mozi 1 977 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 10 minut temu, Butt napisał: No zacząłem grać, ale chodzi mi od początku w 20 klatkach. To się zmieni czy trzeba coś z tym zrobić? https://gbatemp.net/download/loz-tears-of-the-kingdom-30fps-60fps-patch.37996/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Rozwala mnie to - kazda gierka od N wycieka pare tygodni przed premiera, ale do Polski wysylaja doslownie na ostatnia chwile. Oczami wyobrazni widze jak wynajmuje busa i jade za granice, jak po 3d all-stars Przynajmniej pogram w drodze powrotnej Zamówione razem z amiboo dowiez na czas panie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Znajdzie się jakiś Raven 2023 który nakręci hajp bez spoilerów czy już nie ma tu takich wybitnych kolesi??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Młody ściągaj, nie bądź miętus. Zostań prawdziwym graczem morskim, nie bądź graczykiem lądowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Księżniczka zelda w więcej niż 360p i 24fpsach będzie dla mnie zbyt OSTRA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Glitche w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 10 godzin temu, Pupcio napisał: ja sobie jednak zrobie ewakuacje bo przez 13 lat forumkowania się nauczyłem że są c0rwy które potrafią założyć nowe konto tylko po to żeby popsuć komuś zabawe to długa była ta ewakuacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Spoiler Myślę, że to nie był przypadek, że Skyward Sword wyszedł na Switcha. Jest tu całkiem sporo nawiązań właśnie do SS. Właśnie wróciłem na ziemie, na pola Hyrule i sporo się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 25 minut temu, GearsUp napisał: Glitche w gratisie Jedynym glitchem w tej grze jest te nieszczęsne 17 fpsow na Nintendo Switch. Też wolałbym by N w końcu zrobiło konsole z lepszymi bebechami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Isis chcesz mi powiedzieć że w 6 letnim botw na emu miałem glitche których nie miałem na zniczu a totek ich nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 nie wiem co tam miales w botw, nie wiem na jakiej karcie grales, procesorze, w jakim emulatorze, z jakimi ustawieniami - wiem natomiast, ze Tears of the Kingdom chodzi znakomicie na wiekszosci ze sprzetow. (swoja droga w 6letnim BOTW jak ktos nie ma sprzetu, to sciaga Cemu i gra w wersje z Wii U, ktora tez dziala dobrze na starszych sprzetach) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Żeby nie było. Nie miałem tego dużo i nie było to jakieś uciążliwe ( jakieś wiksy graficzne czasami i problemy z kolizją) i te drobne rzeczy nie przeszkadzało cieszyć się 60fpsami i OSTRĄ graficzką no ale jednak były Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 432 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Godzinę temu, Pupcio napisał: Znajdzie się jakiś Raven 2023 który nakręci hajp bez spoilerów czy już nie ma tu takich wybitnych kolesi??? widzisz ten dungeon? możesz do niego wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 43 minuty temu, Kornolio napisał: Ukryj zawartość Myślę, że to nie był przypadek, że Skyward Sword wyszedł na Switcha. Jest tu całkiem sporo nawiązań właśnie do SS. Właśnie wróciłem na ziemie, na pola Hyrule i sporo się zmieniło. Czyli jednak nie stara mapka? Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Trochę pograłem, ale w 30fps oczy już mi krwawią, a z odblokowanymi klatkami w 70-90 gra działa w przyśpieszonym tempie, więc tez odpada. Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 To włącz Vsynca Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 No to wtedy mam 30fps, a z modem na 60 gra działa w przyśpieszonym tempie i dźwięk się krzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Sztos <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 4 godziny temu, Pupcio napisał: Żeby nie było. Nie miałem tego dużo i nie było to jakieś uciążliwe ( jakieś wiksy graficzne czasami i problemy z kolizją) i te drobne rzeczy nie przeszkadzało cieszyć się 60fpsami i OSTRĄ graficzką no ale jednak były No takie rzeczy moga byc spowodowane wlasnie modami pod 60 fpsow - dlatego ja wole grac z modem na stałe 30 np. w 4K i nie mam zadnych problemow z glichami, dziwna fizyka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Przyznam, że lekko wkurwiają mnie te pecetowe wysrywy na temat skradzonej gry na kilkanaście dni przed premierą. Zamiast normalnie sobie popisać i poczytać muszę uważać na spoilery i czytać o modach i innych bzdetach. Patologia 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 no trochę niepoważnie ze strony Nintendo, że pozwolili sobie na wyciek swojej największej gry od 6 lat, ale co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 54 minuty temu, Ludwes napisał: no trochę niepoważnie ze strony Nintendo, że pozwolili sobie na wyciek swojej największej gry od 6 lat, ale co zrobić A to wina Nintendo, że jakiś śmieć wyniósł carta ze sklepu, wrzucił na neta tak samo jak ruscy wrzucają instalatory gier GOGa? Niepoważne to jest jawne przyznawanie się do bycia złodziejem skoro legalne jest jedynie granie na emulatorze i jednoczesne posiadanie oryginalnej gry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ja kupiłem kolekcjonerkę więc i tak czy inaczej będę grać na Switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 A mnie wczoraj trochę kusiło żeby kliknąć Download, ale jebać. Nieco ponad tydzień do premiery, po co to sobie psuć. Niech 240p/24 spłynie i wytarmosi mi gałki oczne jak pan nintend przykazał Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) Trochę straszycie tymi 20 klatkami, nie znam się na piratach, choć święty nie jestem, gdy byłem biedakiem to też kradłem niestety, ale czy jest szansa, że oryginał będzie lepiej śmigał, że to wina pliku iso, emulatora itp.? No nie wierzę, że odjebali taką manianę i będzie dużo gorzej, niż było w BOTW, które tak czy siak szybko naprawili i nawet bez patcha było dla mnie względnie. Edytowane 3 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi