Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

Opublikowano

Hattori pało, tak się robi potężne miecze. 

image.thumb.jpeg.91a5e71656b34668b66b6d773f0243b3.jpeg

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 241,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano
15 minut temu, Faka napisał:

Da się w ogóle zrobić jakieś sterowanie pojazdem? XD No kurwa zrobiłem sobie samochodzik, żeby grubasa z plecakiem zawieźć do kolegi, bo to kawał drogi był, ale problem taki, że nie było jak sterować takim pojazdem :kekyayaya:

Spoiler

Jak poexplorujesz to znajdziesz. Da się

Opublikowano

A odwiedze sobie jeszcze dziś jedną wysepke na koniec, co złego może się stać :) spoiler typu przeciwnikowego

Spoiler

king gleok :doom: c0rwa wygląda jak z godzilli a nie bajki o skrzacie

Opublikowano
10 minutes ago, GearsUp said:

Hide contents

Jak poexplorujesz to znajdziesz. Da się

Spoiler

W ogóle uważam, że ten przedmiot od sterowania mogli dać od początku... Na początku budowałem pojazdy itp, ale jak się wydup.iałem na pierwszym lepszym drzewie, to już mi przeszła ochota :/

Opublikowano

Pierwszy większy quest zrobiony. Ta gra jest ogromna i te questy są o niebo ciekawsze niż w BoTW. Wielka gra.

Opublikowano

Mi pyklo 10h, a mam dopiero 9 shrinow odwiedzonych na powierzchni Hyrule, dwie wieże, w piwnicy jeszcze nie byłem, a teraz szukam kogoś z fletem do bulwy 

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Mi pyklo 10h, a mam dopiero 9 shrinow odwiedzonych na powierzchni Hyrule, dwie wieże, w piwnicy jeszcze nie byłem, a teraz szukam kogoś z fletem do bulwy 

Ja 14 shrineów w jakieś 12h. Teraz farmie mięso bo nie mam rupli xD. 

Opublikowano

Poradnik Zeldy na amazon był za 160, już 260.

ktos zamówił i mu anulowali? 

Opublikowano
1 minutę temu, iluck85 napisał:

Anulować nie ale mi już 3 różne poradniki/artbooki przekładali na inną datę. Za każdym razem jak się zbliża termin wysyłki to jeb +20 dni

Opublikowano

Pytam, bo wiem ze przy Elden Ring anulowali i podnosili ceny. 
W uk nadal 30 funtów. Nie wiem skąd wzięli 100 więcej nagle.

Opublikowano

No właśnie między innymi ten Guide Vol. 2 ER przełożyli

Ta początkowa cena Zeldy podejrzanie niska była jak za 500 stron

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
10 minut temu, iluck85 napisał:

U mnie dalej nie anulowany 

Elden ring też udało się kupić tanio i nie anulowali 

Więc z mojej strony wszystko grało zawsze 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

A odwiedze sobie jeszcze dziś jedną wysepke na koniec, co złego może się stać :) spoiler typu przeciwnikowego

Pokaż ukrytą zawartość

king gleok :doom: c0rwa wygląda jak z godzilli a nie bajki o skrzacie

Spoiler

A ja właśnie zajebałem pierwszego smoczka do zrobienia questa. 

Opublikowano

Tutorial w innych grach: tym skaczesz, tym kucasz, tym biegniesz, tym atakujesz. W przypadku soulsow jeszcze Cie zabijemy. Czas: 5 min

Tutorial w TOTK: Pieprzony mini swiat, ktory moglby byc sprzedawany jako indyk za polowe ceny. Czas: 5h 

Opublikowano

I tak cały czas, jak tylko jestem na konsoli, dzień w dzień. Wszyscy grają w „dlc” :obama:

FCC141E8-5B38-47EB-A634-EEE12E023F8A.thumb.jpeg.c489eae9e6018d03de46351dd95e9d40.jpeg

Skończyłem właśnie pierwszą „dużą” świątynie. Nie wiem co lepsze, świątynia czy droga do niej?
Jedna z tych niewielu gier w oststnich czasach, że myślę o niej jak nie gram oraz wiem, że ciężko będzie w coś innego zagrać po jej ukończeniu… 

Opublikowano

Za te wyspy chyba lepiej się zabrać przed jaskiniami bo idzie na nich znaleźć dużo mapek które zaznaczają podziemne smaczki

Opublikowano

Okej, ulepszyłem pierwszego skilla u jednego z przydupasów. Oczywiście wybrałem

Spoiler

Riju♥. Zobaczymy czy to w ogóle coś warte.

image.thumb.png.54fe940e0c108b6e72aacae4c3036cfb.png

Opublikowano

@Pupcio Prawie ubiłem tego

Spoiler

króla smoczków, ale zabił mnie pod koniec. Jak mu zostaje z 1/5 życie, to leci wysoko w powietrze i zaczyna się jebana apokalipsa, bo nakurwia z powietrza czym się tylko da. :obama:

Opublikowano

A na jakim jesteś etapie serduszkowo brońkowym? Ja narazie za cieńki w uszach na takie bydlaki

Opublikowano

Ja to w ogóle na razie odpuszczam większe skupiska wrogów xd

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

A na jakim jesteś etapie serduszkowo brońkowym? Ja narazie za cieńki w uszach na takie bydlaki

22 serduszaka i kilka fajnych broni, w tym mieczyk majstra, ale ten bydlak i tak daje w kość.

Opublikowano

Ja 4 serduszka :) ale w staminę teraz szedłem.