Homelander 2 037 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 https://www.nintendolife.com/news/2023/05/zelda-tears-of-the-kingdom-midnight-launch-goodies-revealed-us Kusi mnie żeby podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 7 minut temu, Homelander napisał: https://www.nintendolife.com/news/2023/05/zelda-tears-of-the-kingdom-midnight-launch-goodies-revealed-us Kusi mnie żeby podjechać Ale, że co, potrzebujesz motywacji? Jedź, a później opowiedz nam jak było Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ten kubek całkiem fajny. https://kolekcjonerki.com/przedmiot/ksiazka/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-oficjalny-poradnik-edycja-kolekcjonerska/ Będę się czaił. Oby wyszła w polskim Amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Gra chodzi i wygląda lepiej od BOTW po ostatnim patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Chodzi lepiej po patchu na pewno ale grafika to dla mnie to samo co BOTW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 @bartiz weź napisz jakąś niespoilerową opinię Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Recki standardowo w środę czy wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) 5 minut temu, Daffy napisał: Recki standardowo w środę czy wcześniej? According to Metacritic, the review embargo for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is expected to end towards the end of next week, ahead of the game’s release on May 12, 2023. This would fall somewhere close to May 11, 2023, a day before launch. Fans can look forward to hearing what critics have to say about Link’s latest adventure in the land of Hyrule. Edytowane 8 Maja 2023 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) Późno, ale może Famitsu, bądź Edge wyskoczy przed szereg jak to bodajże było z BOTW. Odnośnie gotowanka są przynajmniej dwa ułatwienia: https://press-start.com.au/news/nintendo/2023/05/08/zelda-tears-of-the-kingdom-will-include-two-handy-features-to-make-cooking-easier/amp/ Edytowane 8 Maja 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 98 na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 97, sequel idealny, ewolucja w każdym kierunku i wzięcie sobie do serca opinii zagrajmerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Nie będzie tyle. Obcinki będą za oprawę. Będzie mniej niż BotW. 92-93 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) 94 będzie, kilku będzie płakać do rękawa że mogła wyjść już na next gena Edytowane 8 Maja 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 99% nadchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 No co tu dużo mówić panowie ale oni znowu to zrobili. W piątek w Waszych rękach znajdzie się tegoroczne GOTY. Ja tak naprawdę zapewne widziałem może 10% tego co gra ma do pokazania, bo ciężko tu dobiegnąć do określonego celu - eksploracja weszła na jeszcze wyższy poziom, co chwile coś nas odciąga od zaplanowanej trasy, a uwierzcie mi że jest tu co eksplorować, biegając po Hyrule póki co (odkryłem chyba 3 wieże) w ogóle nie odczuwam wrażenia, że to ta sama mapa. Jeśli w BOTW lubiliście biegać po prostu bez celu, szukać i odkrywać tajemnice, tu jest tego jeszcze więcej. Poprawione tu zostało PRAWIE wszystko, więc jeżeli dla Ciebie BOTW to gra na 9 czy 10 to TOTK należy się oczko wyżej. Shriny są lepsze i można je przejść na różne sposoby, wszystko dzięki ultrahand i budowaniu pojazdów/konstrukcji. Daje to ogromne możliwości, w każdym aspekcie gry, to samo tyczy się pozostałych nowych mocy, mamy po prostu dużo większą piaskownicę z nowymi zabawkami które możemy wykorzystać na milion różnych sposobów. Fuse na pewno poprawia bolączkę ciągle niszczących się broni. Czego nie poprawiono? Walka jest praktycznie taka sama jak w jedynce, w oczy rzucają się wszędzie te same animacje, dźwięki czy muzyka w miastach. Koroki? no na razie widziałem jeden nowy sposób na ich zdobycie, reszta to samo. Ja przed premierą TOTK dość sporo grałem w BOTW (ukończyłem nawet gdzieś w kwietniu) więc te podobieństwa dość mocno rzucają się w oczy, jeżeli ktoś grał dawno w BOTW tym lepiej bo pewnie tego tak nie dostrzeże. Jeżeli komuś nie siadła poprzednia część, to wątpię że tutaj będzie inaczej. Dobra może uda mi się w końcu dojść do 1 dungeona... Tak naprawdę nic jeszcze nie widziałem. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Ja się właśnie zastanawiam czy zacząć od drugiej części, bez zbytniej znajomosci i grania w pierwsza część. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Warto zagrać w jedynkę choćby po to żeby zobaczyć jak się miasteczka zmieniły. Ja obstawiam max 96 na meta czyli tyle co Elden Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Ja się właśnie zastanawiam czy zacząć od drugiej części, bez zbytniej znajomosci i grania w pierwsza część. Po sequelu może już nie być powrotu do BOTW, bo wszystko ewoluowało. Atakowałbym BOTW, a TOTK ograł z lekkim opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 No gierka jest w pytę, już całkiem sporo odkryłem, chociaż główne misje fabularne robię póki co po macoszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Po sequelu może już nie być powrotu do BOTW, bo wszystko ewoluowało. Atakowałbym BOTW, a TOTK ograł z lekkim opóźnieniem.No właśnie to ten sam świat z dodatkami to nie wiem czy mi się chce „cofać” skoro wszystko poprawione w nowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 no chlopaki przesadzaja, możesz spokojnie zaczac od 2ki, a jak Ci mega siadzie to i 1 skonczysz po. NIe jest tak, że gra az tak ewulowała, że się w BOTW grać nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Teraz, madhunt3r napisał: No właśnie to ten sam świat z dodatkami to nie wiem czy mi się chce „cofać” skoro wszystko poprawione w nowej wersji. Tak jak GearsUp napisał: wracanie w stare zmienione miejscówki ma swój urok, a co jeśli TOTK wchuj Ci się spodoba? Sprawdzisz wtedy BOTW? Trochę bez sensu, ale jak tam uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Ja bym zagrał najpierw w BotW. Nowa część nigdzie Ci nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Bzdura, już się nie raz łapałem na tym graniu chronologicznym w grę na milion godzin, później totalnie nie masz ochoty na kolejną część. Poczekaj na recenzje i graj od razu w TOTK a do BOTW najwyżej wrócisz. Chyba, że chcesz sobie zrobić długą przerwę to wtedy możesz chronologicznie. Zazwyczaj te osławione wyłapywanie drobnych smaczków w grach czy jakiś odniesień fabularnych nie jest warte tych zainwestowanych setek godzin. A argumenty, że już nie wrócisz do czegoś gorszego dla mnie niosą odwrotną prawdę - po co grac w gorszą wersję czegoś podobnego? Życie jest za krótkie. Jak komuś coś wyjątkowo podejdzie to i tak wróci do poprzednika z przyjemnością. 4 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 https://imgur.io/IfdMQQS xDD 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi