Bowser 115 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Ktoś już wyklikał preorder? ciągle się zastanawiam.. Wiem, że to będzie pewnie mapa BOTW z większą zawartością. BOTW mi jakoś super nie weszła, ale liczę, że tutaj będzie ciekawiej tylko kurcze, nie umiem przekonać się do zamawiania preoderów, jeśli jeszcze nawet nie wiedziałem... żadnego pełnoprawnego gameplay'u A coś czuje że po premierze będzie ciężko dostępna wersja fizyczna lub.. droższa Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Bowser Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dlaczego miałaby być ciężko dostępna fizyczna wersja? To gra. Będzie tego od zawalenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser 115 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) 9 minut temu, Homelander napisał: Dlaczego miałaby być ciężko dostępna fizyczna wersja? To gra. Będzie tego od zawalenia. W sumie z dostępnem do nówki BOTW tez nie ma problemów, wiec coś mnie poniosło podczas pisania Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Bowser Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Normalnie kup jak będzie albo poczekaj na treściwe opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Bowser napisał: W sumie z dostępnem do nówki BOTW tez nie ma problemów, wiec coś mnie poniosło podczas pisania Rozumem hype, ale nie bój się nie braknie, jednak jeśli chcesz składać preorder to śmiało, to pewniak, który wleci do pierwszej dziesiątki najlepszych gier wideo wszech czasów, pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Równo 4 miesiące do premiery. Dalej w sumie kompletnie nic nie wiadomo o tworzonej od około SIEDMIU LAT grze, o sequelu najlepszej gry wszech czasów (i najlepiej się sprzedającej konsolowej gry single-player w historii), poza tym że "mieliśmy za dużo pomysłów na DLC to zrobiliśmy osobną grę". No zaczynam podejrzewąć, że trochę tych pomysłów chyba mieli mdr. To wszystko w sytuacji, gdy od głównych studiów Nintendo ogólnie od paru lat jest cicho, i nie wiem na ile to tłumaczyć faktem, że w Japonii koronowy kryzys tak naprawdę ciągle nie minął. Zaczynam rozumieć ludzi fantazjujących o nowym hardware (nadal widzę ok. 0% szans, że to będzie magiczny "mocniejszy Switch", ale Nintendo na pewno kombinuje nad jakimś nowym wynalazkiem). To by jakoś pozwalało zrozumieć tę ciszę w eterze, brak pokazanego gameplayu itd. Jeśli np. Nintendo chce wejść w świat VR (przykładowo, bo też nie widzę na to szans), to mogliby zrobić w nim tę grę, i tak dalej. Nintendo nie hajpuje nigdy gier latami, ale miesiącami już owszem, w Breath of the Wild można było pograć w demko prawie rok przed premierą, oczywiście czekali na start Switcha, ale zawsze. Nie wiem co o tym myśleć no. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Konkretny trailer Zeldy: BOTW ukazał się dopiero 13 stycznia 2017, mam na myśli ten: Czyli zaledwie niecałe 2 miesiące przed premierą. Zelda: TOTK nie potrzebuje dema, a recenzje pojawią się tydzień przed premierą, jak to bodajże było z Zeldą: BOTW, bo to pewniak! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 W dniu 11.01.2023 o 17:07, Homelander napisał: Dlaczego miałaby być ciężko dostępna fizyczna wersja? To gra. Będzie tego od zawalenia. Zależy....np sytuacja z zeszłego roku Pokemon Arceus, wleciały dwa dni przed premierą świetne recenzje i tak wymiotło w Polsce nakład pudełkowy, że grubo ponad miesiąc nowek nie było w obrocie albo pojawiały się w cenie ponad 300pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 jak dla mnie to konkretny trailer breath of the wild to był pokazany już przy okazji E3 2016, nie wspominając o 30-minutowym gameplayu na tej samej imprezie z tej nowej zeldy faktycznie strasznie mało pokazali na te 4 miesiące przed premierą, szczególnie w porównaniu z poprzednikiem, bo widzieliśmy właściwie tylko kilka urywków Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Czy to źle? Chyba nawet lepiej? Czy to powód do obaw? Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 15 godzin temu, ogqozo napisał: (i najlepiej się sprzedającej konsolowej gry single-player w historii) Tak, tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ogór miał na myśli gre single player w której zbiera się 1000 koroków a nie każdą gre single player 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Można było napisać która konkretnie z tych gier nie ma multiplayera, to bym się coś nauczył, a tu tylko że ogur gupi hehe, co doskonale wiemy od 20 lat. Tak to możemy zgadywać głupi. Minecraft nie ma multi? GTA nie ma multi? Nie wiadomo bom za gupi Tak czysto gra że kupujesz grę bo chcą ją samemu przejść i tyle to o dziwo Zelda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Pamiętacie to multi w Super Mario? Grałem pod nickiem Twojaksiężniczka69 ale to było Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Nawet nie wiem z czego to ma być żart serio. Sporo osób grało społecznie w Super Mario. No jeszcze to było przed momentem jak Spencer wymyślił internet, było to multi na miarę czasów czyli właściwie na zmiany Mario i Luigi, ale jeśli przekaz ma być taki że to była gra traktowana jak Zelda to no nie wiem co powiedzieć. No ok fajnie, dużo się dowiedzieliśmy. Zresztą Mario było dodawane do konsoli, też genialny miernik popularności, no ale ok, trzeba by więcej niż raz kliknąć na Wikipedii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Żart jest z tego że dalej myślisz że zelda jest najlepiej się sprzedającą grą single player Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Żart jest taki że macie jakieś wyobrażenia jak ludzie grali w Super Mario Bros oparte na nie wiadomo czym. Poza tym ta gra była dodawana do konsoli, technicznie się ja kupowało ale nie było innego wyboru. O czym tu w ogóle mówić. Jakbyście mieli coś konkretnego do powiedzenia to byście powiedzieli, a skończyło się jak zawsze na ogur gupi, co wszyscy wiemy i faktycznie jest się czym jarać. Sam tytuł gdy to Mario Bros. Lol, ja wiem że jak ktoś pierwszą grę miał Resistance na PS3 to może nie wierzyć że multi na zmianę to było multi ale to było multi. Wiele gier i tego nie miało, zresztą pyknięcie całego Mario bylo łatwe do zrobienia na zmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 A wuj tam wyjdę przed szereg, zapomniał o Mario, ale w sumie nie skłamał, tylko nie doprecyzował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @ogqozo Jesteś w błędzie więc już przestań pisać te kocopoły. Choćby Wiedźmin 3 sprzedał się lepiej, Skyrim też w chorych ilościach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 5 minut temu, zdrowywariat napisał: A wuj tam wyjdę przed szereg, zapomniał o Mario, ale w sumie nie skłamał, tylko nie doprecyzował. Ale taki Wiesiek sprzedał się lepiej od Zeldy BOTW przecież. I to sporo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, aph napisał: Ale taki Wiesiek sprzedał się lepiej od Zeldy BOTW przecież. I to sporo lepiej. Ale zrobił na jednej platformie powyżej 27 mln? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, zdrowywariat napisał: Ale zrobił na jednej platformie powyżej 27 mln? Kto to wie? Nie ma takich danych. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ogór prawdę napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Oczywiście że są dane ze sprzedaży per system. Chyba tylko wtedy gdy CD projekt podawało że przekroczyli 40mln nie pokazali jak się to rozłożyło na system Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ile jeszcze kryteriów będziecie wymyślać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi