KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Starczyło zmienić mapę albo animacje, nawet konie, muzyczkę w stables, cokolwiek, może dodać też 10h gameplayu ze skradaniem księżniczną Zeldą pod stołami :D. Można długo wymieniać. Nie da się tego opisać słowami jakim rozczarowaniem było Tears of Kingdom. Cytuj
GearsUp 179 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 56 minut temu, KrYcHu_89 napisał: tak się robi sequele Nie no Krychu jak można od 23 lat bić te same Beholdery. Opamiętali by się z tym 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Krychu odkrył Baldura i dnd w zeszłym roku to dla niego to nowość. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 3 minuty temu, devilbot napisał: Krychu odkrył Baldura i dnd w zeszłym roku to dla niego to nowość. Oho zaczyna się kolejny Zeldziasz, co nie uznaję wyższości różnych podmiotów nad ToTK. 3 godziny temu, Pupcio napisał: Zelda totk to najszybciej taniejąca gra w historii nintendo btw nie chce ktoś kupić? Ups, wyglada na to, że jednak kogoś ta odtwórcza gra wynudziła:(. Cytuj
Plackus 417 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Botw sprawia wrażenie produktu skrojonego na miarę, gdzie początkowy zamysł obcowania z dziczą i poznawania świata był sukcesywnie wpleciony we wspaniałe elementy gameplayowe i to czuć od samego początku przygody. W Totk czuć że po prostu dlc się rozrastało i napchali dużo nowych pierdół i elementów które już niekoniecznie zawsze pasowały Troszkę wyszła taka papka/kupa/fajna gra 3 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja (edytowane) Kilka godzin szukałem wejścia do kryjówki Master Kohga w podziemiach. Spoiler Doszedłem do tego przewróconego posągu przed ścianą. Czytam, że jakiś chasm jest centralnie nad nią, ale żadnej dziury nie mogłem znaleźć - niczego nie było na mapie. Łaziłem pod podziemiach jak głupi wokół tej kryjówki szukając wejścia. Budowałem balon by badać górne półki czy przypadkiem tam nie było wejścia i oświetliłem wszystko wokół. Dopiero później zbudowałem tratwę i zacząłem pływać po tym jęziorze już na zewnątrz i znalazłem to wejście… I właśnie dlatego ta gra jest tak genialna. Przeżyłem małą przygodę w grze. Eksplorowałem i szukałem na własną rękę. Żadnych strzałek, skanerów i znaczników pokazujących drogę. Edytowane 22 maja przez Lukas_AT Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Ja wróciłem i jak to się ideolo nadaje na szybkie rundki. Nawet zrobiłęm Wind Shrine. Bardzo fajny i bossik też spoko. Plus zdobyłem w końcu Autobuilda - oby to jakoś zabawę z budowaniem usprawniło, bo na razie to jakieś dziwne. Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja To uczucie kiedy MUSISZ wybrac czy jestes breathowcem czy tearsowcem Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Po paru miesiącach wróciłem do gry by ją skończyć, i ponownie zamiast iść do kolejnych 3 plemion, latam szukać świątyń, sekretów, ubrań, koroków, w niebie, w piekle i na ziemi. I ciągle z tym jednym towarzyszem wodnistym który tylko denerwuje jak chce się coś podnieść. Mapka w podziemiach prawie cała odkryta, i za każdym posiedzeniem wyrzuty sumienia, po kiego diabła biegałem po tej szarej obrzydliwej planszy, lustra w domu dawno odwrócone. Ta gra ma tyle wkurzających wad, ale jakoś nie potrafią przyćmić jej wspaniałości. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To normale ze nie moge przywolac Plotki po uzyciu szybkiej podrozy? Moze robie cos zle? Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nie robisz nic źle po teleporcie nie masz konia. W tej grze się ich nie używa 1 Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Widac zle gram w ta gre. W sumie to zadna nowosc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi