bebbop 282 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, zdrowywariat napisał: Trochę mnie przestraszyłeś, więc napisałem im tak: ”Ok, dziękuję za odpowiedź, ale z tego co mi wiadomo inne sklepy zawsze przy złożeniu preordera wysyłają grę dzień lub 2 wcześniej, żeby zainteresowany mógł się cieszyć grą na premierę, więc jeśli macie zamiar wysłać grę w piątek to proszę mi dać znać w czwartek do południa to zamówię gdzie indziej, a Was poproszę o zwrot wpłaty, bo nie po wziąłem sobie wolne w ten weekend, żeby grać dopiero w poniedziałek, z góry dziękuję.” U nich tez zlozylem zamowienie na Zelde tak na wszelki wypadek. Wyslalem mejla, czy dodaja moze do preordera bonusy tj. naklejki, plakat i monete to odpisali, ze w kolekcjonerce na pewno sa bonusy, a odnosnie standardowej wersji to nie maja potwierdzonych informacji odnosnie dostepnosci dodatkow Edytowane 10 maja 2023 przez bebbop Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Euro dzis wyslalo maila z prosba o termin na kiedy gra ma przyjsc. Jak ktos tam zamawial to pamietajcie ze opcja inpost moze wam gre opoznic na poniedzialek bo ich pierdoli kiedy euro ma cokolwiek dostarczyc. Polecam tylko opcje z kurierem. Wyruchalem sie tak na premierze Metroid Prime Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 3 minutes ago, bebbop said: U nich tez zlozylem zamowienie na Zelde tak na wszelki wypadek. Wyslalem mejla, czy dodaja moze do preordera bonusy tj. naklejki, plakat i monete to odpisali, ze w kolekcjonerce na pewno sa bonusy, a odnosnie standardowej wersji to nie maja potwierdzonych informacji odnosnie dostepnosci dodatkow To nasi też dają dodatkowe szpeje do preordera? Myślałem, że tylko na My Nitendo Store te monety/naklejki/plakat Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 3 minutes ago, messer88 said: jest jakaś przystawka od 8bit żeby se grać dualsensem na switchu? Tak. 8bitdo wireless adapter 2. Działaja gyro, haptyka i gra się mega. Mam, polecam. A co do preorderów - tylko cyfra. Preload zrobiony i równo o północy mogę odpalać grę. A jak kiedyś do celów "kolekcjonerskich" będę chciał fizyczne wydanie kupić to zawsze jest na to czas. I może zostać w folii 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 3 minuty temu, jimmyyy8 napisał: To nasi też dają dodatkowe szpeje do preordera? Myślałem, że tylko na My Nitendo Store te monety/naklejki/plakat Na pewno Media Markt dodaje. Tez tam zlozylem preordera : D Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 39 minut temu, KrYcHu_89 napisał: a to czekaj, a to czytałeś dzisiaj ? Tez tam bralem i mam info z paczkomatu, ze przesylka przygotowana przez nadawce : D Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Mam info na inposcie że w trakcie przygotowanie, tak więc chyba będzie wszystko git. Chociaż może dla pewności zamówię też w media :p Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 (edytowane) 39 minut temu, bebbop napisał: Tez tam bralem i mam info z paczkomatu, ze przesylka przygotowana przez nadawce : D Potwierdzam, Suzi games już przygotowuje paczuszki Edytowane 10 maja 2023 przez Daffy Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 A jak perfectblue? Mam preorder z amiiboo mam nadzieje ze nie dadzą dvpy chociaż nigdy się nie zawiodłem ale różnie bywa Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Teraz, Banan91PL napisał: A jak perfectblue? Mam preorder z amiiboo mam nadzieje ze nie dadzą dvpy chociaż nigdy się nie zawiodłem ale różnie bywa Z tego co słyszałem w piątek kacowe bo szykuje jakąś imprezę w nocy z czwartku na piątek dla stulejarzy 1 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Euro dzis wyslalo maila z prosba o termin na kiedy gra ma przyjsc. Jak ktos tam zamawial to pamietajcie ze opcja inpost moze wam gre opoznic na poniedzialek bo ich pierdoli kiedy euro ma cokolwiek dostarczyc. Polecam tylko opcje z kurierem. Wyruchalem sie tak na premierze Metroid Prime Mi wypierdala cały czas błąd techniczny jak chcę na piątek. Kurwy i śmiecie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 5 minut temu, Faka napisał: Mi wypierdala cały czas błąd techniczny jak chcę na piątek. Kurwy i śmiecie. Ja mialem taki jeden raz i potem od razu poszlo. Tyle ludzi chce na piatek Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Ja tam ciągle spamuję, zaraz bota kurwa odpalę na klikanie. 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Faka napisał: No ja pierdolę, ale mnie ten RTV Euro wkurwia, no nie dadzą mi ustalić terminu odbioru na piątek, bo wypierdala błąd techniczny. Kurwa chcę tę grę w piątek, nie w sobotę, tylko w piątek. To samo . Zadzwoniłem na info pani raz dwa mi klepnela termin . Dzwoń Wywala im błąd bo to pre order i tylko oni mogą potwierdzić . Tak babeczka mówiła Edytowane 10 maja 2023 przez Plackus Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 8 minut temu, Plackus napisał: To samo . Zadzwoniłem na info pani raz dwa mi klepnela termin . Dzwoń Wywala im błąd bo to pre order i tylko oni mogą potwierdzić . Tak babeczka mówiła Dobra, zadzwoniłem i babka mi też ogarnęła na piątek. Strona czy tam serwery nie wyrabiają i wywala w pizdu taki błąd, także jebać. Mam ogarnięte przez telefon. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Ja też napisałem zapytanie do dwóch sklepów internetowych i żaden nie daje gwarancji wysyłki w czwartek. Postanowiłem zatem nie zamawiać a pójść prosto do media expert i najwyżej tam, się wk*rwić. Jestem gotowy Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 1 godzinę temu, Banan91PL napisał: A jak perfectblue? Mam preorder z amiiboo mam nadzieje ze nie dadzą dvpy chociaż nigdy się nie zawiodłem ale różnie bywa Robimy paczki, jutro wysylka 2 Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Dwa posty o pc: ojezu idźcie na pclaba Trzy strony kto czeka na kuriera i co komu sklep napisał w mailu i kiedy: luzik mordo xd 1 1 2 3 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Ale ile E M O C J I jest w takim poście o kurierze kolejna gierka odpalona na emu? :śpioch: Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 To tak jakby małpom wytłumaczyć czemu lepiej pić monsterka zamiast jeść banany. Pecetowcy nie zrozumieją konsolowego pieprzu choćbyś sypnął nim prosto w oczy tym koczkodanom i take są przykre fakty 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Masakra taki młody a pije taurynę Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Znając zdrowego pierwsze co infusuje to kombajn do rozjeżdzania malkontentów Cytuj
KJL 102 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Ja skończyłem BotW dopiero na początku tego roku, więc jeszcze chwilę odczekam od premiery, żeby nie grać w drugą, dużą podobną do siebie grę. Także TotK poczeka u mnie co najmniej do lata. Poza tym ciekawią mnie recenzje, bo teraz wiadomo, że jest hype, nadchodzi gra roku i tak dalej, ale bardziej ciekawi jakie będą opinie właśnie za kilka tygodni, jak już opadnie kurz po premierze i opinie będą bardziej przyziemne. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 38 minut temu, jimmyyy8 napisał: Znając zdrowego pierwsze co infusuje to kombajn do rozjeżdzania malkontentów Gdzie było fuse jak trzeba było odłączyć grzywkę od jego łba Cytuj
roivas 41 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 (edytowane) Nawet bym pograł mimo, że jestem antyfanem BOTW. Ale kurczę nie odpowiadają mi te "futurystyczne" klimaty i ten rodzaj designu. Te puste pola i te bieda roboty plus wszechobecna zieleń, jest niezbyt porywająca. Ehh, Wind Wakera 2 bym chciał a nie to. Grajcie, cieszcie się i emocjonujcie. A jak zobaczyłem trailer z tym smutnym typem z autobusu to już totalnie mi się odechciało. Edytowane 10 maja 2023 przez roivas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi