zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 To w końcu są jakieś dodatkowe dungeony z epickim bossem na końcu, oprócz 4 głównych i zamku, proszę o odpowiedź w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 44 minuty temu, GearsUp napisał: Ale o jakich bossach ty mówisz? Normalnie Boss Bokoblinów dropi lepsze party w zależności od wersji. Chyba nie masz na myśli world bossów bo to byłoby bez sensu bo one i tak nic nie dropią. W zasadzie to też dropią, tylko jak się je pokona w podziemiach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Godzinę temu, GearsUp napisał: Te bossy z fabuły i tak nie są żadnym wyzwaniem, wyzwanie leży gdzie indziej w tych grach. Tak, niemniej jednak wolałbym skalowanie wszystkiego, również bossów fabularnych. Sami bossowie są ciekawi, tylko jak podchodzisz z pełnym eq po 50h, jest za lekko. Niemniej jednak gra i tak jest dla przeciętnego gracza dosyc wymagająca, więc mało kto będzie na to narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Wie ktoś jak nazywa się ta muzyczka z początku gry i podczas ganonowego filmiku? Znalazłem to ale sam nie wiem czy to ta Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: To w końcu są jakieś dodatkowe dungeony z epickim bossem na końcu, oprócz 4 głównych i zamku, proszę o odpowiedź w spoilerze. Spoiler Będą jeszcze dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Kto zauważył, że (w spoilerze o shrine’ach i ich zwiazku z działalnością w podziemiu) Spoiler nazwy shrine’ów to są nazwy światełek w głębinach pisane pismem lustrzanym tzn. od tyłu? WTF co to jest a pojeb*na gierka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Ja dziś po 30h grania (Btw nie pamiętam jak dawno tyle h przegrałem od premiery, pewno przy jakimś RDR2 albo W3, fakt że s gierkę można grać przy gówniakach napewno też tu pomaga), mam pierwsze, delikatne zmęczenie materiału. Tzn zrobiłem delikatny błąd, bo po 2 głównej świątyni, ruszyłem od razu do trzeciej i trochę mnie skrzywiło jak znowu tak szybko zobaczyłem tą samą formułę, czyli droga do, a potem do otwarcia Spoiler (5 zamków) Co najgorsze nie mogę już stąd teleportować, bo jestem w trakcie świątyni. Btw jest jakaś inna metoda na regenerację „straconych” serc w jaskiniach czy tylko korzeń światła/shrine? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Można się teleportować z dungeonów Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: Można się teleportować z dungeonów Kurla jak? Mam ten stempel i byłem pewien, że na loozie. W mapie jednak pokazuje mi tylko poziomy dungeona. Fakt, że na szybko zerknąłem i lekko zmęczony koleiny raz tym samym, przełączyłem na pokaz sony gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 na mapce jak wciśniesz chyba x albo coś tam to pokazuje się z powrotem cała mapka świata. btw. @Butt znalazłeś Spoiler jakiś wykrywacz tych studni? Ta baba niby sugerowała że coś takiego jest ale nie wiem czy troll 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 13 minut temu, balon napisał: Ja dziś po 30h grania (Btw nie pamiętam jak dawno tyle h przegrałem od premiery, pewno przy jakimś RDR2 albo W3, fakt że s gierkę można grać przy gówniakach napewno też tu pomaga), mam pierwsze, delikatne zmęczenie materiału. Tzn zrobiłem delikatny błąd, bo po 2 głównej świątyni, ruszyłem od razu do trzeciej i trochę mnie skrzywiło jak znowu tak szybko zobaczyłem tą samą formułę, czyli droga do, a potem do otwarcia Ukryj zawartość (5 zamków) Co najgorsze nie mogę już stąd teleportować, bo jestem w trakcie świątyni. Btw jest jakaś inna metoda na regenerację „straconych” serc w jaskiniach czy tylko korzeń światła/shrine? żarcie jest też specjalne do regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 36 minut temu, Pupcio napisał: na mapce jak wciśniesz chyba x albo coś tam to pokazuje się z powrotem cała mapka świata. btw. @Butt znalazłeś Ukryj zawartość jakiś wykrywacz tych studni? Ta baba niby sugerowała że coś takiego jest ale nie wiem czy troll Nie, pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Nie wiem czy to spoiler jak Breath był wiele lat temu ale Spoiler nie można ustawić sensora na studnie? Jak zobaczyłem że są w kompendium, to od razu o tym pomyślałem. Ale raczej dużo czasu minie zanim dostanę taki sensor Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Ten sensor dostajesz szybko, tylko trzeba zrobić pierwsze misje z 1 wioski, gdzie spotykasz doktorka. Jest dokładnie tak samo jak w BOTW - później musisz odwiedzić go w jego labolatorium. Co do nieciekawych podziemi - dzisiaj na jednej z powietrznych wysp znalazlem dziwną głowe, która wskazywała mi laserem drogę na ziemie. Zbudowałem więc samolot i umiesciłem ją na przodzie. Poleciałem do punktu, który