Bzduras 12 531 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Metacritic wyraził się jasno, recenzenci i gracze preferują lepszą odsłonę, którą obiektywnie jest BOTW Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Girka tego nie zaakceptuje haha Trzeba chyba kupić też książke o historii hyrule bo widać że ten fałszywy zeldowiec jest na nią uczulony Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Opencritic wyraził się jasno, recenzenci i gracze preferują lepszą odsłonę, którą obiektywnie jest TOTK Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 1 minutę temu, GearsUp napisał: Opencritic wyraził się jasno, recenzenci i gracze preferują lepszą odsłonę, którą obiektywnie jest TOTK Ile godzin spędziłeś w obu grach? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 1 minutę temu, GearsUp napisał: Opencritic wyraził się jasno, recenzenci i gracze preferują lepszą odsłonę, którą obiektywnie jest TOTK Jedno 96 jest jak widać nawet lepsze niż drugie 96 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jedno 96 jest jak widać nawet lepsze niż drugie 96 Tak 96 BOTW jest wyżej od 96 BG3 także jest to lepsza gra. Masz rację Krychu Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) 2 minuty temu, GearsUp napisał: Tak 96 BOTW jest wyżej od 96 BG3 także jest to lepsza gra. Masz rację Krychu Wiemy, że krytycy ocenili ToTK tak samo wysoko przecież, nie musisz wklejać, gracze niżej, forumowicze gracze raczej też. Edytowane 16 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Musi, masz się zgadzać z tym i uznać wyższość TOTK, klęknąć na kolanko, a jak nie to WOJNA Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 9 minut temu, Basior napisał: Ile godzin spędziłeś w obu grach? Znacznie więcej niż Greg i dlatego nie wypisuję takich głupot typu gdzie się podziały Guardiansy w TotK bo gdyby przy tym swoim speedrunie zatrzymał się na moment i rozejrzał to by zauważył, że są teraz częścią wystroju pewnych domków i wieżyczek Mam nadzieję, że będzie o tym jakiś annex w Wielkiej Księdze Hyrule żeby mógł spać spokojnie Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Girka jest jakieś lore jak elfy z hyrule pozbierały każdego jednego guardiana z całej mapki??? Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja A pamiętacie nasz forumowe GOTY '23? Tutaj sami gracze wybitni z dobrym gustem, TOTK niby taki super a na co się załapał to rozczarowanie roku może sobie gdzieś zagranico coś wywalczył ale na polskim forum prawdziwych graczy zostało dlc wyjaśnione. 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Nie da się zaprzeczyć ale sami wiemy, że towary E K S K L U Z Y W N E są ciężko dostępne a kluczyk do RE4 Remake latał za grosze. Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Zelda totk to najszybciej taniejąca gra w historii nintendo btw nie chce ktoś kupić? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 27 minutes ago, GearsUp said: Znacznie więcej niż Greg i dlatego nie wypisuję takich głupot typu gdzie się podziały Guardiansy w TotK bo gdyby przy tym swoim speedrunie zatrzymał się na moment i rozejrzał to by zauważył, że są teraz częścią wystroju pewnych domków i wieżyczek Mam nadzieję, że będzie o tym jakiś annex w Wielkiej Księdze Hyrule żeby mógł spać spokojnie Przez 100 lat nie wyzbierali tych guardianów, a teraz przez te kilka wszystkie co do śróbki i nakrętki. Wow. Nie no jaja sobie robisz, nie? No przecież nie można być aż tak głupi Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 8 minut temu, Homelander napisał: Przez 100 lat nie wyzbierali tych guardianów Przez 100 lat i 2 dni. W Księdze źle napisali. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Just now, GearsUp said: Przez 100 lat i 2 dni. W Księdze źle napisali. Jednak można Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja RDR 1 jest lepszy bo w 2 zmęczyła mnie powtarzalność Horizon 1 jest lepszy bo w 2 zmęczyła mnie powtarzalność Spiderman 1 jest lepszy bo w 2 zmęczyła mnie powtarzalność Mogę tak cały dzień. Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja W rdr2 gra się zupełnie inaczej a główna historia toczy się na nowej mapce nintendowski manipulancie w przypadku dwóch kolejnych grach też dochodziły głosy że gry są zbyt podobne do poprzednika. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 1 minutę temu, Pupcio napisał: W rdr2 gra się zupełnie inaczej a główna historia toczy się na nowej mapce Na screenie widzimy tę samą miejscówkę Nie oszukujmy się jak gracz do gracza Pupcio - w Kombojach jak i GTA jest tak, że jak przejdziesz jedną część to widziałeś wszystko 2 Cytuj
KJL 102 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 10 minut temu, GearsUp napisał: Nie oszukujmy się jak gracz do gracza Pupcio - w Kombojach jak i GTA jest tak, że jak przejdziesz jedną część to widziałeś wszystko Masz rację, jak grałem w GTA V to ciągle miałem flashbacki z GTA 3, nawet myślałem, że to jest ta sama gra! Lepiej, jak zagrałem w TOTK to wprost nie mogłem wyjść z podziwu, jak się wszystko zmieniło, nowi bossowie, nowa mapa, zero przeciwników z poprzedniej wersji, normalnie szaleństwo zmian. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 2 minuty temu, KJL napisał: Masz rację, jak grałem w GTA V to ciągle miałem flashbacki z GTA 3, nawet myślałem, że to jest ta sama gra! Lepiej, jak zagrałem w TOTK to wprost nie mogłem wyjść z podziwu, jak się wszystko zmieniło, nowi bossowie, nowa mapa, zero przeciwników z poprzedniej wersji, normalnie szaleństwo zmian. A robi się tam coś innego poza kradzieżą samochodzików i jeżdżenia od jednego NPC do drugiego? Cytuj
KJL 102 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 3 minuty temu, GearsUp napisał: A robi się tam coś innego poza kradzieżą samochodzików i jeżdżenia od jednego NPC do drugiego? Pewnie, że nie. Tak przy okazji, to wszystko jest zrzynka z jedynki GTA tylko, że zmienili kamerę i dodali 2 czy 3 piksele więcej. Nie ma sensu w to grać jak grałeś jedynkę. To musi być według mnie, na poważnie tego nie piszesz, więc wybacz, ale ja odpadam z tego tematu. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 3 minuty temu, KJL napisał: Pewnie, że nie. Tak przy okazji, to wszystko jest zrzynka z jedynki GTA tylko, że zmienili kamerę i dodali 2 czy 3 piksele więcej. Nie ma sensu w to grać jak grałeś jedynkę. To musi być według mnie, na poważnie tego nie piszesz, więc wybacz, ale ja odpadam z tego tematu. Nie no, nie zapominaj o uwielbianych przez Wiedźminomaniaków cut-scenkach. Przecież to niesamowity game changer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi