Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 6 minut temu, easye napisał: Do tego te dramatyczne moce. Dlaczego nie ma ich pod klawiszami skrótu, tylko walczysz z bosem i qrwa biegniesz do pomocnika by mu powiedzieć by użył mocy. Ich AI też jest dramatyczne. No ale pobudować to sobie moznaaaa! https://zeldabuilds.gg/ To wybieranie mocy dla mnie największa wada tej gry na ten moment, coś strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) Przysiadłem do tej Zeldy w końcu. Nie grałem w poprzednią część i jestem na świeżo z tym wszystkim. No czuć tą magię nintendo, Link fajne ma te animacje machania mieczykiem, skakania i w ogóle człowiek nie czuje znużenia biegając po tej Hyrule. Niech Cię uj nintendo, pro controller juz zamówiony Edytowane 21 Maja 2023 przez oFi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Teraz nie ma mnie w domu a nie pamiętam dokładnie ale chodzi o doktorka i koleżankę zdobywamy Spoiler Radar zbliżeniowy shrinów, aparat czy punkty fast travel. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 38 minut temu, creatinfreak napisał: Teraz nie ma mnie w domu a nie pamiętam dokładnie ale chodzi o doktorka i koleżankę zdobywamy Ukryj zawartość Radar zbliżeniowy shrinów, aparat czy punkty fast travel. To sprawdz proszę jak będziesz w domu. Chodzi o wioskę Spoiler Rito? Z innej beczki. Mówicie co chwilę o tych podziemiach. Ubiłem właśnie 2 głównego bossa, a chyba jeszcze tam nie byłem. Chodzi o jaskinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Rozwala mnie ta gra, jeszcze bardziej jak w jedynecze nie mam pojęcia, w co ręce włożyć. Tutaj świątynia daleko widoczna z góry, tam jakaś szkatuła wisi i trzeba by pokombinować jak się do niej dostać (nie bez powodu, w środku okazuje się być mapa skarbów), tam coś na górze lata, poniżej widzę pniak że korok, chciałbym to wszystko zrobić TERAZ bo gra wydaje się nie do ogarnięcia rozumem. Wertykalność i widoczność tego świata jest po prostu nie z tej ziemi, chuj mnie wali w ilu klatkach. No i tak, podziemia. Też trzeba się za to zabrać, choćby po to by powiększyć w końcu baterię do latania po przestworzach. Poszedłem do tej pierwszej kuźni tutorialowej (zresztą średnio umieszczonej, bo nie tylko dalej od świątyni, ale też choć zaznaczona na mapie, to jest na niższym poziomie niż grunt który widzimy na mapie) i w sumie to te roboty tutorialowe średnio to tłumaczą. Ale właściwie najważniejszy ich przekaz jest prawdziwy, bo mówią, że na serio to zabawa z zionite'em się zacznie przy większej eksploracji podziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 45 minut temu, balon napisał: To sprawdz proszę jak będziesz w domu. Chodzi o wioskę Ukryj zawartość Rito? Z innej beczki. Mówicie co chwilę o tych podziemiach. Ubiłem właśnie 2 głównego bossa, a chyba jeszcze tam nie byłem. Chodzi o jaskinie? Chodzi o Lookout Landing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Ja od kilku dni farmuję fanty ze srebrnego Lynela po każdym Blood Moonie. Jak ktoś chce to w spoilerze mapka z miejscówką. Tylko ostrzegam, potrafi dojebać skurczybyk bardziej niż skarbówka. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 16 minut temu, Butt napisał: Chodzi o Lookout Landing. A to nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 5 minut temu, balon napisał: A to nie wiem co to No jest ta główna baza, gdzie jest pierwsza wieża. Trafiamy tam zaraz po wylądowaniu na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 balon Lookout Landing to ta „pierwsza wioska” ja bym to nazawał bardziej kwaterą główną. Podziemia to nie jasinie, to są głębiny, do których się wpada takimi dziurami chasmami. Dla mnie ta gra hest prze-ra-ża-ją-co gargantuicznych proporcji i rozmiarów… Nauczyłem się rozglądać wszędzie nie tylko po horyzont ale ku niebu i piekłu też, rozwiązanie zagadki może być wszędzie nad czapką może być Znalazłem dwie świątynie, które uczą używania rakiet tak jak w temacie są używane gdybym pisał o wszystkim zajebistym co znalałem osobnego posta miałbym 1000 postów. wracam do Hyrule’a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 4 godziny temu, Butt napisał: Ja od kilku dni farmuję fanty ze srebrnego Lynela po każdym Blood Moonie. Jak ktoś chce to w spoilerze mapka z miejscówką. Tylko ostrzegam, potrafili dojebać skurczybyk bardziej niż skarbówka. Ukryj zawartość A idź na tego w podziemiach co zjada serduszka dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 40h zaraz pęknie, idę na 3ci quest główny. Mapa na powierzchni odkryta, Chasmy prawie w ogóle, Sky tylko kilka. Oj coś czuję, że 80h pyknie leciutko :). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Skończyłem dzisiaj. Miałem 80 shrinow zrobionych. Nie wiem ile czasu bo upośledzone nintendo nie pokazuje. Końcówka i finał to ciary. Najlepsza gra wideo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 7 minut temu, devilbot napisał: Skończyłem dzisiaj. Miałem 80 shrinow zrobionych. Nie wiem ile czasu bo upośledzone nintendo nie pokazuje. Końcówka i finał to ciary. Najlepsza gra wideo. Po 10 dniach pokaże. Czyli jakoś jutro lub pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 To niezle, ja się jeszcze nie wybieram do badguya, chcę odkryć wszystkie shriny. Mam zrobionych 132. Nie powiem, jest ciężko, bo niektóre pochowali w dziwnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 A ile jest shrinów? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 1 minutę temu, Faka napisał: A ile jest shrinów? Spoiler 152 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Mało coś. To szybko się pyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) To mam dopiero 1/3 shrinów. Może w środę chirurg dam mi jeszcze ze dwa tygodnie zwolnienia to bym sobie na spokojnie skończył tą zelde Edytowane 21 Maja 2023 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 2 godziny temu, Pupcio napisał: A idź na tego w podziemiach co zjada serduszka dodatkowo Nie mam obcykanej miejscówki, prócz tej na arenie. No, ale tam trzeba najpierw pokonać inne Lynele, żeby walczyć ze srebrnym. To się nie opyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Nintendo, wy piękne skurczybyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 @Butt kojarzysz tę wysepke zaraz na prawo od zamku? Tam jest gdzieś chasm ukryty? Bo mi został ostatni korzonek do rozświetlenia wlaśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 32 minuty temu, Pupcio napisał: @Butt kojarzysz tę wysepke zaraz na prawo od zamku? Tam jest gdzieś chasm ukryty? Bo mi został ostatni korzonek do rozświetlenia wlaśnie tam Nie wiem o jaką wysepkę chodzi. Zaraz odpalę grę i popatrzę. Edit: Spoiler A no tak, mam to, tam jest taka jaskinia z boku wyspy, tuż nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 A to niezłe gnoje z tych chińczyków bo jak odpaliłem wiśniowe drzewko to nie zaznaczyło tej jaskini c0rwa ale bym sobie poszedł na ganonsa ale zrobienie wszystkich kapliczek to minimum zanim pójde po jego łeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Te shriny są tak pochowane, że z 1/5 jest pusta w środku. Zagadką było odnalezienie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi