Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graficznie wygląda jak botw czyli dalej bardzo spoko ale dropy na tych filmikach są spore. Może spatchuja bo oryginał też na premierę cioł, a po kilku patchach jest rocksolid 30fps za wyjątkiem lasu korokow.

Ehhh mogli by już dać tego mocniejszego switcha

Opublikowano

Ja pierdole przecież ta gra chodzi w 20fpsach w trakcie walki :kekw: niech ten yebany switch już zdechnie bo nie mogę patrzeć jak dobre gry przez niego cierpią

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano
4 minuty temu, Daffy napisał:

Graficznie wygląda jak botw czyli dalej bardzo spoko ale dropy na tych filmikach są spore. Może spatchuja bo oryginał też na premierę cioł, a po kilku patchach jest rocksolid 30fps za wyjątkiem lasu korokow.

Hej, ale BOTW to była pierwsza gra na switcha, dodatkowo cross-gen. Ta część powinna wyglądać lepiej, chodzić lepiej. Graficznie nic się nie zmieniło, trudno, dla mnie osobiście BOTW jest piękna nawet na dużym TV, ale ma to chodzić.

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Odnośnie framerate'u:

The Nintendo b-roll (which I use a little of) seems a bit off in terms of framerate. It runs well.

Ale przecież ci co grali sami na framerate narzekają, to nie wina filmiku 

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Ja pierdole przecież ta gra chodzi w 20fpsach w trakcie walki :kekw: niech ten yebany switch już zdechnie bo nie mogę patrzeć jak dobre gry przez niego cierpią

Czego się spodziewałeś? Stabilnych 30fps?

Opublikowano

No ja już widziałem ze 4 opinie, że jest spoko:

Opublikowano (edytowane)

No właśnie IGN i ten koleś mówi, że wszystko chodzi dobrze tylko ten filmik tak mu wyszedł.

Kto konkretnie narzeka na fpsy? (poza klaunami forumowymi)

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

Czego się spodziewałeś? Stabilnych 30fps?

Tak. To chyba małe wymagania do identycznie wyglądającego sequela 6 lat po jedynce :wujaszek:

• beka z typa 2
Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

a jeśli to opinie pisane przez samych zdrowych wariatów? :) 

No może, ale myślę że 15 FPS każdy by zauważył i narzekał.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Luzik, Zagrajnik już przygotowuje recenzje gdzie mówi, że może i Zelda śmiga w 15 klatkach, ale to w sumie spoko, bo on lubi w nią grać i jest magia. :kekw: 

Lepiej w 15 niż w 0 :kekw:

Opublikowano

Draw distance jest epicki to fakt, myślałem że na tych wyspach wywalą mgłę pod nimi, a tu widoki na cały świat. Dlatego akurat nie mam pretensji że wygląda to identyko jak botw

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

Obstawiam zapowiedź za pół roku i wydanie w premierę wersji HD w 60 klatkach.

Tak będzie.

Opublikowano

ale teraz jeśli dobrze kumam będzie się wyświetlało takie menu przy gotowaniu jak już coś raz ugotujemy. Może kogoś bawiło siedzenie w składnikach i zapisywanie w zeszycie co jakie połączenia dają no ale ja gotowałem same duriany całą gre :doom:

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Obstawiam zapowiedź za pół roku i wydanie w premierę wersji HD w 60 klatkach.

Tak będzie.

Ja też obstawiałem, że pod koniec roku nowy Switch :lapka: Takie dziwne przeczucie mam

• Haha 1