Lukas_AT 1 186 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie, A jeszcze palacz węgiel w nią sypie.” To odnośnie Switcha podczas grania w nową Zeldę? Edytowane 27 marca 2023 przez Lukas_AT Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 6 godzin temu, Lukas_AT napisał: To odnośnie Switcha podczas grania w nową Zeldę? Hype train tak rusza u mnie i nie ma hamulców Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Jak nie ma hamulców to zawsze są pasy. 1 4 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Tu chyba tylko kaftan pomoze Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: Tu chyba tylko kaftan pomoze Myślę nad nowym nickiem, właśnie nad kaftanem, albo długimrękawem Cytuj
Krzysztof93 1 264 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Też będę grał w nowego Zelda w maju ale trochę szkoda, że nie będzie forumkowej wymiany wrażeń w temacie bo trochę wstyd się teraz tutaj pokazywać kiedy temat przejęły dziwne istoty, monstra, chorzy psychicznie, sekta i digimony Bawcie się dobrze wariaty Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 19 minut temu, Krzysztof93 napisał: nie będzie forumkowej wymiany wrażeń w temacie bo trochę wstyd się teraz tutaj pokazywać kiedy temat przejęły dziwne istoty, monstra, chorzy psychicznie, sekta i digimony Z tego powodu nie będę opisywać swoich wrażeń z granka w tym temacie, celem normalnej dyskusji zapraszam na discorda Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 a może po prostu zignorujcie tego zdrowego debila i nie zachowujcie się jak dzieci reagując na każdy jego wysryw? takie typy jak są ignorowane, to w końcu odpuszczą 3 Cytuj
drozdu7 2 733 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Zdrowy pewnie już od rana z trzy razy bysiora tarmosił żeby na pokazie za szybko nie szczelić 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Nie powiem, analiza klatki po klatce i zachwyt, że w końcu w 2023 można poruszać się w trójwymiarze to już swoisty folklor tego tematu. Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Potem będą się błąkać 500h robiąc nudne questy żeby dostać broszkę na tunikę która doda 3 serca- Dzizas, co za przygoda Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 No, ale tutaj jest prawdziwe poruszanie w 3d, a nie przeprogramowane jak u konkurencji. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 (edytowane) Co tu tak busy? Jeszcze nawet direct się nie zaczął. The Legend of Zelda: Duch przygody 2 znowu wyznaczy nowe standardy, gdy konkurencja nawet nie zbliżyła się do TLOZ: Duch przygody 1, a minielo 6 lat! Edytowane 28 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Jest jakiś heroizm w tym waszym yebaniu BOTW. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 2 minuty temu, Bigby napisał: Jest jakiś heroizm w tym waszym yebaniu BOTW. Mówią, że mam nierówno pod kopułą, ale oni też, różnica jest tylko taka, że ja o tym wiem, a im się wydaje, że jest wszystko ok xD Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Dla mnie śmieszne jest udzielanie w temacie dotyczącym gry, która kogoś ewidentnie nie interesuje. No ale może i taki sposób spędzania wolnego czasu jest ciekawy dla niektórych. Cytuj
Krzysztof93 1 264 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 mnie interesuje ta gra no chyba, że wejdę w ten temat... zainteresowanie grą spada, chęć życia maleje, ogólnie czuje się nieswojo ogólnie to najlepiej będzie jak będziemy grać i milczeć to tutaj zdrowy będzie dyskutował sam ze swoją ósmą osobowością 3 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Normalnie dyskutuję z normalnymi ludźmi, wyjaśniam tylko klaunów, którzy nie mają co robić z wolnym czasem, więc przybywają do tego wątku pohejtować, takie czasy. 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: wyjaśniam tylko klaunów Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 (edytowane) Panowie powoli, bo nie mam już reakcji, jak zwykle dowozicie: A jeśli chodzi o grę roku 2023 to już została wybrana w 2019, choć nawet jeszcze nie wyszła Edytowane 28 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Sytuacja jest zawsze taka sama - różni ludzie mają różne preferencje, ale zdrowy z gorliwością religijnego fanatyka zawsze będzie stawiał ponad nie Zeldę, bo tam można wspinać się po ścianach co dopiero czyni grę świetną. Niezależnie czy mówimy o ścigałkach, grach taktycznych, jRPGach, FPSach czy platformówkach? „Strzałą nie można strącać liści z drzewa? No sorry, ale nie możemy mówić tutaj o GOTY.” Pupcio też usilnie robi grunt pod zastąpienie zdrowego po następnym banie. W sumie zauważcie, że jedyne odpowiedzi nasączone złością idą w stronę młodego albo zdrowego, cała reszta otrzymuje raczej stonowane odpowiedzi godne dojrzałego rozmówcy, bo człowiek wie, że taka właśnie osoba odczyta ten post. W przypadku pupcia i zdrowego taka forma zwyczajnie przejdzie. Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Mesjasz nadchodzi. Jednak Goty to będzie i tak SP2. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Sytuacja jest zawsze taka sama - różni ludzie mają różne preferencje, ale zdrowy z gorliwością religijnego fanatyka zawsze będzie stawiał ponad nie Zeldę, bo tam można wspinać się po ścianach co dopiero czyni grę świetną. Niezależnie czy mówimy o ścigałkach, grach taktycznych, jRPGach, FPSach czy platformówkach? „Strzałą nie można strącać liści z drzewa? No sorry, ale nie możemy mówić tutaj o GOTY.” Pupcio też usilnie robi grunt pod zastąpienie zdrowego po następnym banie. W sumie zauważcie, że jedyne odpowiedzi nasączone złością idą w stronę młodego albo zdrowego, cała reszta otrzymuje raczej stonowane odpowiedzi godne dojrzałego rozmówcy, bo człowiek wie, że taka właśnie osoba odczyta ten post. W przypadku pupcia i zdrowego taka forma zwyczajnie przejdzie. To samo mogę powiedzieć o Tobie, czy tjerym, w drugą stronę. To po pierwsze, a po drugie, czy widziałeś mnie, gdzieś w wątku gier, których nie lubię, żebym tam przeprowadzał krucjatę, że gra chujowa i się nie znacie? Szkoda mi czasu na hejt, gdy mogę go poświęcić na jaranko. To jest moje hobby, moja pasja, część mojego życia, a że jestem bardzo wybredny to cieszę się jak małe dziecko na lizaka, gdy wpada taka perełka Cytuj
Krzysztof93 1 264 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Nie obchodzi mnie dyskusja z nim tylko jak czytam te cytaty z Tuwima, obrazki z Twardowskim, pierdololo o kuzynkach,wyjazdach, zjazdach, treningach i lataniu na wingsuicie to się odechciewa forumka. Dyskutować i tak przecież nie ma sensu, śmiać się z niego też nie ma sensu. Niby pisze pozytywnie o grze a jeszcze nie było premiery a ja już mam tej gry dosyć 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi