Ukukuki 6 934 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Gierka zajmuje dużo miejsca i już Biggest Nintendo Game Ever. News jak z PPE Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Jest na Switch? Nie wiedziałem... Może przeczytaj jeszcze raz co wrzucił Rozi W ogóle to tasowanie się wagą gierki xdd Cytuj
Homelander 2 066 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Ciekawe czy wrzucą na carta 16gb i trzeba będzie dossać, czy dadzą na 32gb. Byłoby śmiesznie gdyby to była pierwsza opcja Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Większa karta bankowo, stąd pewnie między innymi ta cena. Nigdy jeszcze Nintendo nie dało niepełnej gry na cardridge Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Nie muszą. Sami je produkują, gdzie np Capcom czy Square musi zapłacić im wyższą kwotę w zależności od pojemności. Gdyby sami ojcowie pożydzili na graczach to byłby cios poniżej pasa. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 9 godzin temu, Homelander napisał: Ciekawe czy wrzucą na carta 16gb i trzeba będzie dossać, czy dadzą na 32gb. Byłoby śmiesznie gdyby to była pierwsza opcja Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 Mogliby jeszcze TP i WW dorzucić, tyle miejsca się zmarnuje Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Mogliby jeszcze TP i WW dorzucić, tyle miejsca się zmarnuje No właśnie miałem o tym pisać :D. Mogliby coś dorzucić na kadridża :). 10 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Może przeczytaj jeszcze raz co wrzucił Rozi W ogóle to tasowanie się wagą gierki xdd Tak sobie przecież żartowaliśmy :P. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Mogliby jeszcze TP i WW dorzucić, tyle miejsca się zmarnuje Bez podwyżki ceny? Z pocałowaniem ręki. Chyba i tak musieliby przystosować te porty z WiiU na Switcha bo WW chyba wykorzystywał drugi ekran? Cytuj
Czoperrr 5 076 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 Że niby 500zł to dobra cena? Za steelbook i przypinki? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 Za jakość się płaci (i magię) Cytuj
GearsUp 163 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 6 minut temu, Czoperrr napisał: Że niby 500zł to dobra cena? Za steelbook i przypinki? Artbook celowo pominięty? Ten z kolekcjonerki Link's Awakening jest przepiękny. Mam tylko nadzieję, że tu będzie tak samo (twarda oprawa) i nie rzucą na EU w miękkiej. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 Mówicie o podwyżkach cenowych, a ja widzę wersję podstawową w pudle za 269? To gdzie ta podwyżka? BoTW też chyba tyle kosztowała i kosztuje dalej. U nas jakaś promo na pudełka czy jak od Nintendo? Cytuj
Homelander 2 066 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 50 minutes ago, Dr.Czekolada said: Bez podwyżki ceny? Z pocałowaniem ręki. Chyba i tak musieliby przystosować te porty z WiiU na Switcha bo WW chyba wykorzystywał drugi ekran? I w WW HD i w TP HD można było grać normalnie pro controllerem bez korzystania z padletu Cytuj
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 Ciekawe czy będzie to w Zelda z fajnymi bossami, przedmiotami i dungeonami, czy znowu BotW. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 1 minutę temu, roivas napisał: Ciekawe czy będzie to w Zelda z fajnymi bossami, przedmiotami i dungeonami, czy znowu BotW. Pewnie dojdą koleje runy, może znowu 4, w bossów wierzę, że będą lepsi, a dungeony? Nie wiem, co oni znowu wymyślą, ale wątpię w klasyczne dungeony jak w starych Zeldach. Raczej będzie coś oryginalnego, tym razem w liczbie większej, niż 4, obstawiam mniejsze dungeony w liczbie, pomiędzy 8-12 i coś na wzór świątyń jak w BOTW. Cytuj
Pupcio 18 388 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 Dać świątynie z prawdziwego zdarzenia. Zrobić więcej sidequestów jak ten w budowanie wioski a nie zbieranie robaków i więcej zbliżeń na sraciatelle zeldy i mamyy goty 2023 Cytuj
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: Pewnie dojdą koleje runy, może znowu 4, w bossów wierzę, że będą lepsi, a dungeony? Nie wiem, co oni znowu wymyślą, ale wątpię w klasyczne dungeony jak w starych Zeldach. Raczej będzie coś oryginalnego, tym razem w liczbie większej, niż 4, obstawiam mniejsze dungeony w liczbie, pomiędzy 8-12 i coś na wzór świątyń jak w BOTW. Już to kilka razy mówiłem i każdy na mnie psy wieszał, ale w BotW zabrakło mi wszystkiego za co lubię Zeldę. Dlatego jestem ciekawy czy to będzie zwyczajna kontynuacja czy naprawia kilka błędów. Bo niszczenie się broni jest mechaniką dyskusyjną, ale powtarzalność przeciwników i miejscówek i ich średni charakter to raczej fakt dla tych co ochłonęli od 2017 roku. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 (edytowane) 8 minut temu, roivas napisał: Już to kilka razy mówiłem i każdy na mnie psy wieszał, ale w BotW zabrakło mi wszystkiego za co lubię Zeldę. Dlatego jestem ciekawy czy to będzie zwyczajna kontynuacja czy naprawia kilka błędów. Bo niszczenie się broni jest mechaniką dyskusyjną, ale powtarzalność przeciwników i miejscówek i ich średni charakter to raczej fakt dla tych co ochłonęli od 2017 roku. Zgadza się, jest co poprawiać, ale to co zaoferowała wystarczyło, żeby przyćmić niektóre wady. I tak bez większości nudnych sidequestów było granka co nie miara, a ten z wioską był kozak, DLC2 też fajne. Jeśli oni to wszystko poprawią, co ludziom nie pasowało to będzie sztos. Liczę też na wolniejsze niszczenie się broni, automatyczne przełączanie się i jakiegoś kowala, który za opłatą będzie reperował oręż. Mają fundament do tego, żeby przebić BOTW. I mieli ponad 5 lat, czy coś może pójść nie tak? Edytowane 3 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 Ja już nie raz pisałem ,że BOTW wiele wspólnego z Zeldą nie ma i dlatego mi tak ta gierka siadła. Mogli zrobić z tego nową markę 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 C0rva a ja dalej jedynki nie skończyłem Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Ale mnie boli dupsko ze słicze dalej takie drogie bo bym sobie pograł na oledziku pod kołderką...ale biedak mode on Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi