Opublikowano 19 maja 20231 r wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Spoiler Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś
Opublikowano 19 maja 20231 r 2 minuty temu, Ken Adams napisał: wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Pokaż ukrytą zawartość Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś Hehehe Co do tego Forge'a, tutaj Spoiler
Opublikowano 19 maja 20231 r Ciekawe czy jeszcze będą optymalizować w paczu fpsy pod ultra handa czy zwyczajnie w świecie wyciągnęli z tej swiczowej c0rwy już wszystko co mogli i żaden pacz już tu nie ma racji bytu
Opublikowano 19 maja 20231 r @Butt Znalazłeś ten strój Spoiler paraglidera co był na ostatnim trailerze?
Opublikowano 19 maja 20231 r 26 minut temu, zdrowywariat napisał: Liczba Koroków: Pokaż ukrytą zawartość 1000 Uważam, że dużym minusem jest, że Koroki nie mają swoich imion i kompendium :P. Jakaś gra minigra turowa a'la pokemony też by się przydała z rozwojem każdego z 1000 unikalnych koroków. 21 minut temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy jeszcze będą optymalizować w paczu fpsy pod ultra handa czy zwyczajnie w świecie wyciągnęli z tej swiczowej c0rwy już wszystko co mogli i żaden pacz już tu nie ma racji bytu To jest w sumie dziwne z tym ultrahandem, co tam tyle żre niby, ale co do HW to już więcej niż max wyciągnęli przy BoTW, więc tutaj jest może 1% lepiej, i tak progres :D. 8 minut temu, Ken Adams napisał: Znalazłem… teraz pamiętam byłem tam Większość w tym momencie szukała rozwiązania zagadki typu jak odpalić tą @$!$ kolejkę xD.
Opublikowano 19 maja 20231 r 46 minut temu, Ken Adams napisał: wróciłem do wysp tutorialowych szukać wskazówek na to i znalazłem zupełnie co innego ale opłacało się; Ukryj zawartość Jakiś robot na dachu wyszykował dla mnie ceremonię będzie chyba bitka jakaś Żadna bitka, Spoiler trzeba latać na lotni i strzelać z łuku, żeby rozpalić płonącą strzałą 3 ogniska. Też mnie zaciekawiło co tam jest. 18 minut temu, Pupcio napisał: @Butt Znalazłeś ten strój Ukryj zawartość paraglidera co był na ostatnim trailerze? Nie pamiętam, Spoiler co tam było w trailerze. Jakiś strój mam, ale czy to o ten Ci chodzi to nie wiem. Trzeba robić questy nurkowania na czas przez kółeczka w powietrzu.
Opublikowano 19 maja 20231 r 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Jak doładujesz samym chargem, to wtedy masz bateryjki jednorazowe tylko, więc lepiej jak najszybciej dopakować A jak to się odpala? Podczas np korzystania z jakiegoś pojazdu jak widzę, że mi się bateria kończy, to mam to normalnie wziąć z inwentarza i użyć?
Opublikowano 19 maja 20231 r 3 minuty temu, balon napisał: A jak to się odpala? Podczas np korzystania z jakiegoś pojazdu jak widzę, że mi się bateria kończy, to mam to normalnie wziąć z inwentarza i użyć? Tak. Możesz sobie doładować wcześniej, albo jak zaczyna brakować. Generalnie na żółto to jednorazowe doładowanie.
Opublikowano 19 maja 20231 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Tak. Możesz sobie doładować wcześniej, albo jak zaczyna brakować. Generalnie na żółto to jednorazowe doładowanie. Co na żółto?
Opublikowano 19 maja 20231 r Obawiam się, że znalazłem się w złym miejscu w złym czasie. drastyczny spoiler nie otwoeraj jeśli nie masz za sobą Spoiler Czterech pierwszych podstawowych epizodów fabularnych a jeśli byłeś już w Spoiler Hyrule Castle to czy Spoiler To jestboficjalna droga tam prowadząca? Rakiety no ja ucieklem stamtąd nie chcę tego (nie piszta co tam mnie czeka - doczłopałem sie do shrine’a żeby mieć szybką podróż i ewakuowałem się do domu) Nintendo co wyśta odwalili za robotę xD Ja tylko przechodziłem i pomyślał, że Spoiler Tam wejdę, to wszedłem, (wyszedłem i nie zostawiłem śladu)
Opublikowano 19 maja 20231 r Kurła, czemu dopiero teraz wpadłem na to, że można połączyć cart z tarczą i mamy deskorolkę. Człowiek to jest jednak głupi.
Opublikowano 19 maja 20231 r 47 minut temu, Butt napisał: Kurła, czemu dopiero teraz wpadłem na to, że można połączyć cart z tarczą i mamy deskorolkę. Człowiek to jest jednak głupi. Ja się dowiedziałem z poradnika, który dodał Pupcio, naprawdę warto obejrzeć, jest nawet trick to szybszego używania ultrahand, a ponoć to drugi już film tego youtubera, więc muszę obejrzeć pierwszy.
Opublikowano 19 maja 20231 r 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Ja się dowiedziałem z poradnika, który dodał Pupcio, naprawdę warto obejrzeć, jest nawet trick to szybszego używania ultrahand, a ponoć to drugi już film tego youtubera, więc muszę obejrzeć pierwszy. No chyba trzeba będzie obejrzec. Właśnie ubiłem jakiegoś srebrnego Lynela, która miał łuk 5-cio strzałowy. Będę dbał o niego lepiej niż o własny samochówd
Opublikowano 19 maja 20231 r taki strój dzisiaj znakazłem fajny też Spoiler maska nie jest częścią kompletu
Opublikowano 19 maja 20231 r Są te tipsy gdzieś napisane normalnie? Koleś gada 3 minuty żeby powiedzieć co robi przycisk ZL (podpisany na ekranie zawsze gdy obracamy).
Opublikowano 19 maja 20231 r Przecież masz oznaczone segmenty filmiku i możesz sobie przewijać, oglądać na przyśpieszeniu i nie marudzić
Opublikowano 19 maja 20231 r Dungeon w Rito Village, droga do niego i boss, jakie to było epickie. Powiedzcie mi, że dalej też jest tak dobrze?
Opublikowano 20 maja 20231 r Okey na wyspie z „samouczka” mam zaznaczoną miejscówkę wymiany 100zonaite na baterii, ale pamiętam, że było drugiej miejsce w jaskini gdzie pierwszy raz były wagony. Tam na co się zonaite wymieniało? Tymczasowe baterie? No i gdzie to było bo na mapce nie ma info z ikonką.
Opublikowano 20 maja 20231 r Miejscowka 100 zonaite na baterie jest tez chyba przy wiosce gdzie fabularnie uruchamiamy pierwsza wieze. Edytowane 20 maja 20231 r przez bebbop