łeb jak sklep młody Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 https://vm.tiktok.com/ZGJHTuDYe/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 7 minut temu, Pupcio napisał: Ty to jednak masz łeb jak sklep młody Nie wiem tylko czy nie trzeba najpierw odblokować questa, odkrywając Spoiler jego figurkę pod wodą na great plateau. Ja tak odkryłem, pomnik w kopalni odkryłem jak zaniosłem pierwsze oko. Ale może jak się najpierw trafi do kopalni to nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 minuty temu, Butt napisał: Nie wiem tylko czy nie trzeba najpierw odblokować questa, odkrywając Ukryj zawartość jego figurkę pod wodą na great plateau. Ja tak odkryłem, pomnik w kopalni odkryłem jak zaniosłem pierwsze oko. Ale może jak się najpierw trafi do kopalni to nie trzeba. No właśnie mi mówi że jest Spoiler pod wodą za metalowymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: No właśnie mi mówi że jest Ukryj zawartość pod wodą za metalowymi drzwiami Spoiler Trzeba zejść z great plateau i rozwalić skałki w pewnym miejscu, żeby spłynęła woda z great plateau. Wtedy będzie dostęp do figurki. Przypadkowo to odkryłem. Wprawdzie ta wielka figura bogini na great plateau sprzedaje hinta, że trzeba go znaleźć, ale nie wiedziałem o co jej chodzi. Tak patrzę na mapę o i to chyba będzie gdzieś Spoiler przy ścianie bocznej great plateau przy north chasm, ewentualnie przy east chasm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Spoiler przy north na dole rzeczywiście odkryłem jakąś jaskinie ale figurki to ja tam nie widziałem ide sprawdzić jeszcze raz Tam tylko kapliczka była jednak Dobra znalazłem jestem ciekawy ile rzeczy omine bo nawet z pomocą forumowiczów jest OSTRO Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 24 minuty temu, Pupcio napisał: Ukryj zawartość przy north na dole rzeczywiście odkryłem jakąś jaskinie ale figurki to ja tam nie widziałem ide sprawdzić jeszcze raz Tam tylko kapliczka była jednak Dobra znalazłem jestem ciekawy ile rzeczy omine bo nawet z pomocą forumowiczów jest OSTRO Teraz baw się dobrze przy noszeniu tego gruzu. hehe Nagroda imo bardzo dobra, więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, Faka napisał: A bo chodziły pogłoski, że wkurwili się za piractwo w latach 90-tych, a ile w tym prawdy to chuj wie. Ja tam miałem Nintendo od wójka z oryginalnym Duck Tales xD. Ale ten egzemplarz był z DE więc nie byłem jednym z 5ciu, co kupili oryginał w Pewexie :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, Starh napisał: https://vm.tiktok.com/ZGJHTuDYe/ Pathologic 2 ma wreszcie konkurencję. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Musze się dojebać o taką jedną pierdołe ale bardzo mnie denerwuje. Jakim cudem skrzaty z hyrule posprzątały guardiany z każdego yebanego zakątka mapy?? Strasznie mnie kłuje to w oczy bo to strasznie głupia decyzja designerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 A powiedzcie mi jedno bo jak na razie omijałem te dziury. Czy to jest jeden wielki połączony dungeon czy każda dziura ma swój określony zamknięty obszar? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Niektóre są oddzielone i można się do nich dostać tylko przez dziury z głównej mapki Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 17 minut temu, Pupcio napisał: Musze się dojebać o taką jedną pierdołe ale bardzo mnie denerwuje. Jakim cudem skrzaty z hyrule posprzątały guardiany z każdego yebanego zakątka mapy?? Strasznie mnie kłuje to w oczy bo to strasznie głupia decyzja designerów W sumie to spoiler bo odkryłem 1/8 mały i cały czas czekałem na ich "zwłoki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Brakuje mi tych skurwysynow guardianskich xd Jaka najlepsza zbroja? Już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 16 minut temu, Donatello1991 napisał: Brakuje mi tych skurwysynow guardianskich xd Jaka najlepsza zbroja? Już wiadomo? Tak, zapewne jest w milionach poradników na necie, popatrz sobie i nie spoiluj tutaj. Rysław właśnie strimuje gierkę W ogóle najlepiej byłby założyć drugi temat dla tej gry a tu zostawić same ogólne wrażenia itp a w tym drugim ostre spoilery jak ktoś sobie przechodzi i na bieżąco wymienia się spostrzeżeniami, coś takiego jest na reseterze. Edytowane 17 Maja 2023 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Zauważyliście, że każdy tu dobrze się bawi i nikt nie narzeka? Nawet Ci co nie wierzyli, albo nie polubili się z BOTW. Grubo Edytowane 17 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Godzinę temu, Pupcio napisał: Musze się dojebać o taką jedną pierdołe ale bardzo mnie denerwuje. Jakim cudem skrzaty z hyrule posprzątały guardiany z każdego yebanego zakątka mapy?? Strasznie mnie kłuje to w oczy bo to strasznie głupia decyzja designerów I naprawdę nie widziałeś chociaż jednego w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Spoiler Ich łapy są wykorzystane przy wieżach więc ślad jest no i w wiosce Hateno też coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Są jakieś fajne strony na których ludzie dzielą się swoimi screenami z gry? Chętnie pooglądam zanim sam kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Mam nowe hobby - oglądam co można zbudować w TotK. Za każdym razem jestem pod wrażeniem i gry, i pomysłowości ludzi. Nie licząc kreatorów, czy jakaś gra dawała tyle kreatywnej wolności? (mogą być lekkie spoilery z lokacji) Spoiler https://twitter.com/aitaikimochi/status/1658742462431789056?s=46&t=2HwQ64kU8SQsfAg4Vr4N4w Edytowane 17 Maja 2023 przez _mike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 432 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 8 godzin temu, McDrive napisał: Są jakieś fajne strony na których ludzie dzielą się swoimi screenami z gry? Chętnie pooglądam zanim sam kupię. Masz moje: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Gracie z włączonym hudem? pierwsza rzecz jaką zrobilem w totku, to zmiana huda na pro, polecam od razu gierka ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi