voi tekku 120 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Tak to były te łapy, nie zauważyłem ich wtedy Cytuj
pacek2399 0 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Witam. Zdobyłem umiejętność Autobuild bez questa ,,A mystery in the depths". Poszedłem prosto do central mine gdzie zdobyłem skilla, schema stone i zawalczyłem z Masterem Kogą. Po powrocie do wioski nie dostaję od Joshy schema stone na budowę balony Robbiego, przez co nie mogę też zdobyć Shrine sensora. Jakieś pomysły co zrobić? Dodam że od momentu zdobycia autobuilda rozegrałem jakieś 40 godzin, więc szkoda mi zaczynać praktycznie od nowa, toteż szukam rozwiązania tu. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Mam ponad setkę zonaitów, co się z tym robiło? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 za large zonaite kupuj te duże niebieskie kryształy a te małe sobie zostawiaj lepiej 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Super, a które kamienie można sprzedawać, ktore lepiej zostawić. Mam troche tego badziewia Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ja bym sprzedawał wszystko oprócz flintów, amberu i diamentów Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 13 minut temu, Pupcio napisał: Ja bym sprzedawał wszystko oprócz flintów, amberu i diamentów Ogarnąłeś wszystkie shrine? Ja mam 118 i resztę chyba dociągnę z youtuba. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Jo. Te na ziemi sprawdzaj po korzonkach których nie masz a jak zostały Ci jakieś na wyspie to na mapce odpal ten hero path i sobie zobaczysz na której Cie nie było. Jedyne czego nie zrobiłem to 15 side questów bo nie mam pojęcia gdzie mogą być a że większość z nich to zwykłe gówno tak jak w botw to nawet nie mam zamiaru sprawdzać których mi brakuje i potem szukać w necie gdzie są Cytuj
janol 433 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Witam. Zdobyłem umiejętność Autobuild bez questa ,,A mystery in the depths". Poszedłem prosto do central mine gdzie zdobyłem skilla, schema stone i zawalczyłem z Masterem Kogą. Po powrocie do wioski nie dostaję od Joshy schema stone na budowę balony Robbiego, przez co nie mogę też zdobyć Shrine sensora. Jakieś pomysły co zrobić? Dodam że od momentu zdobycia autobuilda rozegrałem jakieś 40 godzin, więc szkoda mi zaczynać praktycznie od nowa, toteż szukam rozwiązania tu.Ten sam problem miałem. Musisz zrobić przynajmniej jeden z questów w ramach "Regional Phenomena", wtedy pojawi się dialog, a dalej doktorek poleci do swojego laboratorium i będziesz mógł rozbudować możliwości tabletu Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Dobra zrobiłem labirynty i koncze zadania dla gazetki, zrobilem ze dwa kolosea i kilkadziesiat innych malych questow. Zostal mi ostatni fabularny i ze 30 shrinow. Koroki nie sa potrzebne wiec olewam. Jest cos co warto jeszcze zrobic czy isc na ostatniego bossa? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 questy z ubraniami fajne i ten gerudowy z babą co ci każe robić zdjęcia Cytuj
Ken Adams 283 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Właśnie znalazłem ostatnią bulwę lightroota. Dostałem jakiś medal w nagrodę ale nie wiem do czego służy. Chyba do szpanowania tylko. No to teraz znam lokacje brakujących shrine-ów w królestwoe Hyrule, znakomicie. a jest w grze jakiś trop, jakaś lista świątyń na podniebnych wyspach? przydałoby się Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 A za wszystkie shriny co będzie? 10 rupli? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 2 godziny temu, Pupcio napisał: questy z ubraniami fajne i ten gerudowy z babą co ci każe robić zdjęcia O wlasnie ten z Gerudo mam to zrobie. Ten z ciuchami to masz na mysli CeCe cos tam czy jakies za ktore wpadaja sety ubran? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Są różne sety ukryte w jaskiniach. 2 z nich na pewno są jako questy. Quest chyba się zwał misko treasure i można było go znaleźć Spoiler Za stajnią jak się idzie na wulkan przy jaskini. Był tam ten quest dla gazety z tymi typami co chodzili w samych gaciach Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ale lipa. Poszedłem już na tą finałową walkę, ale mam tylko dwa posiłki odnawiające złamane serca. Myślałem, że się cofnę i ugotuje jeszcze anty gloom posiłek, może znajdę kilka sundelionów a tu psikus. Nie mogę zrobić fast travel. No i chuj teraz się męczy jak w soulsach kilka godzin aż w końcu wyjdzie unikanie wszystkich ciosów Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, creatinfreak napisał: Ale lipa. Poszedłem już na tą finałową walkę, ale mam tylko dwa posiłki odnawiające złamane serca. Myślałem, że się cofnę i ugotuje jeszcze anty gloom posiłek, może znajdę kilka sundelionów a tu psikus. Nie mogę zrobić fast travel. No i chuj teraz się męczy jak w soulsach kilka godzin aż w końcu wyjdzie unikanie wszystkich ciosów Eeeeee nie odblokowales sobie ustawienia wlasnego pkt fast travel? Mozna max 3 ustawic. Chyba ze to akurat jest blokowane na ostatnim dungeonie. Edytowane 4 czerwca 2023 przez pawelgr5 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 3 godziny temu, easye napisał: A za wszystkie shriny co będzie? 10 rupli? Super zbroja. Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Wyczytałem save, polatałem po wyspach za kwiatkami, wróciłem i ubiłem bydlaka. Ponad 90h epickiej przygody. Raczej nie będę maxował i zajmę się już innymi grami. Ale powiem tylko, że warto kupić switcha dla botw i totk. 2 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Ciekawe wyzwanie https://www.nintendolife.com/news/2023/06/random-zelda-totk-player-beats-all-regional-phenomena-quests-without-the-paraglider Ja jestem strasznie ciekaw co wrzucą w DLC tym razem. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Wróci papuga, tyle wiadomo. Ja bym chciał zobaczyć Spoiler odbudowe castle town bo po trailerze myślałem że właśnie będzie coś w tym stylu i mnie tylko wc0rwili ale pewnie skończy się na tym że dostaniemy kilka shrinów i jakieś zjebane wyzwania Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 Main quest Spoiler Fire Temple Kurwa jebana mac, ale się udało. Chyba trza lecieć do końca, bo nużyła powoli a inne gry czekają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi