GearsUp 128 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 A ja po prostu lubię pomagać tym wszystkim ludzikom zamieszkującym Hyrule a nagroda jest sprawą drugorzędną Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ja tam wole super misje poboczne zamiast super nagród. W totku nie ma żadnej z tych rzeczy hehe Ale side storiesy fajne. Np. Ta z hateno jest nagrodą samą w sobie i tyle mi wystarczy. Zdecydowanie wole znajdować nagrody godne uwagi w świecie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 To nie chodzi o to, żeby od razu dawali jakieś rzadkie gówno. Ale jak np. latamy dla baby w Gerudo City po różne artefakty, a ta daje nam po hydromelonie, to jednak . Jak wystarczy wyjść z miasta na pustynię i parę minut zbierzemy 20 hydromelonów. Mogłoby nam dać po jednym przedmiocie potrzebnym do ulepszenia jakiejś zbroi czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 To było goty ja miałem jeszcze lepiej bo połączyłem te wszystkie kulki w jedno i dałem jej naraz i za każdym razem odpalała się cutscenka 3 arbuzy nagrody, musiałem podnieść o centymetr kulki żeby znowu się załączyła i tak 7 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 A w dupe niech se wsadzi te melony. Wystarczyło, żeby dawała hajs i byłbym zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Hajsu w tej grze brakuje, to fakt. I strzał do łuku. A odnośnie nagród to pewnie chcieli uniknąć schematu, więc nigdy nie wiesz, co tak naprawdę otrzymasz, czy coś fajnego, czy gówno. Oczywiście, że samą w sobie nagrodą jest zajebisty sidequest, ale skoro jest trochę byle jakich to mogli ogarnąć lepsze nagrody. Też widzę coraz więcej wad, ale i tak do gry chce mi się wracać, co jest dla mnie fenomenem, bo nie cierpię sandboxów. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Wad jest fchuj, ale no nie zmienia to faktu że to nadal wyjebista gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Ludzie, właśnie się dowiedziałem, że w gierce jest licznik 100% Spoiler Ile uzbieraliśta? Aż mi się zachciało pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 432 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Wreszcie mam swój wymarzony strój. Welcome to Dark Souls: Rozbraja mnie animacja tej rączki xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 10 minut temu, Ken Adams napisał: Ludzie, właśnie się dowiedziałem, że w gierce jest licznik 100% Pokaż ukrytą zawartość Ile uzbieraliśta? Aż mi się zachciało pograć 70 z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 korok to 00.04 mapy tee hee Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Ja z korokami bardzo skromnie bo trochę ponad 200 ale tyle wystarcza do komfortowego granka. Największy zawód z tych które trzeba zaprowadzić do ziomka. Ten pierwszy z wyspy napawał optymizmem że będzie się trzeba troche postarać ale później przyszła weryfikacja rzeczywistości na starej mapce Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ja z korokami bardzo skromnie bo trochę ponad 200 ale tyle wystarcza do komfortowego granka. Największy zawód z tych które trzeba zaprowadzić do ziomka. Ten pierwszy z wyspy napawał optymizmem że będzie się trzeba troche postarać ale później przyszła weryfikacja rzeczywistości na starej mapce Ja przez całą grę jakoś 40 znalazłem... zarówno w BoTW, jak i tutaj te koroki uważam za zbędne i nudne, ale no trochę trzeba ich zebrać, żeby się miejsce w eq za szybko się nie kończyło. Szkoda, że nie zrobili tego systemu jakoś inaczej w tej części, tylko znowu kalka z jedynki, ale cóż. 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Hajsu w tej grze brakuje, to fakt. I strzał do łuku. A odnośnie nagród to pewnie chcieli uniknąć schematu, więc nigdy nie wiesz, co tak naprawdę otrzymasz, czy coś fajnego, czy gówno. Oczywiście, że samą w sobie nagrodą jest zajebisty sidequest, ale skoro jest trochę byle jakich to mogli ogarnąć lepsze nagrody. Też widzę coraz więcej wad, ale i tak do gry chce mi się wracać, co jest dla mnie fenomenem, bo nie cierpię sandboxów. Ja mało sidequestow robiłem, bo mi się odechciało, w pewnym momencie poleciałem już wątek główny, ale hajs zawsze robiłem na polowaniu na te Łosie i inne zwierzęta z północy. Lajtowo można było nafarmić szybciorem 1k golda w kilkanascie minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Jako znajdźka imo spoko. Są urocze i zawsze człowiek wie że chociaż go ten mały śmierdziel powita jak się wejdzie w jakiś pojebany zakamarek no ale nie powinna się na nich opierać tak ważna rzecz jak rozbudowa miejsca eq Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Ja przez całą grę jakoś 40 znalazłem... zarówno w BoTW, jak i tutaj te koroki uważam za zbędne i nudne, ale no trochę trzeba ich zebrać, żeby się miejsce w eq za szybko się nie kończyło. Szkoda, że nie zrobili tego systemu jakoś inaczej w tej części, tylko znowu kalka z jedynki, ale cóż. Ja mało sidequestow robiłem, bo mi się odechciało, w pewnym momencie poleciałem już wątek główny, ale hajs zawsze robiłem na polowaniu na te Łosie i inne zwierzęta z północy. Lajtowo można było nafarmić szybciorem 1k golda w kilkanascie minut. Sidequesty i Koroki robię po drodze. Na razie skupiłem się na wieżach i świątyniach, tak jak w BOTW. Co do farmienia to nie wiem, w BOTW z kamieni naciułałem ponad 100 koła, tyle mam jeszcze do wydania Ale w TOTK widzę, że tych kamieni wpada mniej, z tym że nie wszedłem jeszcze do jaskiń, bo straszycie, że można tam szybko wpier dostać, więc chcę się trochę wzmocnić serduszkami, do tej pory w staminę inwestowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Jak to nie wszedłeś do jaskiń xd? Wpierdol można dostać w podziemiach, a nie w jaskiniach, ale to tylko na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 15 minut temu, Dahaka napisał: Jak to nie wszedłeś do jaskiń xd? Wpierdol można dostać w podziemiach, a nie w jaskiniach, ale to tylko na początku. Sorki, miałem na myśli te kratery Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 17 godzin temu, Pupcio napisał: no ale nie powinna się na nich opierać tak ważna rzecz jak rozbudowa miejsca eq Może i niech tak już będzie jak jest ale nie w takiej skali że obecnie w BOTW potrzebuje prawie 60 na kolejny slot na miecze. <wredny> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Dla mnie chujowy pomysł, wolałbym dostawać za to jakieś itemki/stroje które dalej są na tyle fajne że warto je zbierać ale nie na tyle ważne że na początku jesteśmy praktycznie do tego zmuszani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Już nie przesadzajmy z tym zmuszaniem się, koroków jest najebane wszędzie gdziekolwiek byś nie poszedł, a wystarczy marne 20, żeby dodać aż 5 slotów na broń. Wystarczy się chwile poszwędać i szybciutko wpadnie. A te ostatnie 2-3 dostępny sloty to ex dla KOROKOWYCH WYJADACZY. Ogólnie nie widzę różnicy między szukaniem koroków a np. farmieniem rupii czy kamieni czy czegokolwiek za co można by eq rozszerzyć. Bardziej wkurwiające jest to, że tego śmiecia hetsu może być ciężko znaleźć @messer88 to już ostatni, po nim więcej slotów do kupienia nie ma, także imo zamyka się to w sensownym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Bodajże 441 Koroków jest potrzebnych w BOTW, żeby móc nosić wszystkiego na full: mieczy, tarcz i łuków i tyle minimum szanujący się gracz powinien znaleźć Edytowane 24 Czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Wystarczy z 200 żeby ulepszyć na max brońki, bo w łuki i tarcze to tam parę najtańszych slotów styknie. Ja po 250 już rzygałem tymi korokami, więc gdzieś w okolicach połowy mojej przygody (80h) olałem temat całkowicie, bo i potrzeby na więcej slotów nie było też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 No dla mnie ~150 to już wystarczająca ilość do komfortowego eq. ale tylko mi się wydaje czy w totku zwiększyli korokową płatność? bo dość szybko już sobie życzył brokuł po 40 nasion za ulepszenie, yebany złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Ja zebrałem około 250. Zbieram jeszcze kilka na jeden slot broni więcej, który kosztuje 45 koroków (mam ponad 30) i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi