Opublikowano 19 lutego 20232 l Gdzie są teraz ci co krzyczeli dlc? Ujawnić się i na kolanach przepraszać
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ten artbook prezentuje tak genialny design wszystkiego, że zakładam, że to kontrolowany leak... To może być gra o najlepszym artstyle w historii Nintendo.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ja zajrzalem i zaluje - jakie to bedzie potezne pierdolniecie. Powtorze sie, dostane na swoje urodziny
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ależ się cieszę, że odpaliłem dziś od nowa BotW Spokojnie czekam sobie na maj i GOTG
Opublikowano 19 lutego 20232 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Bardzo chce zajrzeć w ten spoiler ale nie spojrze chuy wam w dupe Te dwa screeny, które zobaczyłem są lepsze, niż ostatni trailer, pozdro.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Design niczym ze studia ghibli. Pieknie to wyglada. Niech jeszcze potwierdza obecnosc klasycznych labiryntow i mamy GOTY.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Będzie: Spoiler wingsuit i Spoiler piraci i Spoiler kolosy? Będzie miazga.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Oglądałem wczoraj wieczorem jakiś stream gdzie gość pokazywał ten cały art book - wygląda to grubo
Opublikowano 20 lutego 20232 l a-a-ale bedzie reskin przeciez Edytowane 7 lutego 20241 r przez Dahaka
Opublikowano 20 lutego 20232 l Jaram się gierką jakbym znowu miał te kilka - kilkanaście lat i pierwsze plejstejszyn + gameboya Jebane Ninny
Opublikowano 20 lutego 20232 l Najbardziej cieszy że będą unikalne lokacje (dungeony?) i nic z artów nie wygląda jak kalka shrinow
Opublikowano 20 lutego 20232 l Jak żyć 3 miesiące bez księżniczki Zeldy i oczywiście spotkało mnie fatum prawdziwego zagrajmera i w premierowy weekend najbardziej oczekiwanej przeze mnie gry od 5 lat musze jechać na 18ke kuzyna Nawet gorsza sytuacja niż wtedy gdy blantman musiał gdzieś jechać bo babcia zachorowała!
Opublikowano 20 lutego 20232 l Warto przejść zelda breath of the wild przed premierą? Czy to będzie za dużo.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Warto przejść zelda breath of the wild przed premierą? Czy to będzie za dużo. Oczywiście, że tak. Bierz i MP
Opublikowano 20 lutego 20232 l Osobiscie Zeldy jestem pewien, ze "dostarczy", takze preorder Kingdoma bralem w ciemno. Nie wierze, ze przez 5 lat developingu pozmieniali tylko troche stara mape. Ninny to nie Ubi. Nie odwalilyby takiego numeru. Pierwsze polrocze nalezy u mnie do Ninny. Na Xboxie ograny sztos w postaci Hifi Rush, a obecnie zostal do skonczenia Mario i kroliki Sparks, pozniej wjezdza Metroid Prime, z miesiac odpoczynku od giercowania i jedziemy z Zeldunia. 8bitdo wireless i dualsense juz zakupione.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 13 minut temu, Rtooj napisał: A co z moimi konikami w stodole? Bylo pokazanych pare kucy, takze bedom.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Jestem ciekaw czy serduszka będą od nowa do zbierania czy jakiś transfer sejwa wejdzie w grę... Switcha mam nowego i sejw od botw przepadł. Ale coś mi mówi że trzeba ograć znowu pierwsza część 80 dni ...
Opublikowano 20 lutego 20232 l Oczywiście że od nowa wszystko będzie, kto wie czy też nie te operowanie przedmiotami. Dostanie na dzień dobry jakiegoś strzała, ocknie się, i znowu latanie ze sztachetą. Albo demencja starcza jak u Kratosa.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Warto przejść zelda breath of the wild przed premierą? Czy to będzie za dużo. Ja się w końcu zebrałem jakiś czas temu i skończyłem BOTW w sobotę, bo nie chciałem grać w dwójkę mając ledwie rozgrzebaną jedynkę Powiem tak, jak już się minie ten etap początkowych kilkunastu godzin, gdzie zamiast zwiedzać przepiękny świat grindujemy świątynie, żeby mieć więcej staminy i serduszek, to gra mega rozwija skrzydła. A eksploracja Hyrule, to jest klasa sama w sobie. Od czasu Hollow Knight, nie miałem takiej fazy, żeby w każdej wolnej chwili sięgać po Switcha i grać w grę. W sumie nabiłem prawie 60h w dosyć krótkim czasie i muszę chwilę odsapnać Mógłbym jeszcze nabić ze 20h w BOTW, ale może lepiej będzie się "wygłodzić" przed kolejną częścią Edytowane 20 lutego 20232 l przez falcon87pl