KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) 2 godziny temu, Homelander napisał: Szach mat plażo No dobra to jeszcze zeszłoroczny konkurent z innego gatunku Spoiler Edytowane 16 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja - porównanie ocen na MC dwóch gier, części pierwszej i sequela - patrzcie, baldurs gejt ma więcej Czasami to forum jest tak abstrakcyjne, że nie wierzę, że to nie jest jakiś projekt Rogera na doktorat z psychiatrii Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Teraz, Bzduras napisał: - porównanie ocen na MC dwóch gier, części pierwszej i sequela - patrzcie, baldurs gejt ma więcej Czasami to forum jest tak abstrakcyjne, że nie wierzę, że to nie jest jakiś projekt Rogera na doktorat z psychiatrii Gdybyś poczytał nasze wcześniejsze dyskusje z @GearsUp to byś wiedział, ale Ty lubisz wypowiedzieć się od rzeczy. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja A, że ten Twój jeden post z BG3 na poprzedniej stronie zmienia kompletnie wydźwięk posta o BG3 na tej stronie? Tak, to musi być projekt na zaliczenie. Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 35 minutes ago, Bzduras said: A, że ten Twój jeden post z BG3 na poprzedniej stronie zmienia kompletnie wydźwięk posta o BG3 na tej stronie? Tak, to musi być projekt na zaliczenie. Bzduras, co Ty pierdolisz? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Teraz, Homelander napisał: Bzduras, co Ty pierdolisz? Podpowiedz mi, jak w dyskusję o wyższości BOTW nad TOTK wcisnąć metacritic BG3. 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 1 minutę temu, Bzduras napisał: Podpowiedz mi, jak w dyskusję o wyższości BOTW nad TOTK wcisnąć metacritic BG3. Spoiler Zamknij mordę Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Zupełnie tak, jak twoje wypowiedzi w temacie oceniania gier od @Homelander znalazł się doktor gier. Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Bo: 1. cała ta "dyskusja" za pomocą metacritica to sarkazm 2. gerappa pierwszy wyjechał z baldurem, więc screen z meta baldura to dalszy ciąg tego sarkazmu Gerappa stara się udowodnić, że BotW to crap, a TotK to mesjasz, więc niejako sarkastycznie dostosowujemy się do takiego poziomu i na argumenty z dupy odpowiadamy argumentami z dupy. Ani Pupcio mówiący o meta, ani ja ani Krzychu wklejający te screeny nie traktujemy tego poważnie. Za to Ty i Gerappa najwyraźniej tak. Poproszę o plusika za wyjaśnienie 2 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Proszę, oto plusik. No jeśli ktoś traktuje giręwgórze poważnie w jakimkolwiek temacie to może mieć ciężko w żyćku, tu się akurat zgodzę 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) 2 minuty temu, Homelander napisał: Bo: 1. cała ta "dyskusja" za pomocą metacritica to sarkazm 2. gerappa pierwszy wyjechał z baldurem, więc screen z meta baldura to dalszy ciąg tego sarkazmu Gerappa stara się udowodnić, że BotW to crap, a TotK to mesjasz, więc niejako sarkastycznie dostosowujemy się do takiego poziomu i na argumenty z dupy odpowiadamy argumentami z dupy. Ani Pupcio mówiący o meta, ani ja ani Krzychu wklejający te screeny nie traktujemy tego poważnie. Za to Ty i Gerappa najwyraźniej tak. Poproszę o plusika za wyjaśnienie W punkt, właśnie o to chodziło, myślę, że te wywody też już zostały odpowiednio przedyskutowane w radosnym gronie, więc można wrócić do rozmowy o korokach :). Edytowane 16 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Botw był powiem świeżości... Po prostu. Dla mnie grą dekady, może numer dwa ever. Do tego miałem więcej czasu wtedy, mogłem w to wsiąknąć. Totk po wieloma względami jest lepszy, po prostu. Ale są elementy, które mogą nie przypasować, kontrowersje. Jak budowanie. Jest mimo wszystko recycling. Ja też nie wsiąkłem w tą grę. Teraz trochę wracam. Ale czasu tyle nie mam, nie czuję feelingu takiego. Jest mnóstwo gier, które są bardziej dlc jak Zelda, czasem kwestia skali. No kurde Hades 2 np. A rozmowy z GearUpem to taki poziom, jak że zdrowym. Można, ale po co? Zresztą są tu użytkownicy od procentów z du'py, którzy też FF16 uważali za goty xd. To prawie ten sam poziom. 1 Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Nie wiem czym w ogóle się tu ekscytować. Nintendo którego 95% lineup’u gier na Switcha to remastery i porty gier z poprzednich konsol wydało DLC do swojej porzedniej gry. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Wykresy, więc daje w spojler, świeży ranking na temat "best Zelda duology". Spoiler Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 23 minuty temu, LiŚciu napisał: Nie wiem czym w ogóle się tu ekscytować. Nintendo którego 95% lineup’u gier na Switcha to remastery i porty gier z poprzednich konsol wydało DLC do swojej porzedniej gry. Fan tlou 2 nie wie czym się tu ekscytować a to ci nowość c0rwa Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja W tlou2 jest nowa, inna mapka. A nie jebany recykling sprzed 6 lat. 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 5 minut temu, LiŚciu napisał: W tlou2 jest nowa, inna mapka. A nie jebany recykling sprzed 6 lat. Ale ma zje'baną fabułę, która psuje odbiór gry, że aż się niedobrze robi. Czyli niszczy to co jedynka robiła. Mogliby zostawić ta sama mapę i lewitujące miasto nad nim dodać oraz podziemia. Do tego, zeby elli mogła dwie rury ma klej połączyć a nie zrobić gowno fabułę, która była dla mnie clue jedynki. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja TLOU2? Fantastyczna gra, pozdrawiam. 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 6 godzin temu, Homelander napisał: Za to Gerapa cały czas krzyczy, że TotK jest lepsze bo jest lepsze. I zamknąć mordy! Po prostu wow Wiedziałem, że po wstanku będzie najebane tu ze dwie strony postów ale to ja krzyczę i próbuję kogoś do czegoś przekonać Odpaliliście się jak napisałem JEDNEGO posta, że TotK jest lepsze (bo obiektywnie na zagranicznych forach JEST lepsze). Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 4 godziny temu, Nyu napisał: Hahahaha, zaorane. A już ten random się pięknie odpalił, że teraz biega po innych tematach i pisze takie rzeczy: Cytat Wezmą Hyrule z TOTK i dodadzą równoległy świat, gdzie wyspy i podziemia będą rozmieszczone trochę inaczej. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Strasznie się odpaliłeś gdy tylko ktoś napisał, że BOTW jest lepsze (bo obiektywnie na metacriticu JEST lepsze). Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Teraz, Bzduras napisał: Strasznie się odpaliłeś gdy tylko ktoś napisał, że BOTW jest lepsze (bo obiektywnie na metacriticu JEST lepsze). Obiektywnie jest gorsze. Ty się strasznie odpaliłeś jak ktoś napisał o BG3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi