Opublikowano 12 lutego 20232 l Autor No Zelda to chyba nie jest nawet top3 sprzedaży? Mario, karty i smash o wiele więcej
Opublikowano 12 lutego 20232 l Animal Crossing ponad 40mln zaraz za Mario Kart ponad 50, a Zelda dobija do 30.
Opublikowano 12 lutego 20232 l 8 minutes ago, XM. said: No Zelda to chyba nie jest nawet top3 sprzedaży? Mario, karty i smash o wiele więcej Mario Kart, Animal Crossing, Smash, Zelda, Pokemon Sword&Shield. Pierwsza piatka
Opublikowano 12 lutego 20232 l Poksy to marka tylko do nabijania kasy, jakość tych gier to kryminał. Może mu chodziło przez najważniejsza marka nie tyle o samą sprzedaż, a o dopieszczenie każdego detalu, kazdej mechaniki czy czegokolwiek w każdej części, takie wychuchanie i wypolerowanie gierki. Jeśli tak, to za chyuja poksy do tego grona nie należą xddd Edytowane 12 lutego 20232 l przez Daffy
Opublikowano 12 lutego 20232 l Nie wiem. Napisałem to sobie tak z doopy. Nie róbmy z mojego postu ideologii.
Opublikowano 12 lutego 20232 l Jeśli chodzi o serię, o którą najbardziej dbają to tak Zelda jest najważniejsza. Na każdą konsolę jest przynajmniej jedna Zelda, albo dwie. Poświęcają jej najwiecej czasu, tym razem 2x ponad 5 lat. Do tego każda Zelda jest wypchana kontentem na dziesiątki, a nawet setki h grania. 5 miejsce w sprzedaży z taką konkurencją to sukces, przecież zostawiła w tyle SMO. Edytowane 12 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 12 lutego 20232 l 1 hour ago, zdrowywariat said: Jeśli chodzi o serię, o którą najbardziej dbają to tak Zelda jest najważniejsza. Na każdą konsolę jest przynajmniej jedna Zelda, albo dwie. Poświęcają jej najwiecej czasu, tym razem 2x ponad 5 lat. Do tego każda Zelda jest wypchana kontentem na dziesiątki, a nawet setki h grania. 5 miejsce w sprzedaży z taką konkurencją to sukces, przecież zostawiła w tyle SMO. Chyba nie. Switch nie dostał żadnej ekskluzywnej Zeldy. Dostał crossplatformowe BOTW i remastery/remake. WiiU to samo, crossplatformowe BOTW i remastery. Przed BOTW nową grą z serii było Skyward Sword na Wii. I to też była jedyna nowa Zelda na tę konsolę. Reasumując: przez dwie ostatnie generacje konsol Nintendo wyszła jedna nowa Zelda (plus worek remasterow)
Opublikowano 12 lutego 20232 l 9 minut temu, Homelander napisał: Reasumując: przez dwie ostatnie generacje konsol Nintendo wyszła jedna nowa Zelda (plus worek remasterow) Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda i Hyrule Warriors: Age of Calamity trochę wypełniły tę lukę
Opublikowano 14 lutego 20232 l Wolałbym rimejk a link to the past zrobiony jak rimejk links awekning niż to - bądź co bądź po prostu bardziej rozbudowane DLC. Edytowane 14 lutego 20232 l przez kazuyoshi
Opublikowano 14 lutego 20232 l @zdrowywariat Wiesz mam nadzieje, że zrobią cos więcej, ale wątpię, bo pewno nadal będą jakieś pizdowate szrajny i króciutkie świątynie nastawione na FIZYKE, a jedyne co w tej odsłonie po raz kolejny będzie naprawdę fajnego, to otwarty piękny urokliwy świt, w którym będzie można się zatracić buszując sobie po pagórkach. W dniu 14.02.2023 o 11:33, Pupcio napisał: Jak można chcieć rimejk ponad całkowicie nową grę? CHORE Całkowicie nową grę powiadasz, grę, która wygląda jak bardziej obszerne DLC - przemysł to jeszcze raz. Edytowane 18 lutego 20232 l przez kazuyoshi
Opublikowano 14 lutego 20232 l Na przemyślenia czy to dlc będę miał czas po skończeniu gry. Już pisałem że nawet jeśli to dlc to mam wyebane bo dla mnie botw było świetne a jeśli dwójka poprawi kilka mankamentów to będzie jeszcze lepiej
Opublikowano 14 lutego 20232 l 7 minut temu, kazuyoshi napisał: @zerowywariat Wiesz mam nadzieje, że zrobią cos więcej, ale wątpię, bo pewno nadal będą jakieś pizdowate szrajny i króciutkie świątynie nastawione na FIZYKE, a jedyne co w tej odsłonie po raz kolejny będzie naprawdę fajnego, to otwarty piękny urokliwy świt, w którym będzie można się zatracić buszując sobie po pagórkach. Całkowicie nową gra powiadasz, grę, która wygląda jak bardziej obszerne DLC - przemysł to jeszcze raz. Wątp, ja w nich wierzę, tak jak wierzyłem w BOTW, myślę że mapka w wielu miejscach będzie mocno zmieniona, wiem też, że TOTK może już nie dać tyle satysfakcji z odkrywania, jednak będą inne elementy jak swobodne spadanie, czy konstruowanie różnych rzeczy, które będą robiły, a o główne dungeony i świątynie to się nie martw, bo może i mapka będzie „tylko” zmieniona, ale co do reszty elementów to mieli tyle czasu, że na bank coś kozackiego wymyślili.
Opublikowano 14 lutego 20232 l No ok poczekamy zobaczymy co tam powklejają - mam głownie nadzieje na lochy z prawdziwego zdarzenia, a nie króciutkie miejscówki nastawione na zabawę FIZYKĄ.
Opublikowano 14 lutego 20232 l 11 minut temu, kazuyoshi napisał: No ok poczekamy zobaczymy co tam powklejają - mam głownie nadzieje na lochy z prawdziwego zdarzenia, a nie króciutkie miejscówki nastawione na zabawę FIZYKĄ. Przecież miałeś 4 główne dungeony + dodatkowy w DLC, nie były trudne, ale były bardzo pomysłowe i EPICKIE i pasowały to zamysłu BOTW. Spoiler Polewanie się wodą za pomocą trąby, żeby zmienić ruch zębatek w wielkim słoniu, albo ruszanie skrzydłami ptaka, żeby dostać się na lotni w inne miejsca, albo obracanie się jaszczurem, przez co zmieniał się układ pomieszczeń, czy to nie było pomysłowe, oryginalne i epickie? Dla mnie było. Dobrze, że zaryzykowali w każdym aspekcie, bo to zadziałało, a to co nie zadziałało to zmienią, bo już wiedzą, co i jak. Ja poproszę o lepszych szefów, na których trzeba znaleźć stylak. Edytowane 14 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 19 lutego 20232 l Chyba potwierdza się, że będzie można craftować bronie z części ciała przeciwników. Świetny design nowych i powracających postaci.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ten dizajn Linka, ten strój z maską. Tylko ta ruska flaga na warkoczyku...