wskazywała - tam owtorzyły się kolejne drzwi i platforma do podziemi. Stanąłem przed wielkim konstruktem, i ogromnym budynkiem: Spoiler którego już wczesniej widzałem, ale nie kojarzyłem o co chodzi. Aktywowałem 4 kapliczki, w których były pozostałe części konstrukta. Jak przez to przebrniemy to... Spoiler tworzymy własnego mecha Na którego później wskakujemy i sterujemy. Spoiler Co lepsze ugradujemy mu części jak we Fluxach - łączymy łapy z miotaczem ognia/laserem/armatą, w 2 rękę ogromną tarczę badz młot, na plecy wiatrak by go przyspieszyc, badz tarczę i robimy spustoszenie. Nie jest opczywiscie tak, ze nagle jestesmy nie do zabicia, bo taki Hinox nadal ma nas na 2-3 strzaly, ale sterujac konstruktem dodatkowo mozemy strzelac Linkiem prosto w jego sokole oko Aż ciekaw jestem jakiego sqrwiela ide z nim ubić... Ktoś jeszcze chce napisać że podziemia są nieciekawe? Qrwa to nie jest gra, to jest ŚWIĘTY GRAL GIER. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 6 godzin temu, easye napisał: Ktoś jeszcze chce napisać że podziemia są nieciekawe? To jest fabularny wycinek podziemi, większość jest nudna i pusta Cytuj Odnośnik do komentarza
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Ja dziś po 30h grania (Btw nie pamiętam jak dawno tyle h przegrałem od premiery, pewno przy jakimś RDR2 albo W3, fakt że s gierkę można grać przy gówniakach napewno też tu pomaga), mam pierwsze, delikatne zmęczenie materiału. Tzn zrobiłem delikatny błąd, bo po 2 głównej świątyni, ruszyłem od razu do trzeciej i trochę mnie skrzywiło jak znowu tak szybko zobaczyłem tą samą formułę, czyli droga do, a potem do otwarcia Spoiler (5 zamków) Co najgorsze nie mogę już stąd teleportować, bo jestem w trakcie świątyni. Btw jest jakaś inna metoda na regenerację „straconych” serc w jaskiniach czy tylko korzeń światła/shrine?Nie bez powodu widzę tu w3 i rdr2. Totk trafiło u mnie właśnie na podium poprzedniej generacji do tych gier wyprzedzając sandboxy od sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Tak jak mówi bot, większość podziemi to kopiuj wklej niestety, w sumie dalej odkrywanie robi robote i jest klimacik ale i tak mnie zawiedli w tym względzie bo najbardziej liczyłem na Spoiler jakieś duże podziemne miasto i nową rase, może coś z tymi zonaiami właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: Tak jak mówi bot, większość podziemi to kopiuj wklej niestety, w sumie dalej odkrywanie robi robote i jest klimacik ale i tak mnie zawiedli w tym względzie bo najbardziej liczyłem na Ukryj zawartość jakieś duże podziemne miasto i nową rase, może coś z tymi zonaiami właśnie? Liczyłeś na Spoiler jakąś rasę bełchatowian, górników zonaitu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 xD No coś w tym stylu. @easye jak ty w ogóle tam wbiłeś na tą wyspe? Tam nie ma przypadkiem sakramenckiej burzy zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 jest, trafiłem przypadkowo jak zwykle wskakujac na jakiś głaz, który spadł. Na wyspie nic nie widać, ale pikczem można dostać się do Shrinu, tam też zaczynasz tą misje fabularną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 najlepsze uczucie w grach jak znajdujesz przez przypadek coś takiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Można też Spoiler wlecieć normalnie w burzę jakimś latającym urządzeniem. Też tak zrobiłem jak zobaczyłem, że tam coś tam prześwituje. Na wyspie z maską da się chodzić bez problemu. Reszta tych wysp jest niegrywalna przez widoczność póki trwa burza. W ogóle ukończyłem tego questa zanim skończyłem podstawowe dungeony. Ta satysfakcja odkrycia czegoś istotnego. :banderas: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Ale to wtedy Spoiler zadanie prowadzące do tego etapu idzie w pizdu? Trochę szkoda w sumie bo było fajne. Ja mam wrażenie że trochę sobie zjebałem gre z tym że tak szybko odkryłem te wszystkie wspomnienia xD jakoś dziwnie to rozwiązali imo gryzie sie z głównymi zadaniami mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 6 minut temu, Pupcio napisał: Ale to wtedy Pokaż ukrytą zawartość zadanie prowadzące do tego etapu idzie w pizdu? Trochę szkoda w sumie bo było fajne. Ja mam wrażenie że trochę sobie zjebałem gre z tym że tak szybko odkryłem te wszystkie wspomnienia xD jakoś dziwnie to rozwiązali imo gryzie sie z głównymi zadaniami mocno Robiłem potem jakieś Spoiler zadanie, żeby pozbyć się burzy. O to chodzi? czy jest coś innego jeszcze. Jak była narada w Lookout Landing, co robić dalej po zamku, to byli zaskoczeni, że już znalazłem piątego przydupasa i że mam mieczyk majstra. W ogóle mieczyk też znalazłem przypadkiem wcześniej jak odkrywałem podziemia pod laskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi