tjery 1 138 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 2 godziny temu, maniekboy napisał: to zagrajczyki, a nie zagrajmerzy. zamiast chłonąć dusze gry, to nerwowo zerkaja na licznik klatek. Takie osoby nigdy nie beda czerpac radosci z przygody. Tak jak jeszcze można napisać, że grafika czy lepsza czy gorsza radości z gry nie odbiera, tak już płynna animacja na jakimś ludzkim poziomie ma bardzo duży wpływ na odczucia płynące z gameplayu, więc raczej ciężko nazwać ludzi, którzy oczekują po grze w 2023 roku płynnych 30 fps nerwowo zerkającymi na licznik klatek, bo tego raczej można wymagać. Tak, tak, wiem, że kiedyś grało się w 20 kilku i było super i każdy miał to w dupie, ale kiedyś było kiedyś, a dziś jest dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Spoiler https://drive.google.com/file/d/102-blCUuWIhyImnUbbldtA8GdWuvB7Lu/edit prawilne dungeony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Pokaż ukrytą zawartość https://drive.google.com/file/d/102-blCUuWIhyImnUbbldtA8GdWuvB7Lu/edit prawilne dungeony Spoiler To są nowe shriny, zajebiście zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 3 minuty temu, bartiz napisał: Pokaż ukrytą zawartość To są nowe shriny, zajebiście zrobili Fajnie fajnie, contentu tutaj będzie duuużo. Wszystkie wątpliwości rozwiane, leci jednak preorder, będzie grane na urlopie na Switchu Lite przy maltańskim basenie :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) Ależ korci wziąć switcha jak to oglądam. Ale z drugiej strony wydać 1500 złotych na konsole na której ogram 3 gry a potem rzucę ją w kąt to trochę słaby biznes. Ale jednak oglądając filmiki z tej zeldy czy smo swędzi aż ręka. Ciężkie te życie gracza. Edytowane 2 Maja 2023 przez KamilM Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 12 minut temu, tjery napisał: Tak jak jeszcze można napisać, że grafika czy lepsza czy gorsza radości z gry nie odbiera, tak już płynna animacja na jakimś ludzkim poziomie ma bardzo duży wpływ na odczucia płynące z gameplayu, więc raczej ciężko nazwać ludzi, którzy oczekują po grze w 2023 roku płynnych 30 fps nerwowo zerkającymi na licznik klatek, bo tego raczej można wymagać. Tak, tak, wiem, że kiedyś grało się w 20 kilku i było super i każdy miał to w dupie, ale kiedyś było kiedyś, a dziś jest dziś. dzis mamy płatki sniegu, ktore bombarduja ocenami 1, jak nie ma 60kl w grze i 4K 4 minuty temu, KamilM napisał: Ależ korci wziąć switcha jak to oglądam. Ale z drugiej strony wydać 1500 złotych na konsole na której ogram 3 gry a potem rzucę ją w kąt to trochę słaby biznes. Ale jednak oglądając filmiki z tej zeldy czy smo swędzi aż ręka. Ciężkie te życie gracza. moja rada - kup tanio uzywke na OLX - Kup zelde -ograj zelde -sprzedaj zelde i konsole na zero lub z mała strata (moze konsole jak mega tanio wyrwiesz, to pogonisz drozej, a gre -30-40zł) i alegancja francja dawidy bankowe Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 9 minut temu, maniekboy napisał: dzis mamy płatki sniegu, ktore bombarduja ocenami 1, jak nie ma 60kl w grze i 4K moja rada - kup tanio uzywke na OLX - Kup zelde -ograj zelde -sprzedaj zelde i konsole na zero lub z mała strata (moze konsole jak mega tanio wyrwiesz, to pogonisz drozej, a gre -30-40zł) i alegancja francja dawidy bankowe No właśnie przeglądam olx, tylko nie wiem czy zwykłego switcha czy może tego lite, bo te chodzą jeszcze taniej. Oprócz nowej zelduni jeszcze interesuje mnie SMO i BotW Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Jako świeży posiadacz switcha powiem Ci bierz skoro się zastanawiasz i chodzi po głowie, jak będziesz grał w hand held to oczywiście oleda. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 5 minut temu, KamilM napisał: No właśnie przeglądam olx, tylko nie wiem czy zwykłego switcha czy może tego lite, bo te chodzą jeszcze taniej. Oprócz nowej zelduni jeszcze interesuje mnie SMO i BotW Skoro BOTW nieograne jeszcze to przed TOTK wypadałoby od tego zacząć. Po zakupie znajdziesz więcej gier godnych uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 2 godziny temu, KamilM napisał: No właśnie przeglądam olx, tylko nie wiem czy zwykłego switcha czy może tego lite, bo te chodzą jeszcze taniej. Oprócz nowej zelduni jeszcze interesuje mnie SMO i BotW Lec z klasycznym. V2 za 800-900zl kupisz, a na TV spoko jest ograc zelde Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 133 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @KrYcHu_89 ktoś ci płaci za to spoilowanie czy tak po prostu z czystej złośliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 2 godziny temu, tjery napisał: Tak jak jeszcze można napisać, że grafika czy lepsza czy gorsza radości z gry nie odbiera, tak już płynna animacja na jakimś ludzkim poziomie ma bardzo duży wpływ na odczucia płynące z gameplayu, więc raczej ciężko nazwać ludzi, którzy oczekują po grze w 2023 roku płynnych 30 fps nerwowo zerkającymi na licznik klatek, bo tego raczej można wymagać. Tak, tak, wiem, że kiedyś grało się w 20 kilku i było super i każdy miał to w dupie, ale kiedyś było kiedyś, a dziś jest dziś. No nowa zelda na konsoli w wielu miejscach ma lock na 20 fpsow. Swoją drogą to jest niesamowite, że gra wypłynęła tyle dni przed premierą, a moderom PC zajęło raptem parę godzin, by zaktualizować silnik do 30 badz 60 fpsow. Sama gra chyba uzależnia jeszcze bardziej niż jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 5 godzin temu, easye napisał: No na PC wydali juz moderzy patcha tez pod stabilne 30 XD Pod 60 https://gbatemp.net/download/loz-tears-of-the-kingdom-30fps-60fps-patch.37996/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 387 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Krótka piłka do tych co graja, albo juz duzo wiedzą. Stoi pałka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Jedyne do czego ktokolwiek może się przejebac to oprawa vs współczesne konsole. Tak to jest botw do potęgi n-tej. Dupa pęknie wielu bo wg mnie średnia rozwali i goty gierka zgarnie pełno. A dla hejterow to dalej będzie dlc xddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Ciekawe czy jest szansa by w ciągu 2 lat wyszedł następca Switcha który odpali tę grę w poszanowaniu dla pracy w nią włożoną. Bo bym nawet poczekał, a tak to nie ma wyjścia, albo złodziejstwo, albo czekamy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Mimo wszystko względem botw uważam że jest dyskretnie ładniej, oświetlenie i te wszędobylskie obłoki i chmurki robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) Chyba też tekstury gór zostały trochę poprawione, a to był najsłabszy element, mnie tam pasuje Edytowane 2 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Skoro BOTW nieograne jeszcze to przed TOTK wypadałoby od tego zacząć. Po zakupie znajdziesz więcej gier godnych uwagi. 2 godziny temu, maniekboy napisał: Lec z klasycznym. V2 za 800-900zl kupisz, a na TV spoko jest ograc zelde Tak się zrobi, tylko kiedy czas na granie znaleźć. Jeszcze mam duży backlog z xboxa a korcą strasznie wspomniane wyżej przeze mnie gierki. Tylko z exami PlayStation jestem na bieżąco. Nie ma już człowiek tyle czasu jak za gowniarza żeby grać od rana do wieczora. A ta zelda czy SMO na prawdę pobudza wyobraźnię. I nawet to że nie ma to 4K/60fps mi nie przeszkadza, bo co z tego że odpalam gierkę w super hiper grafice na nowych konsolach jak to często puste wydmuszki. A Marian to już od kilku lat mi siedzi w głowie i często sobie oglądam z niego filmiki. Dawno już z żadną grą tak nie mialem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Teraz, KamilM napisał: Tak się zrobi, tylko kiedy czas na granie znaleźć. Jeszcze mam duży backlog z xboxa a korcą strasznie wspomniane wyżej przeze mnie gierki. Tylko z exami PlayStation jestem na bieżąco. Nie ma już człowiek tyle czasu jak za gowniarza żeby grać od rana do wieczora. A ta zelda czy SMO na prawdę pobudza wyobraźnię. I nawet to że nie ma to 4K/60fps mi nie przeszkadza, bo co z tego że odpalam gierkę w super hiper grafice na nowych konsolach jak to często puste wydmuszki. A Marian to już od kilku lat mi siedzi w głowie i często sobie oglądam z niego filmiki. Dawno już z żadną grą tak nie mialem. Masz jeszcze Super Mario Galaxy i Super Mario 3D World, równie fajne, a dla niektórych lepsze. Bierz Switcha, BOTW i L4, a jeszcze zdążysz przejść przed premierą TOTK W odwrotnej kolejności nie będzie sensu przechodzić, skoro to „DLC”. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 12 minut temu, KamilM napisał: Tak się zrobi, tylko kiedy czas na granie znaleźć. Jeszcze mam duży backlog z xboxa a korcą strasznie wspomniane wyżej przeze mnie gierki. Tylko z exami PlayStation jestem na bieżąco. Nie ma już człowiek tyle czasu jak za gowniarza żeby grać od rana do wieczora. A ta zelda czy SMO na prawdę pobudza wyobraźnię. I nawet to że nie ma to 4K/60fps mi nie przeszkadza, bo co z tego że odpalam gierkę w super hiper grafice na nowych konsolach jak to często puste wydmuszki. A Marian to już od kilku lat mi siedzi w głowie i często sobie oglądam z niego filmiki. Dawno już z żadną grą tak nie mialem. Ja bym sie nie zastanawial, tylko bral switcha i cieszyl sie jego exami, bo jest tego masa. Nie bedziesz zalowal, a przenosnosc switcha jest idealna nawet na posiedzenia 10-15min. Dla mnie to dalej konsola nr1 Potem xbox, pozniej sprzatanie chaty, pranie, zmywanie i na koncu ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Galaxy dwie części ograłem, o 3D world zapomniałem, że wydali też na switcha a też bym zagrał. A L4 brać nie muszę, bo mam firmę Pewnie niedługo się zaopatrzę w tego switcha, bo nie ma co się męczyć i co jakiś czas odpalać filmiki z SMO czy BotW i myśleć jak to fajnie by było pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Pograłem kilka godzin i napisałabym ,że day one ale mam kolekcjonerkę od dawna zamówioną, będzie chyba spora łatka na premierę bo miejscami to słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 No zacząłem grać, ale chodzi mi od początku w 20 klatkach. To się zmieni czy trzeba coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Rozwala mnie to - kazda gierka od N wycieka pare tygodni przed premiera, ale do Polski wysylaja doslownie na ostatnia chwile. Oczami wyobrazni widze jak wynajmuje busa i jade za granice, jak po 3d all-stars Przynajmniej pogram w drodze powrotnej 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi