Plackus 409 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 5 godzin temu, McDrive napisał: Nie mogę patrzeć na te wszystkie gadające głowy na filmikach także mam pytanie, czy fizyka i elementy takie jak gotowanie pozostają w grze i nic nie zostało zubożone? Wszystko pozostaje i fizyka i gotowanie . Nie zubożone a podrasowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 Też bym chciał 100 świątyń albo! 800, h*j tam po co się rozdrabniać są pewne rzeczy w grach, wyjątkowe W BotW taką rzeczą był odgłos sonara w pobliżu świątyni i cały proces związany z odnajdywaniem jej i rozwiązywaniem zagadki to plus niewidzialna muzyka i po prostu zwiedzanie świata ot tak o żeby gdzieś wejść i zobaczyć reszta tam h*j a no i Sidon, musi być Sidon jak najmniej robotów z laserami w oku co zabijają jednym strzałem też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 Najważniejsze żeby powrócił Tingle, brak Tingle'a = ocena gry 15 FPS-ów w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 Bez grania w 1 cześć, a raczej odbiłem się po kilku godzinach ma sens zaczynać na nowo 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 A skąd ma to ktokolwiek wiedzieć? Gra jeszcze nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 2 godziny temu, madhunt3r napisał: Bez grania w 1 cześć, a raczej odbiłem się po kilku godzinach ma sens zaczynać na nowo 2? Raczej bez problemu możesz zaczynać od TOTK, nawet lepiej bo mapa w większości bedzie ta sama + nowosci wiec będziesz miał większy fun z eksploracji. To niby kontynuacja, ale fabularnie BOTW nie było jakoś wybitnie rozbudowane więc równie dobrze możesz watki fabularne sobie obejrzeć na YT, choć i to raczej nie będzie konieczne. Dla fanów Zeldy bedzie sporo smaczków, ale jak ktoś nie grał w poprzednie części to sama znajomość BOTW nic tu nie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 409 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 9 godzin temu, madhunt3r napisał: Bez grania w 1 cześć, a raczej odbiłem się po kilku godzinach ma sens zaczynać na nowo 2? Skoro odbiłeś się od jedynki to chyba bez sensu grać w dwójkę . Raczej też się odbijesz, bo to bardzo podobna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 12 godzin temu, madhunt3r napisał: Bez grania w 1 cześć, a raczej odbiłem się po kilku godzinach ma sens zaczynać na nowo 2? Z jakiegoś konkretnego powodu się odbiłeś? Formuła dwójki będzie dokładnie taka sama. Gameplay się nie zmieni, dojdą tylko nowe mechaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Podobna gra wyciekła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Potwierdzam że iso już śmiga po necie więc Panowie uważajcie co klikacie w necie, będzie gęsto w spoilery niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 może jak zobaczę te wycieki to się zajaram tym dlc chociaż trochę bo po trailerach to meh Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Na kicku już ludzie odpalili streamy. Dodatkowo wyciągnięto pliki z iso i mamy potwierdzone i shrine’y (duh) i dungeony w liczbie Spoiler 5 obejrzałem intro - jest jeszcze lepsze niż w BOTW Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 No cóż, omijam ten i wszelkie podobne tematy szerokim łukiem od tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Przepraszam panowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 będziesz naszym ravenem z GTA V i teddym z GoW? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Większego wycieku nie było chyba od HL2. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 No ja też trochę pograłem i pomimo tego,że grafiki tam za bardzo nie ma, gra działa średnio z lockiem na 20 albo 30 fps, tak od tytułu standardowo oderwać się nie można. Dopiero 2 świątynie za mną, a ja mam wrażenie że twórcy poszli o krok na przód jeżeli chodzi o kreatywność i pomysły. Niby proste mechaniki, wydaje się, że pare rzeczy dodane, a pewnie przez najbliższe miesiące ludzie będą odkrywać możliwości jakie daje rozgrywka. Zdecydowanie jest na co czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Czytam właśnie, że potwierdziło się o obszarze Spoiler Pod mapką, faktycznie jest pjerdolny Underground nazwany w gierce The Depths Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Ale kusicie diabły. Chyba trzeba będzie odkurzyć szablę i opaskę na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 2 godziny temu, Daffy napisał: Czytam właśnie, że potwierdziło się o obszarze Pokaż ukrytą zawartość Pod mapką, faktycznie jest pjerdolny Underground nazwany w gierce The Depths Blighttown w Zeldzie? To jednak wezmę na premierę xD. Przydatny wyciek. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Ależ to śmiga. Jest już patch 60fps Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 2 godziny temu, Daffy napisał: Czytam właśnie, że potwierdziło się o obszarze Pokaż ukrytą zawartość Pod mapką, faktycznie jest pjerdolny Underground nazwany w gierce The Depths Spoiler Czyli dostaniemy 3 mapki, jedną wysp w powietrzu, którą widać na previews, drugą podziemi i trzecią „starą” na lądzie z jakimiś zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Latają takie spoilery że nie wytrzymam. Czy może forumek wie jak to działa na emulatorze? Dla kolegi pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Zamknąć temat do 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 31 minut temu, devilbot napisał: Ależ to śmiga. Jest już patch 60fps W sensie na switcha czy PC? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi