Ken Adams 282 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Spoiler Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 2 minuty temu, Ken Adams napisał: wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Pokaż ukrytą zawartość Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś Hehehe Co do tego Forge'a, tutaj Spoiler 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Liczba Koroków: Spoiler 1000 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Ciekawe czy jeszcze będą optymalizować w paczu fpsy pod ultra handa czy zwyczajnie w świecie wyciągnęli z tej swiczowej c0rwy już wszystko co mogli i żaden pacz już tu nie ma racji bytu Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Znalazłem… teraz pamiętam byłem tam 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 @Butt Znalazłeś ten strój Spoiler paraglidera co był na ostatnim trailerze? Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 26 minut temu, zdrowywariat napisał: Liczba Koroków: Pokaż ukrytą zawartość 1000 Uważam, że dużym minusem jest, że Koroki nie mają swoich imion i kompendium :P. Jakaś gra minigra turowa a'la pokemony też by się przydała z rozwojem każdego z 1000 unikalnych koroków. 21 minut temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy jeszcze będą optymalizować w paczu fpsy pod ultra handa czy zwyczajnie w świecie wyciągnęli z tej swiczowej c0rwy już wszystko co mogli i żaden pacz już tu nie ma racji bytu To jest w sumie dziwne z tym ultrahandem, co tam tyle żre niby, ale co do HW to już więcej niż max wyciągnęli przy BoTW, więc tutaj jest może 1% lepiej, i tak progres :D. 8 minut temu, Ken Adams napisał: Znalazłem… teraz pamiętam byłem tam Większość w tym momencie szukała rozwiązania zagadki typu jak odpalić tą @$!$ kolejkę xD. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 46 minut temu, Ken Adams napisał: wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Ukryj zawartość Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś Żadna bitka, Spoiler trzeba latać na lotni i strzelać z łuku, żeby rozpalić płonącą strzałą 3 ogniska. Też mnie zaciekawiło co tam jest. 18 minut temu, Pupcio napisał: @Butt Znalazłeś ten strój Ukryj zawartość paraglidera co był na ostatnim trailerze? Nie pamiętam, Spoiler co tam było w trailerze. Jakiś strój mam, ale czy to o ten Ci chodzi to nie wiem. Trzeba robić questy nurkowania na czas przez kółeczka w powietrzu. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Jak doładujesz samym chargem, to wtedy masz bateryjki jednorazowe tylko, więc lepiej jak najszybciej dopakować A jak to się odpala? Podczas np korzystania z jakiegoś pojazdu jak widzę, że mi się bateria kończy, to mam to normalnie wziąć z inwentarza i użyć? Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 3 minuty temu, balon napisał: A jak to się odpala? Podczas np korzystania z jakiegoś pojazdu jak widzę, że mi się bateria kończy, to mam to normalnie wziąć z inwentarza i użyć? Tak. Możesz sobie doładować wcześniej, albo jak zaczyna brakować. Generalnie na żółto to jednorazowe doładowanie. 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Tak. Możesz sobie doładować wcześniej, albo jak zaczyna brakować. Generalnie na żółto to jednorazowe doładowanie. Co na żółto? Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Obawiam się, że znalazłem się w złym miejscu w złym czasie. drastyczny spoiler nie otwoeraj jeśli nie masz za sobą Spoiler Czterech pierwszych podstawowych epizodów fabularnych a jeśli byłeś już w Spoiler Hyrule Castle to czy Spoiler To jestboficjalna droga tam prowadząca? Rakiety no ja ucieklem stamtąd nie chcę tego (nie piszta co tam mnie czeka - doczłopałem sie do shrine’a żeby mieć szybką podróż i ewakuowałem się do domu) Nintendo co wyśta odwalili za robotę xD Ja tylko przechodziłem i pomyślał, że Spoiler Tam wejdę, to wszedłem, (wyszedłem i nie zostawiłem śladu) Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Kurła, czemu dopiero teraz wpadłem na to, że można połączyć cart z tarczą i mamy deskorolkę. Człowiek to jest jednak głupi. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 47 minut temu, Butt napisał: Kurła, czemu dopiero teraz wpadłem na to, że można połączyć cart z tarczą i mamy deskorolkę. Człowiek to jest jednak głupi. Ja się dowiedziałem z poradnika, który dodał Pupcio, naprawdę warto obejrzeć, jest nawet trick to szybszego używania ultrahand, a ponoć to drugi już film tego youtubera, więc muszę obejrzeć pierwszy. 1 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Ja się dowiedziałem z poradnika, który dodał Pupcio, naprawdę warto obejrzeć, jest nawet trick to szybszego używania ultrahand, a ponoć to drugi już film tego youtubera, więc muszę obejrzeć pierwszy. No chyba trzeba będzie obejrzec. Właśnie ubiłem jakiegoś srebrnego Lynela, która miał łuk 5-cio strzałowy. Będę dbał o niego lepiej niż o własny samochówd Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 (edytowane) Recenzja arhn Edytowane 19 maja 2023 przez Plackus 1 Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 taki strój dzisiaj znakazłem fajny też Spoiler maska nie jest częścią kompletu Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Są te tipsy gdzieś napisane normalnie? Koleś gada 3 minuty żeby powiedzieć co robi przycisk ZL (podpisany na ekranie zawsze gdy obracamy). Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Przecież masz oznaczone segmenty filmiku i możesz sobie przewijać, oglądać na przyśpieszeniu i nie marudzić Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Dungeon w Rito Village, droga do niego i boss, jakie to było epickie. Powiedzcie mi, że dalej też jest tak dobrze? Cytuj
GearsUp 281 Opublikowano 20 maja 2023 Opublikowano 20 maja 2023 No fajnie. Dobra ja jednak przerwa od tematu. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 20 maja 2023 Opublikowano 20 maja 2023 Okey na wyspie z „samouczka” mam zaznaczoną miejscówkę wymiany 100zonaite na baterii, ale pamiętam, że było drugiej miejsce w jaskini gdzie pierwszy raz były wagony. Tam na co się zonaite wymieniało? Tymczasowe baterie? No i gdzie to było bo na mapce nie ma info z ikonką. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 20 maja 2023 Opublikowano 20 maja 2023 (edytowane) Miejscowka 100 zonaite na baterie jest tez chyba przy wiosce gdzie fabularnie uruchamiamy pierwsza wieze. Edytowane 20 maja 2023 przez bebbop 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 maja 2023 Opublikowano 20 maja 2023 Mam maskę kroków, gra się dla mnie zaczyna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi