aph 155 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 W dniu 17.03.2023 o 20:00, Homelander napisał: Mi jedyne co się w Horizon podoba to właśnie grafika, design i ogólne przedstawienie świata. I to jedyny powód dla którego myślę czy gry nie dokończyć i nie zabrać się za dwójkę właśnie Polecam, dwójka jest lepsza pod każdym względem, graficznie i designersko też. Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 24 minutes ago, aph said: Polecam, dwójka jest lepsza pod każdym względem, graficznie i designersko też. No tak ale czy jest sens się zabierać jak nie skończyłem jedynki. W sensie ciekawi mnie jak to wszystko się stało, tylko nie mam siły przebijać się przez grę żeby się dowiedzieć Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 1 minutę temu, Homelander napisał: No tak ale czy jest sens się zabierać jak nie skończyłem jedynki. W sensie ciekawi mnie jak to wszystko się stało, tylko nie mam siły przebijać się przez grę żeby się dowiedzieć Na to pytanie sam musisz sobie odpowiedzieć, na pewno nie ma powrotu do jedynki po ograniu dwójki. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Ja odbiłem się od jedynki po kilku godzinach gry, a dwójkę zaliczyłem. Radziłbym jednak zrobić to przed Zelda ToTK, bo do jedynki podchodziłem po przejściu BoTW i gra dużo na tym traciła. Pewnie podobnie będzie z sequelami obu serii. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Radzę ograć wszystkie sandboxy w backlogu przed premierą TOTK, bo po 12 maja już nigdy nic nie będzie takie same. 4 3 Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 3 hours ago, funditto said: Ja odbiłem się od jedynki po kilku godzinach gry, a dwójkę zaliczyłem. Radziłbym jednak zrobić to przed Zelda ToTK, bo do jedynki podchodziłem po przejściu BoTW i gra dużo na tym traciła. Pewnie podobnie będzie z sequelami obu serii. Akurat teraz wkręciłem się w Age of Empires 2, które przegryzam sobie Gearsami, więc Horizon odpada póki co Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 https://www.nintendolife.com/news/2023/03/eiji-aonuma-on-zelda-tears-of-the-kingdom-expect-new-gameplay-that-will-change-the-game-world <3 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 12 maja Zelda zatrzęsie światem jak największy wąs, najładniejszą pizdom. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 https://earlygame.com/gaming/zelda-tears-of-the-kingdom-nintendo-direct-leaked-for-next-month Ponoć 12 kwietnia ma być direct poświęcony grze, co jest dość wiarygodne, bo zwykle direct poświęcony danej grze był około miesiąca przed premierą. Cytuj
Plackus 411 Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 Też widziałem kilka dni temu wzmiankę o tym na youtubie Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Nie oglądam. Po co. I tak day1 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Zeldowy Switch OLED i ciekawe co jeszcze Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 31 minut temu, GearsUp napisał: Zeldowy Switch OLED i ciekawe co jeszcze No piszą przecież że 10min czystego gameplayu Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Daffy napisał: No piszą przecież że 10min czystego gameplayu No tak ale ja szukam innych smaczków Pro Controller w tym motywie też by się przydał Edytowane 27 marca 2023 przez GearsUp Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Homelander napisał: Nie oglądam. Po co. I tak day1 Ja oglądam bo pewnie nie wytrzymam, a z relacji forumkowej chyua się dowiem. Zdrowy jutro odyebie w kosmos, pewnie zapanuje tydzień wyznawców Yehowy, z drugiej strony klan klalnow pewnie zleci się tu na bekę i egzorcyzmy na każdym który będzie mieć czelność napisać że ten gameplay mu się podoba Edytowane 27 marca 2023 przez Daffy 3 1 4 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Mam ważny wyjazd 10 maja, więc będę ogrywał z tygodniowym opóźnieniem 2 1 1 Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 20 minutes ago, zdrowywariat said: Mam ważny wyjazd 10 maja, więc będę ogrywał z tygodniowym opóźnieniem Czy mi się wydaje, czy Switch jest stworzony do wyjazdów? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 (edytowane) 11 minut temu, Homelander napisał: Czy mi się wydaje, czy Switch jest stworzony do wyjazdów? No tak, ale lecę na kilka dni, będę w dwóch miejscach, w górach i mieście rodzinnym, mam dużą rodzinę, muszę odwiedzić kilku kuzynów i kilka kuzynek, a do tego chrześnicę, chrześniaka, kilku przyjaciół w mieście rodzinnym i dzieci od zmarłego przyjaciela, nie będę miał czasu na granie, bo ja jak to ja muszę ze wszystkimi się spotkać, choć na 2h. Może coś tam pyknę, ale to nie będzie to samo co 3 dni wolnego i bunkier Edytowane 27 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 2 minutes ago, zdrowywariat said: No tak, ale lecę na kilka dni, będę w dwóch miejscach, w górach i mieście rodzinnym, mam dużą rodzinę, muszę odwiedzić kilku kuzynów i kilka kuzynek, a do tego chrześnicę, chrześniaka, kilku przyjaciół w mieście rodzinnym i dzieci od zmarłego przyjaciela, nie będę miał czasu na granie, bo ja jak to ja muszę ze wszystkimi się spotkać, choć na 2h. Może coś tam pyknę, ale to nie będzie to samo co 3 dni wolnego i bunkier No to chujowe planowanie i tyle. Wiedziałeś kiedy wychodzi od miesięcy. Nawet mi Cię nie żal Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Teraz, Homelander napisał: No to chujowe planowanie i tyle. Wiedziałeś kiedy wychodzi od miesięcy. Nawet mi Cię nie żal Ktoś mnie poprosił godzinę temu o przysługę, dobry przyjaciel, nie odmówię, jak i on nigdy mi nie odmówił Ale nic się nie bójcie jeszcze będziecie mieli mnie dość, może nawet już jutro Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Just now, zdrowywariat said: Ktoś mnie poprosił godzinę temu o przysługę, dobry przyjaciel, nie odmówię, jak i on nigdy mi nie odmówił Ale nic się nie bójcie jeszcze będziecie mieli mnie dość, może nawet już jutro Będziemy? This train is long gone Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 25 minut temu, Homelander napisał: Będziemy? This train is long gone Właśnie ruszyła: „Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa: Tłusta oliwa. Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie, A jeszcze palacz węgiel w nią sypie.” - Tuwim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi